Şimdi Ara

Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu haftaki filmimiz Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb. Yorumlarınızı bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

• İzleyen yok mu arkadaşlar daha?
  • Filmin adı çok kısaymış.
  • önceden izlemiştim.klasik stanley kubrick filmi.mizahi bir dille gelecekte yaşanabilecek atom savaşı sonucunda oluşacak kaosa dikkat çekiyor.bu durum hakkında düşünen insanlar için ürkütücü bir film.ayrıca sonradan öğrendiğim kadarıyla peter george'un kırmızı alarm adlı romanından uyarlanmış.
    not:efektler ve aksiyon sahneleri için film izleyenler beğenmez baştan söyliyim izlemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Federico Fellini -- 23 Haziran 2012; 13:26:08 >
  • kubrick in kendine has filmlerinden,sırf karikatürize tipler için bile izlenebilir

peter sellers olağanüstü oynamıştır
  • Kubrick'in izlemediğim bir kaç filminden biri. İyi bir film olduğuna şüphe yok.
  • 10 numara bir filmdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maşallah nerden buluyorsunuz böyle filmleri. babam yaşında
  • quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

maşallah nerden buluyorsunuz böyle filmleri. babam yaşında

90'ların filmlerine "çok eski film yeaaaa" diyen tiplerden hiçbir farkın kalmadı şu an, kusura bakma da.

Kubrick'e büyük bir hayranlık beslesem de bu filmini yadırgarım. Komik olmaya çalışan bir kara komedi, Peter Sellers olmasa izlenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 24 Haziran 2012; 15:09:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helloween

10 numara bir filmdir

30 sene önce izlemiştim.
  • Stanley Kubrick yine iyi iş çıkarmış diyebildim izledikten sonra. Pek izlemesem de izlediğim en iyi kara mizah filmlerinden. Diyaloglar çok iyiydi, baya eğlenceliydi.
    Daha sonra daha ayrıntılı olarak yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Filmin adı çok kısaymış.

Hiç sorma ya
  • Kara mizah ögeleri vardı diye hatırlıyorum. Ayrıca Peter Sellers filmde birkaç rolde oynuyordu. Film güzeldi ama ben daha değişik bir şey beklemiştim.
  • Açıkçası biraz abartıldığını düşünüyorum, belki de kara komedi sevmediğimdendir Gözümde puanı 7.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 25 Haziran 2012; 3:42:41 >
  • Muhteşem bir film defalarca izlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Filmin adı çok kısaymış.

Az kalsın spoiler veriyormuş.
  • izlemenmesi için sıraya kondu
  • Bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKN'

Açıkçası biraz abartıldığını düşünüyorum, belki de kara komedi sevmediğimdendir Gözümde puanı 7.5

kara mizahın bazı örneklerini çok sevmeme rağmen ben de beğenemedim bu filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

kara mizahın bazı örneklerini çok sevmeme rağmen ben de beğenemedim bu filmi

Hocam size Aki Kaurismäki filmlerini tavsiye ederim. Bunun dışında birkaç başka film daha önereyim.

Umarım beğenirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.