Şimdi Ara

Dr Levine manyetik dizlik işe yarar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Televizyonlarda bir kaç yıldır reklamı dönüp duran Dr Levine'in manyetik dizliği hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

    sitesinde 49 ytl gibi bir fiyata satılıyorken gg da 15 ytl ye bulunabiliyor. deneyen ve olumlu görüşü olan varsa annem için almayı planlıyorum.



  • şeker ve tansiyon hastalarına önerilmediğini biliyorum okadar ama bende bilekliğini almayı düşünüyorum alan arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim
  • Gittiğim salonda kullananlar ile karşılaşıyorum yine karşılaşırsam senin için sorarım ama bu tip şeyleri deneyerek kullanmak daha iyi olur çünkü kimisinde etkili olan bir şey diğerinde etkili olmayabiliyor bunun en büyük nedenlerinden biride Placebo etkisi yani işe yarayacağına inanan biri işe yramasa bile "harika" bir şeymiş diyebilir.

    Diz konusunda eklemek istediğim bir şey var özellikle biz Türk milleti genetik olarak diz anatamosi bozuk insanlarız dizlerimiz sağa ve sola bakmatadır ve bir kısım arasında boşluk olurken diğer tarafında iş yükü daha fazla olmaktadır bu yüzden hepimiz diz sorunlarına açık bir milletiz. Eğer tv karşısında ayaklarınızı uzatma isteği duyuyorsanız , yada sinema da koltukta rahatszız olduğunuzu ayaklarınızı illaki bir şekilde rahat olacak pozisyonda tutmaya ,gayret ediyorsanız yada toplu taşıma araçlarında rahat edeceğiniz şekilde mesela ayağınızın birini koltuğun dışından uzatmak gibi rahat pozisyonlar aramaktaysanız henüz farkında değilsiznizdir ama bir diz sorununun başlangıç aşamasındasınızdır. Bu konuya dikkat çekerim.




  • Fazla bir meblağ olmadığı için sipariş verdim ve hemen ertesi sabah elime ulaştı kutu. içinden iki dizlik bir de bileklik çıktı. 2-3 gün taktım belki psikolojiktir ama diz ağrıma iyi geldi. Ancak dizimde alerji yaptı ve kullanmayı bıraktım. bilekliğini kullanıyorum.
  • bende anneme almayı düşünüyorum denemek istiyor. ama şeker ve tansiyon hastaları kullanmamalı kısmı kafama takıldı. doğru mu bu
  • Annem uzun süredir kullanıyor, işe yaradığını düşünüyor.
  • Merhabalar,
    Marmara Üniversitesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Bölümünde Yüksek Lisans yapmaktayım. Tanıtıcı reklama yönelik tutum ve satı alma kararı üzerine Yüksek Lisans tezim için bir anket çalışması yürütmekteyim. Düşünceleriniz bizim için çok önemlidir. Bu kapsamda vereceğiniz yanıtlar sadece akademik amaçlı kullanılacak 3. kişilerle asla paylaşılmayacaktır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Anket linki:
    http://anket.marmara.edu.tr/v2/survey.php?sid=287
  • Bende merak ediyorum var mı faydası? toggle nasıl alerji yaptı dizinizde?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.