Şimdi Ara

Dragon Age: The Veilguard [PS5 ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam inquisition da bir ara erişim engeline maruz kaldı. Belki başka bir sebepten ülkemizde erişilemiyor olabilir.

Edit: bir arkadaşım ea support a durumu sordu ve cevap geldi. Tahmin ettiğim gibi geçmiş olsun

Dragon Age: The Veilguard [PS5 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketchup. -- 16 Ağustos 2024; 6:2:22 >
  • Yanlış hatırlamıyorsam Hogwarts Legacy'nin de ön sipariş kapalıydı sonradan açmışlardı.

Twitter'da bir arkadaş paylaşmış. Japonya aralarında garip kalmış. Dragon Age: The Veilguard [PS5 ANA KONU] 

• ketchup. kullanıcısına yanıt

Ben bu mesajdan sadece bu oyuna özel olmadığını anlıyorum. Yanlış mıyım? O zaman niye FC25 önsiparişe açıldı da Dragon Age neden yok? Böyle saçmalık mı olur ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 16 Ağustos 2024; 11:24:21 >
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt

maalesef yanlışsınız hocamDragon Age: The Veilguard [PS5 ANA KONU]  Oyunun Türkiye de erişim engelli olmasının sebebi oyunun cinsel içeriği ile alakalı. Şimdi cyberpunk baldurs gate serbest ne alaka diyebilirsiniz ama inanın kim neye göre bu oyunları yasaklıyor kimse bilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasişahım çok yaşa padişahım çok yaşa:)

• US Psn ile alsak alabiliyor muyuz? Bakiyeyi TR kartlar ile yükleyebiliyor muyuz yoksa kod olmak zorunda mı?

• Stray Wolf Ellie kullanıcısına yanıt

aveleye gerek yok zaten öylede böylede çok pahalı oyun.çıkınca en azından bakıp alırsın.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon Age The Veilguard'da Keşfedilecek Çok Sayıda Geniş Alan Olacak

BioWare tarafından biz oyun severlere sunulacak olan aksiyon rol yapma serisinin en yeni oyunu Dragon Age: The Veilguard hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise oyun içerisinde birçok büyük alanın olacağı ve keşfedilecek unsurların bir hayli ön plana çıkacağı vurgulanıyor.

Dragon Age The Veilguard için beklentiler yüksek

Geçtiğimiz süreçte gerçekleştirilen Discord Soru-Cevap etkinliğinde (Twitter'da @shinobi602 tarafından özetlenip derlendi) bir geliştirici, ana hikayeye bağlı görevlerin büyük ölçüde doğrusal olacağını ancak görevler dışında oyuncuların birçok bölgeyi keşfedebileceğini aktardı. Bu alanlar arasında Arlathan Ormanı, Hossberg Sulak Alanları ve daha fazlası yer alıyor. Aynı zamanda bu bölgelerin oldukça geniş ve açık ortamı özgürce keşfedebileceğiniz bir yapıya sahip olduğu belirtiliyor.

Ortamların şu ana kadar hangi boyutta ve ne kadar büyüklükte olacağı belli değil ancak oyuncuların burada oldukça fazla vakit harcayacağı kesin. Dikkat çekici ortamlarıyla, atmosferiyle ve karakterleriyle ön plana çıkmaya hazırlanan Dragon Age: The Veilguard, 31 Ekim tarihinde PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dragon_Age_The_Veilguardda_Kesfedilecek_Cok_Sayida_Genis_Alan_Olacak-122049.htm

• IGN 22 dk’lık oynanış videosu yayınlamış. Oyun çok kötü gözüküyor. Mobil oyun gibi resmen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dragon Age: The Veilguard – 22 Minutes of Gameplay With BioWare

Dragon Age: The Veilguard [PS5 ANA KONU]IGNyoutube
    Check out 22 minutes of new and exclusive gameplay from Dragon Age: The Veilguard, with IGN's Kat Bailey chatting to BioWare's Corinne Busche and John Epler. Stay tuned all September long for exclusive Dragon Age: The Veilguard coverage as part of IGN First! #DragonAgeTheVeilguard #Gameplay #IGNFirst
    https://www.youtube.com/watch?v=xGMMK2I30-o
  • Evet, an itibari ile oyun Steam üzerinden Türkiye'den erişime açıldı ancak; Epic, EA Play, PSN üzerinden hala satın alım yapılamıyor. En kısa zamanda bu platformlara da açılır umarım.

• Stray Wolf Ellie kullanıcısına yanıt
    Açılmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mecbur usa dan alacağız Hindistan da da oyun yasaklı

• Dragon Age: The Veilguard [PS5 ANA KONU]

Yazık oluyor başka bişey diyemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Oyunun bu hale geleceği ilk trailerından belliydi. Patlayacak bu oyun, eğer senaryosu, oynanış, mekanikler iyi olmazsa alacağı puan 65-70 arası gibi geliyor. Ya sims karakteri gibi npc ler kusucam, abi güzel ve yakışıklı krizmatik karakter yaratmak yasaklandı resmen. Umarım yanılırız süpriz yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 22 Eylül 2024; 11:43:51 >
  • Bıktım şu SJW, Woke kültüründen. İnsanların sinir uçlarıyla oynuyorlar. Başlayacağım bu yeni dünya düzenine. Eskiden her şey çok daha güzel ve doğaldı. Resmen ele geçirdiler tüm kurumları. Z nesli denilen nesil de rezil zaten. Kendimi bu döneme ait hissedemiyorum. Alışsakta nefret ettim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 22 Eylül 2024; 11:43:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt
    Bu neyse ki diziler dışında pek tutmuyor. O da streaming platformlar ve aboneleri sayesinde. Film ve oyun tarafında ise durum farklı. Çok ciddi bütçelerle yapılan oyunlara bu şekilde dayatmalar yapılması benim bildiğim her zaman geri tepti. Filmler gişede çakıldı ya da oyunlar beklenen satışları gerçekleştiremedi.

Niye zorluyorlar anlam veremiyorum. Özellikle de Bioware tarafında. Sen yıllardır güzel bir oyun yapamamışsın, belki de oynanış, hikaye ve görsellik çok iyi ama başka şeyleri göze sokarak yaptığın iyi şeylerin arka planda kalmasına neden oluyorsun. Nereden baksan büyük risk bu

Kaldı ki steam tarafında önsiparişler hiç iyi gitmiyormuş. Bioware markası için üzülüyorum. Oyun dünyasına ne klasikler kattılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 22 Eylül 2024; 13:18:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Çünkü amerika da bildiğin dayatmanın kralı yapılıyor maalesef, sjw olmasın lanet olsun diyen bir insan değildim ama artık gözüne gözüne zorla bir yerlere monte edilip sokuşturulmaya çalışılınca boku çıktı işin ve bariz belli oluyorda. Güzel, yakışıklı npc koymuyorlar artık ona deliriyorum.

• Wight Lord kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde bir haber gördüm. Ubisoft geliştirici programı açmış. Ama sadece kadınlar katılabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.