Şimdi Ara

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
19
Favori
48.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MorningGrey

Aradaşlar bana da Level 5-6-7-8 ilgilerini yolayabilir misiniz. PM den

Dostum 6-7-8-9 ve 10 level araçlar pm den gönderildi.Başarılar
    Not:Level 5 te sorunum kalmadı dediğiniz için level 5 gönderilmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wodoo2 -- 28 Ekim 2013; 16:02:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamNooB

Arkadaşlar lvl6 bosu geçebilecegim gallardo tune ayarı ve upgrade lvllerini gönderebilir misiniz. Ayrıca bundan sonra 10 lvle kadar çizecegim rotayı alacagım arabaların tune ve upgrade lvllerni de gönderebilirseniz minnettar olurum. şimdiden teşekkürler

Dostum level 10 a varış araç ve tuneleri pm den gönderildi.Başarılar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wodoo2

quote:

oha resmen armut diş ağzıma düş olmuş.

• MorningGrey M kullanıcısına yanıt
    Dostum level 8 güncellendi.Pm den bakınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®

quote:

quote:

oha resmen armut diş ağzıma düş olmuş.

oooovvvvvv kimleri görüyorum Yasin Beyler teşrif etmişler.Konuya tekrar hoşgeldin Yasin.araçlar ne durumda Galiba bu sıralar biraz ara vermiş gibi geldin bana.

• level 10 da telefonu sıfırlayınca yeniden başlamak zor geldi :-) account olayı olmadığından okadar uğraşmanın anlamı yok. yine sıfırlasam yine gidecek herşey. oyüzden bayadır oynamıyorum. level 5 teyim. arada csr oynuyorum. ondada para zor kazanılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

level 10 da telefonu sıfırlayınca yeniden başlamak zor geldi :-) account olayı olmadığından okadar uğraşmanın anlamı yok. yine sıfırlasam yine gidecek herşey. oyüzden bayadır oynamıyorum. level 5 teyim. arada csr oynuyorum. ondada para zor kazanılıyor.

Vallahi haklısın
    Oyun bağımlılık da yapıyor ayrıca, dikkat edilmesi lazım :-)

• quote:

level 10 da telefonu sıfırlayınca yeniden başlamak zor geldi :-) account olayı olmadığından okadar uğraşmanın anlamı yok. yine sıfırlasam yine gidecek herşey. oyüzden bayadır oynamıyorum. level 5 teyim. arada csr oynuyorum. ondada para zor kazanılıyor.

Csr da guzel tabiki bir arada onu oynuyordum.telefonun saatini ileri alinca benzin doluyor.surekli oynayabiliyorsun.arabalar da grafikler de bayagi kaliteli.ondada son bolumdeyim.ama su an jaguarla ugrasiyorum.8,183 un altina dusemedim.

• quote:

quote:

Csr da guzel tabiki bir arada onu oynuyordum.telefonun saatini ileri alinca benzin doluyor.surekli oynayabiliyorsun.arabalar da grafikler de bayagi kaliteli.ondada son bolumdeyim.ama su an jaguarla ugrasiyorum.8,183 un altina dusemedim.

Ben level 2 deyim Camaro SS var :) Onda tune olmadığından herşey sana ve kullandığın cihaza bakıyor :)
  • menicava M kullanıcısına yanıt
    merhaba bana tune ayarlarını atabilirmisin?
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorningGrey -- 29 Ekim 2013; 16:02:27 >
  • quote:

quote:

quote:

Ben level 2 deyim Camaro SS var :) Onda tune olmadığından herşey sana ve kullandığın cihaza bakıyor :)

Kesinlikle evet yalniz onda da hangi araci hangi levelde hangi upgrade ile biraktigin onemki ve nitroyu hangi vitesten sonra basacagin 2 mi yoksa 3. Vites mi

• wodoo2 W kullanıcısına yanıt
    level3 e geçeyim de online ı nasılmış beraber, yarışabiliyormuyuz bakalım. :-)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kashicchi

quote:

quote:

beyler kariyer de 6. lwli nasıl geçerim denemediğim araç kalmadı tune ayarları ile gönderebilir misiniz ?

konuya hosgeldiniz.isteginiz pm den gonderilmistir.basarilar dilerim...

çok teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan çok memnun kaldım :) Allah razı olsun hadi duayıda kaptın yine iyisin

eeeee dostum bir tune = bir dua

Sen hele 7-8-9 ve 10 level araçları ve tüne ayarlarıni gönder yine ederiz (kariyerde dahil )

• Artık bir Tuatra sahibiyim =) günümü aldı namussuz
  • MorningGrey M kullanıcısına yanıt
    Helal sana amma rp kastırıyor değil mi ehueheueeu.Çoğu kimse üşendiğinden alamıyor...
  • YasiN® Y kullanıcısına yanıt
    Bu bir MEYDAN OKUMA sanırım.Geri oraya geçmem lazım benim şimdi o zaman...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler kariyer de 6. lwli nasıl geçerim denemediğim araç kalmadı tune ayarları ile gönderebilir misiniz ?

konuya hosgeldiniz.isteginiz pm den gonderilmistir.basarilar dilerim...

çok teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan çok memnun kaldım :) Allah razı olsun hadi duayıda kaptın yine iyisin

eeeee dostum bir tune = bir dua

Sen hele 7-8-9 ve 10 level araçları ve tüne ayarlarıni gönder yine ederiz (kariyerde dahil )

Dostum hadi yine iyisin.Maşallah 4 er level 4 er level kaptın yine extrem tuneleri... Kariyer de aynen devam.

• wodoo2 W kullanıcısına yanıt
    Yokya ne meydan okuması. Arabaları fullemeden stage bitiyor zaten. Son Upgardeler nedense araba parasına denk geliyor.
  • YasiN® Y kullanıcısına yanıt
    eeeeee yasin beleş ekmek yok değil mi????
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.