Şimdi Ara

Dracula Untold (2014) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
11.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler hocam.
  • Trailer 1

Trailer 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riqus -- 3 Eylül 2014; 22:18:40 >

• Saniyorum film seri olacak. Dracula'yi nasil baglayacaklar bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryosu güzel olursa güzel bir film olabilir. Eğer Dracula'daki doğaüstü faktörleri en aza indirip Kazıklı Voyvoda'nın tarihine uygun bir senaryo yaratılıp bunu vampir efsanesine bağlayabilirlerse cillop gibi olur bence. Fatih Sultan Mehmet'i de bizim kara murat filmlerindeki bizans imparatorları gibi saf kötülük olarak göstermezler, sert ve korkutucu olarak gösterebilirler.
  • Umarım Türkiyede vizyona girmez.
  • 3 Ekim’de vizyona girecek “Dracula: Başlangıç” filminin fragmanı yayınlandı. Film, gerçek bir efsane olan Vlad the Impaler’ın hikayesini odaklanarak Dracula’nın ve vampir mitolojisinin köklerine iniyor.

DRACULA FATİH SULTAN MEHMET’E KARŞI

Dracula Untold (2014)

Filmin fragmanında ise Dracula’nın Fatih Sultan Mehmet’e karşı savaşması dikkat çekiyor. Dracula’yla Osmanlılar’ın karşı karşıya geldiği filmde Fatih Sultan Mehmet’i Dominic Cooper canlandırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Hatırlatmayın şunu yav sinirim bozuluyor hatırladıkça.Koskoca Dracula tv series i iptal ettiler

demiştin ya senin canımı nasıl yaktım senin gibi tipler milletin canını yakamaz şunda ciddiyim abartmıyorum içimden gelerek söylüyorum.senin gibi tipler sadece insanların sadece midelerini bulandırır.ne iyi bir evlat ne iyi bir koca nede kardeş veya arkadaş olabilir.senin gibiler sadece ve sadece bu dünyaya parazit olarak gelmiş. ve daha yazmıyorum gerçekten senle yazışınca kendimi kötü hissediyorum miğdem bulanıyor.forumda açtığın yazıları bile okurken bile hem acıyıorum sana hem moralim bozuluyor bu tarz insanlar gerçekten varmı diye.acıyorum umarım zenginsindirde acizliğini bir nebze dengeliyosundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: woodnight

quote:

Hatırlatmayın şunu yav sinirim bozuluyor hatırladıkça.Koskoca Dracula tv series i iptal ettiler

demiştin ya senin canımı nasıl yaktım senin gibi tipler milletin canını yakamaz şunda ciddiyim abartmıyorum içimden gelerek söylüyorum.senin gibi tipler sadece insanların sadece midelerini bulandırır.ne iyi bir evlat ne iyi bir koca nede kardeş veya arkadaş olabilir.senin gibiler sadece ve sadece bu dünyaya parazit olarak gelmiş. ve daha yazmıyorum gerçekten senle yazışınca kendimi kötü hissediyorum miğdem bulanıyor.forumda açtığın yazıları bile okurken bile hem acıyıorum sana hem moralim bozuluyor bu tarz insanlar gerçekten varmı diye.acıyorum umarım zenginsindirde acizliğini bir nebze dengeliyosundur.

Hocam noldu bu kadar sinirlenmissiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

quote:

ya bu adam bi konu açtım trollemiş resmen profilinide kapatmış googledan nickini yazdım attığı mesajlara baktım herkezin abartmıyorum attığı mesajların yüzde 95 i bu Aléister Crowley denen adam trollemiş milletin attığı mesajları böyle adamları forum donanım görsün ya bide şöyle bir durum var hem trollüyor arkadaşım nie böyle yapıyorsun diyorlar özgür bir ortam diyor saygısız olmayın diye üste çıkıyor varmı böyle birşey böyle bir trolleme daha önce hiç görmedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya bu adam bi konu açtım trollemiş resmen profilinide kapatmış googledan nickini yazdım attığı mesajlara baktım herkezin abartmıyorum attığı mesajların yüzde 95 i bu Aléister Crowley denen adam trollemiş milletin attığı mesajları böyle adamları forum donanım görsün ya bide şöyle bir durum var hem trollüyor arkadaşım nie böyle yapıyorsun diyorlar özgür bir ortam diyor saygısız olmayın diye üste çıkıyor varmı böyle birşey böyle bir trolleme daha önce hiç görmedim

Eger konu disi gibi bir yerdeyse bir sey diyemicem . Orasi sacma sapan bir yer

aslinds konu disi gereksiz sohbet trolleme yeri.

ama diger bolumlerin konusu belli edilicek sohbet belli hos olmaz :/

var boyle troller . Sinirinizi bozmayin burasi oylesine bir forum :/

ornegin konu disinda cok sacma insanlar varken diger bolumlerde cok duzgun insanlarda var :/

ha bende bazen trolluyorum ama konu disi gibi bir yerde diger yerlerde yapmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

bak bunu normal yazmış mesela .ama diğer yazılarının hepsinde millete saldırıp trollüyor açtığım konu şu oyunmu bu oyunmu diye tavsiye istemiştim bende yeri gelince dalgasına vururum konu dışında öyle birşey değil bunun yaptığı kaç tane insanın açtığı başlıklara saldırmış ciddi ciddi. böyle trolleri ortaya çıkartalım forumda herkez bilsin .bikaç tane note 2 aldım şöylemi böylemi yapılır diye konu açmış aynısını bende ona yaptım hoşuna gitmedi tabi.böyle trollerin hakkından ancak böyle gelinir.başka türlü uslanmazlar.

Hocam bosverin zaman kaybi işsizlik ya :/ deymez.

eyw.

• Dracula Untold TV SPOT - Witness :

Dracula Untold TV SPOT - Hero :

Dracula Untold TV SPOT - Fear :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zUbE -- 12 Eylül 2014; 20:58:34 >

• güzele benziyor bu videodan sonra daha ilgi çekici geldi O.o
  • Bizde hala Fetih gibi vasat filmler çekmeye devam edelip,

Filmde kötü Taraf biz olsakta yinede Fetih filminden daha kaliteli bir film olacak....

Edit:Fatih Sultan Mehmet
     Dracula Untold (2014)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 26 Eylül 2014; 16:20:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Bizde hala Fetih gibi vasat filmler çekmeye devam edelip,

Filmde kötü Taraf biz olsakta yinede Fetih filminden daha kaliteli bir film olacak....

Edit:Fatih Sultan Mehmet
     Dracula Untold (2014)

Yalniz zirh guzelmis bu arada hocam film sinemalar.com

cinemaximum beyazperde gibi sinema haber sitelerinde 3 ekim diyor. Sormak istedigim su

3 ekimde tum dunyada ayni anda mi cikicak yoksa ilk amerika uzerinden yavas yavas mi gelicek ?

cunku bazi asya dracula fragmanlarinda october 10 ( 10 ekim ) october 15 ( 15 ekim) yaziyor ama genel olarak bakildiginda 3 ekim diyor.

( ya ne derseniz sorun degil ben sadece bilgi almak amaci ile sordum :/ bilmiyorum dersenizde olur baska bir sey dersenizde farketmez )

• -abi para lazım ne yapalım
    +film çekelim, draculayı kullanırız fatih sultan mehmeti de kötü karakter yaparız, en kötü türkler izler.
    -oo iyi fikir.
  • efektleri kaliteli yapmışlar iyi.

• buyrun turkce tanıtımı .

Dracula 3 ekimde sinemalarda diyor sonunda. türkçe altyazılı sonlara dogru türkçe dublaj 3 ekimde sinemalarda diyor.
  • adam diyor ki for a man of your strength,,, luke evans'a bakınca bir yumrukta ölüp boynu kırılacak tipi var... Böyle bisküvi gibi tipleri de vampir yaptılar yaa..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.