Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C06B91F1F -- 6 Aralık 2024; 17:41:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• barış hoca izleme önceden tek önerim barış hoca izleyin olurdu mezun senesinde fark ettim ki asla izleme çok ufak asla umursammayacak detaylar üzerinde aşırı fazla durup konunun ana hatlarını net öğretmiyor zamanın fazla otur senin biyolojinden yavaş yavaş git hocam pdfleri falan da çok temiz zaten
  • barış hoca izleme önceden tek önerim barış hoca izleyin olurdu mezun senesinde fark ettim ki asla izleme çok ufak asla umursammayacak detaylar üzerinde aşırı fazla durup konunun ana hatlarını net öğretmiyor zamanın fazla otur senin biyolojinden yavaş yavaş git hocam pdfleri falan da çok temiz zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben barış hocayı çok seviyorum aslında, 2021 ayt full ve 2022 de 1 yanlış tyt de hepsi doğruydu ve onunla çalıştım sadece, gerekli yerlere vurgu yaptığını gerektiği kadar anlattığını düşünüyorum, palme biyolojinin üzerine ekstra bir şey varsa onu yazmıştım sadece pdf ya da kitap kullanmadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangi playlistleri izledin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C06B91F1F -- 16 Ağustos 2023; 12:38:32 >
  • Güncel neyse onu izledim kamp izleyebilirsin

• betul biyoloji tavsiye ederim 11 boyunca onu izledim zihin haritası yaparak anlatması çok akılda birakiyor bilgileri. barış hocaya ısınamadım pek

• Zihin haritası saçmalık. up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değil, daha iyi öğretiyor çoğu kişiye. sacma bilgilere girmeden genel kavramlar üstünde duruyor kadın. gayet iyi

• Senin biyolojin bak bir ara dr biyoloji kararlaştırmadıysan. Kararlaştırdıysan pdflerden git daha detaylı anlatıyor kampta üstünkörü geçiyor baya.

• Sen nerden hallettin

• senin biyolojin ile konu öğrenme sonra dr. biyoloji ile tekrar güzel bir seçenek.

• .Remembrance. kullanıcısına yanıt

Konu için bir kaynak yeterli.Up.

• Up...

• Web sitesi üzerinden çalışmayı sevmem

• Senin biyolojin yt videoları.

• ben barış hoca ne diyorsa biliyordum meb kitabını da 10dan fazla tekrarladım ama sınavda batırdım o yüzden keyfine göre takıl ha ben barış hocadan razıyım çünkü piyasada daha iyisi yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.