Şimdi Ara

Draft Pick ile blink pick arasındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 hero olmadığından giremedim ben ya arasındaki fark nedir bunların?

• quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

14 hero olmadığından giremedim ben ya arasındaki fark nedir bunların?

Blink değil blind o yani kör demek türkçede.Blind pickte iki takımda herhangi bir sıra olmadan aynı anda karakterleri seçebilir ve karşı takımın karakterlerini oyuna girmeden göremezsiniz.Draft ta ise önce seçilmesi istenmeyen 6 karakter banlanır 3 mor takım 3 mavi takım şeklinde , ondan sonra sırayla bir mavi takımdan bir mor takımdan biri karakter seçer ve karşıdakilerin seçtiklerini görebilirsiniz.Ranked gamede sadece draft pick kullanılır.
  • quote:

14 hero olmadığından giremedim ben ya arasındaki fark nedir bunların?

artık 14 hero değil o ban sayısı 3 e cıktığından 16 hero oldu
    Yani 6 kişi banlanıyor toplam bu yüzden bütün olasılıkları düşünmüş riot.6 heron banlansa herkes de freeleri secse sana bir tane kalıyor.(Bu arada freeler dışında 6 heron olacak mesela bu hafta sendeki 6 karakter free baska karakterin yok yine giremezsin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burkina Faso -- 27 Kasım 2011; 11:39:37 >
  • sağolun beyler free + 5 hero var tristinayı veya teemoyu almayı düşünüyodum alayım da deneyim bari bi.
    Bu arada drafta tıkladığımda 14 tane hero ya sahip olmalısınız diyodu ondan dedim 14 diye.
  • quote:

sağolun beyler free + 5 hero var tristinayı veya teemoyu almayı düşünüyodum alayım da deneyim bari bi.
    Bu arada drafta tıkladığımda 14 tane hero ya sahip olmalısınız diyodu ondan dedim 14 diye.

tristana facebook sayfasını beğenenlere bedava oalrak geliyor. youtubedan subscribe edersende alistar geliyor bedavadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 27 Kasım 2011; 12:24:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

sağolun beyler free + 5 hero var tristinayı veya teemoyu almayı düşünüyodum alayım da deneyim bari bi.

tristana facebook sayfasını beğenenlere bedava oalrak geliyor. youtubedan subscribe edersende alistar geliyor bedavadan

hayır o skini ya hani tristanın pembe saçları var ya o bedavaya geliyo.
  • skin bedavaya gelince champda bedavaya geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

hero yoksa hero ile birlikte skini de veriyorlar sadece skin değil

• quote:

quote:

quote:

eğer hero yoksa skinde geliyor heronun kendiside diğer arkadaşlar yazmış ama bende yazayım :D

• önce sayfayı beğenip sonra uygulamaya girmek gerekiyomuş ben uygulamaya izin vermişim bi de pvp store u ziyaret etmek gerekiyomuş sağolun beyler.
  • Biraz hort olucak ama bu tristana ile alistar'ın bedavaya alındığını bilmiyordum şimdi aldım saolun
    pantheon da bir ara bedavaya alınıyormuş hala öyle bir şey var mı
  • Allah aşkına pantheonu bedava alıp napıcaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blu4yes

Allah aşkına pantheonu bedava alıp napıcaksın ?

sence ?
  • 6 lvl olup ordan oraya ucucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

6 lvl olup ordan oraya ucucak

• quote:

Orijinalden alıntı: blu4yes

Allah aşkına pantheonu bedava alıp napıcaksın ?

Draft Pick ile blink pick arasındaki fark nedir?
  • gençler eu nordic yedek bir hesap açtım da orada dediğiniz bu draft pick ve blind pick varken TR serverinde yok. neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychomax13

gençler eu nordic yedek bir hesap açtım da orada dediğiniz bu draft pick ve blind pick varken TR serverinde yok. neden acaba?

Eu westte bile draft pick zor bulunuyorken TR de saatlerce beklersin.
  • görmek ya da görmemek işte bütün mesele bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

Orijinalden alıntı: psychomax13

gençler eu nordic yedek bir hesap açtım da orada dediğiniz bu draft pick ve blind pick varken TR serverinde yok. neden acaba?

Eu westte bile draft pick zor bulunuyorken TR de saatlerce beklersin.

6 dakika falan bekliyorum ben level 24
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.