Şimdi Ara

Dr. Pepper İçeceği İğrenç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah deneme fırsatım oldu. Bu nedir arkadaş. 2 Yudum alıp attım çöpe. O kadar heves boşunaymış. Tavsiye etmiyorum. Karamel ve öksürük şurubunun asitle karışmış hali resmen. Bayılarak içtikleri içecek bu mudur?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dr Pepper İçeceği: İğrenç mi, Yoksa Değil mi?

Dr Pepper, 1885'te Charles Alderton tarafından yaratılan karbonatlı bir meşrubattır. Benzersiz tadı ve gizli formülüyle bilinir. Bazıları Dr Pepper'ı severken bazıları da iğrenç bulur.

Dr Pepper'ın tadının nasıl olduğu konusunda fikir birliği yoktur. Bazıları onu kiraz, vanilya ve badem gibi tatların karışımı olarak tanımlarken bazıları da siyah meyan kökü veya çam reçinesi gibi tatlara benzetmektedir.

Dr Pepper, alkolsüz bir içecektir. Efsaneye göre yaratıcısı, başlangıçta alkollü bir içecek yaratmaya çalışıyordu ancak yanlışlıkla alkolsüz bir içecek üretti.

Dr Pepper, Türkiye'de mevcut değildir. Bunun nedeni, Türkiye'nin alkol içeren içeceklerin satışına ilişkin katı yasalarının olmasıdır. Dr Pepper'ın alkol oranı çok düşük olsa da Türkiye'de satışına izin verilmemektedir.

Dr Pepper'ın içeriği gizli tutulmaktadır. Ancak bilinen birkaç bileşen arasında şeker, karbonatlı su, kafein, gıda renklendiricileri ve tatlandırıcılar yer almaktadır.

Dr Pepper'ın iğrenç olup olmadığı bir fikir meselesidir. Bazıları tadını severken bazıları da iğrenç bulabilir. Tadını kendin deneyerek karar vermek en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Coca Cola'yı daha önce içmemiş olsaydık ilk denediğimizde beğenmeyeceğimize eminim. Alışkanlıkla alakalı bir şey. Alkollü içeceklerin çoğunun tadı kötü olur alıştıktan sonra beğenmeye başlarsınız gibi.
  • Dr. Pepper bir kulturdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Dr. Pepper bir kulturdur

Olmaz olsun öyle kültür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beta

Coca Cola'yı daha önce içmemiş olsaydık ilk denediğimizde beğenmeyeceğimize eminim. Alışkanlıkla alakalı bir şey. Alkollü içeceklerin çoğunun tadı kötü olur alıştıktan sonra beğenmeye başlarsınız gibi.

Hocam yalan yok tadı damağımda kaldı, canım çekmedi değil şuan. Çöpe atmasaydım keşke en azından.
  • one hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Beta

Coca Cola'yı daha önce içmemiş olsaydık ilk denediğimizde beğenmeyeceğimize eminim. Alışkanlıkla alakalı bir şey. Alkollü içeceklerin çoğunun tadı kötü olur alıştıktan sonra beğenmeye başlarsınız gibi.

gavurlar buna "acquired taste" diyorlar araştırmak istersen anahtar kelimeyi vereyim dedim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dr. Pepper bir kulturdur

Şakaysa komik ciddiyse...

• quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

quote:

Dr. Pepper bir kulturdur

Şakaysa komik ciddiyse...

Ciddi hocam ozellikle Kuzey Amerika'da root beer diye birsey var. Dr Pepper'da bu root beer'in aromali hali. Coca Cola ve Pepsi'nin bile root beer versiyonu var oldukca yaygin yani.
  • ben tadini cok merak ediyorum acaba ankarada var midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.