Şimdi Ara

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
19
Favori
48.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paladin ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: wodoo2

quote:

vaaaaay ...age of tecrübende varmış kardeşim.helal olsun kardeşime.

Zamaninda (universitede) arkadaslar ile saniyelerle yarisip wonder yapardik.cody guy haggar kusagiyiz biz cocukluktan beri oyun delisi bir adamim iste

Aynı kuşak sayılırız galiba.ben halen bir çok yerde Nickname olarak HaGGaR kullanırım.Az jetonumuzu yemedi meret oyun :) Double dragon - Final Fight -Street Fighter - Gemini Wing ne günlerdi yaw....Neyse konuyu daıtmayalım :)

Konuşacak çok şey var o günlerle ilgili ağzımın suyu aktı yine bazen pc den emülatör ile oynamaya çalışıyorum ama atari makinasının zevkini vermiyor.Double Dragon vay beeeee.çok zordu ama değerdi.ben hep mavi olurdum Neyse dediğiniz gibi konumuzda kalalım Drag Racing

• quote:

Dostum pm den kontrol ediniz .Değerler gönderildi.Gaza basılı kalkış yapmayınız.Kalkışınız perfect olucak.Kolay gelsin...

Yardımın için teşekkürler, sana zahmet carrerde 7 level için araba ve tune atarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: queer

quote:

Dostum pm den kontrol ediniz .Değerler gönderildi.Gaza basılı kalkış yapmayınız.Kalkışınız perfect olucak.Kolay gelsin...

Yardımın için teşekkürler, sana zahmet carrerde 7 level için araba ve tune atarmısın

Ayarlariniz pm den iletildi dostum basarilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum özel mesajına bakarsan sevinirim bir de oyuncu ismimi değiştiremiyorum already hatası veriyor bir bilgin var mı acep
  • quote:

Dostum özel mesajına bakarsan sevinirim bir de oyuncu ismimi değiştiremiyorum already hatası veriyor bir bilgin var mı acep

Oyunun son surum oldugundan ve sectiginiz nickin kullanilabilir oldugundan emin olun.bunun disinda daha once karsilasmadigim bir durum dogrusu

• arkadaşlar creative mobile bir soru sordum.Ancak ingilizcesini çözebilecek arkadaş var mı bilemiyorum.Online çeviri yaptım ama pek bi anlamsız görünüyor Aşagıya gelen cevabı aynen yazıyorum...

Dear Sir/Madam,

Thank you for e-mailing us about Nitro Nation: Drag Racing. Regarding your recent letter, unfortunately, we were not able to find a solution towards the issue as we do not have enough information.

In order to enable us to investigate thoroughly, please let us know in details what happened in the game and what happened immediately beforehand. Also, are you getting an error message/error code in the game?

If you could take a screen shot of this, it would be very helpful for us.

The more information we have, the better equipped we will be to find out what happened.

We look forward to hearing from you as soon as you can.

Best regards,

Please Note: When replying to tickets, do not alter the subject line as this simply removes the ticket ID reference and creates a new ticket/ issue making it difficult to track the discussion thread for your assistance.

• Anlattığından birşey anlamamışlar , konuyla ilgili hatanın ne olduğuna dair bir fotoğraf ( screenshot ) gönderirsen yardım etmeye çalışacaklar. Şu anda diyecek birşeyleri yok :)))

• TRihsan53 T kullanıcısına yanıt
    Onuda gönderdim ihsan...açıklama için sağol. neyse artık önemli değil.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

vaaaaay ...age of tecrübende varmış kardeşim.helal olsun kardeşime.

Zamaninda (universitede) arkadaslar ile saniyelerle yarisip wonder yapardik.cody guy haggar kusagiyiz biz cocukluktan beri oyun delisi bir adamim iste

Aynı kuşak sayılırız galiba.ben halen bir çok yerde Nickname olarak HaGGaR kullanırım.Az jetonumuzu yemedi meret oyun :) Double dragon - Final Fight -Street Fighter - Gemini Wing ne günlerdi yaw....Neyse konuyu daıtmayalım :)

Konuşacak çok şey var o günlerle ilgili ağzımın suyu aktı yine bazen pc den emülatör ile oynamaya çalışıyorum ama atari makinasının zevkini vermiyor.Double Dragon vay beeeee.çok zordu ama değerdi.ben hep mavi olurdum Neyse dediğiniz gibi konumuzda kalalım Drag Racing

Benim adamım Cody idi. Diz hareketi iyiydi bir de oyunun sonunda manitayı götürüyordu :)

• TRihsan53 T kullanıcısına yanıt
    İki arkadaş en son tek jetonla oyunu bitirmişliğim vardır.Tek hak veriyordu makina (Bu atari dükkanı sahibi tarafından ayarlanabiliyor biliyorsun)ben cody arkadaş ta haggar ile oynardı.Arkamı kollardı bende cody ile saydır babam saydırGuy zaten fasulyeden
  • Arkadaşlar ben oyunun 3. bölümünü geçemiyorum. Ne yapmalı, hangi arabayı almalıyım ?
  • recnut01 R kullanıcısına yanıt
    Dostum Pm den kontrol edermisin?istediğiniz araç ve ayarlar gönderildi...
  • wodoo2 W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler =)
  • Arkadaşlar ismim Turkey_35AK2632 bu arada
    Helal sana Turkey nickine sevindim.Geri kalan kısmı aracının plakası mı yoksa??
  • quote:

Dostum özel mesajına bakarsan sevinirim bir de oyuncu ismimi değiştiremiyorum already hatası veriyor bir bilgin var mı acep

Ayarları gönderdim dostum.Kalkış perfect olucak.Nitroya 2. vitesten sonra dayan 1 . vitesten sonra değil tamam mı dostum kolay gelsin...
  • quote:

Helal sana Turkey nickine sevindim.Geri kalan kısmı aracının plakası mı yoksa??

Evet :)

• Vayyyy.izmirin gözünü seveyim be.ozledim valla.arac ne marka dostum

• benm dgl abimin (askerde) palio 1.2 8v

Tamam anlaşıldı arkadaşım.tüpte takılı ise izmiri baştan aşağı dolaştırır valla
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.