Şimdi Ara

Dr. Watson u Nasıl Durdurabiliriz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu beceriksiz doktor her işe burnunu sokuyor ama kilitlenip kalıyor
    bunun devreye girmemesini nasıl saglayabiliriz?

• start a basılır,run denir kutuya regedit yazılır ve enter a basılır,açılan regedit penceresinde sırasıyla hkey_local_machine,software,microsoft,windows nt,current version,aedebug a tıklayarak gelinir,sağ tarafta çıkan 4 öğe içinden auto olan bulunur,sağ tıklanır modify denir,alt kutudaki value 1 den 0 a çevrilir.

alıntı.

Orjinalden alıntı: Creed_06

ya Bende hep bunu merk etmişimdir. Kim bu Prof. Doç. Dr Watson gerçi beni hiç rahatsız etmedi ama şimdiye dek . Asıl amacı nedir olsa neolur, olmasa neolur .

Sisteminiz çökerken dahi, Dr. Watson hayatta kalmayı başaran ve son nefesini, sistemle birlikte vermeden önce, cinayet mahallinin fotoğrafını çekip, polise bırakan kişi!

Aslına bakarsak pek bir işe yaradığını sanmıyorum hatta onun yarattığı açığı ve adını kullanarak sisteme bulaşan virüsleride göz önüne alıcak olursak zararlıda olabiliyor.
    Microsoft tarafından kadro açığını kapatmak için maaşa bağlanmış devlet memuru gibi bişey sanırım.
    Tuhaf!!

• quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

start a basılır,run denir kutuya regedit yazılır ve enter a basılır,açılan regedit penceresinde sırasıyla hkey_local_machine,software,microsoft,windows nt,current version,aedebug a tıklayarak gelinir,sağ tarafta çıkan 4 öğe içinden auto olan bulunur,sağ tıklanır modify denir,alt kutudaki value 1 den 0 a çevrilir.

alıntı.

teşekkürler
    muhabbetten Muhammet oldu hasıl, Muhammetsiz muhabbetten ne hasıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.