Şimdi Ara

dpreview.com'a göre son iki yılın en iyi kompakt makineleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dpreview sitesinin incelemesine göre 2007-2008 de çıkan modeller içinde ''Highly Recommended'' almış yani ısrarla tavsiye edilen kompakt makineler bunlar;

Fujifilm Finepix F31fd

Fujifilm Finepix F50fd

Canon PowerShot A570 IS

Canon PowerShot A720 IS

Canon PowerShot IXUS 950 IS

Canon PowerShot G9

Panasonic Lumix DMC-TZ5

ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu listeyle ilgili? ixus 950 is sürpriz olmuş bence aralarında...

•  dpreview.com'a göre son iki yılın en iyi kompakt makineleri...

bu benim makine herkese tavsiye ederim
  • Canon A650 IS niye yokmuş ki bu listede acaba ?
  • fujifilm baya tutuluyo çok saşırdım başlarda ama haklılar demekki
  • kompaktta
    fiyat/performans olarak A570IS yi tek geçerim.
    para varsa da F50fd..
  • sony ler compactta kötü mü şu aralar 13 mp lik modeli de var?
  • a720 yi öneririm.. güzel makine gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

dpreview sitesinin incelemesine göre 2007-2008 de çıkan modeller içinde ''Highly Recommended'' almış yani ısrarla tavsiye edilen kompakt makineler bunlar;

ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu listeyle ilgili? ixus 950 is sürpriz olmuş bence aralarında...

sitede böyle bi değerlendirme göremedim ben.....
  • tabiki bu makineler arasında f31fd daha üstün ama malesef sıfırı yok TR de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 21 Mayıs 2008; 23:27:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z3U5

tabiki bu makineler arasında f31fd daha üstün ama malesef sıfırı yok TR de

amerika ve avrupadada kolay kolay bulunmuyor zaten, özel bir hayran kitlesi oluştuğu içinde eğer bulursan fiyatı 450 usd filan. zamanında yurt dşından almış ve hiç kullanmadan bir arkadaşa vermiştim çok ucuzdu. ama ne bileyim makinanın özel bir model olduğunu
  • a570 fiyatına göre kalitesi oldukca iyi bir makine...az para vermeyi düşünüpde kaliteli makine arayanlara..560da iidir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: safaklarda

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

dpreview sitesinin incelemesine göre 2007-2008 de çıkan modeller içinde ''Highly Recommended'' almış yani ısrarla tavsiye edilen kompakt makineler bunlar;

sitede böyle bi değerlendirme göremedim ben.....

www.dpreview.com/reviews/default.asp?view=rating

• Benim Sanyo VPC-E6'ımı nasıl görmezden gelmiş bunlar ya
  • tabii 2006 yılının son aylarında başka bir compact efsanesi çıkmıştı Fuji F30

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

sony ler compactta kötü mü şu aralar 13 mp lik modeli de var?

Sonyleri geçeceksin bi Ayrıca Panasonic'in TZ5 i TZ3 den daha kötü...Son makinada büyük hata yapmışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Sonyleri geçeceksin bi

• yalnız bişey farkettim ixus 950 diğer üç model 850,860 ve 960 a göre daha başarılı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 22 Mayıs 2008; 21:43:21 >
  • yok hocam yokk sony gitsin lcd ve laptop yapsın.(tabi mümkünse samsunguda yanına alsın)
  • quote:

Orjinalden alıntı: karsli7

yok hocam yokk sony gitsin lcd ve laptop yapsın.(tabi mümkünse samsunguda yanına alsın)

hocam ne olduki bakıyorumda çok sitem ettin sony'e

• quote:

yok hocam yokk sony gitsin lcd ve laptop yapsın.(tabi mümkünse samsunguda yanına alsın)

Hiç öyle deme. Sony bu işe ciddi yatırımlar yapan bir firma. Bugün sony olmasa nikon da olmazdı(Nikon sensörlerini sonyden alır). Canon tek hakim olurdu. Verdikleri önem şuanki dslr sayısına bile yansımış durumda ve de bu sektörde çok eski bir firma(bkz: sayısal fotoğraf makinesi mavica)

• valla hocam yatırım yapar. ona eyvallah. adamlarda para gani nede olsa.ama bence her sektörde olduğu gibi(özellikle fotoğraf alanında)işi uzmanına bırakmak gerekiyor. bunlarda canon ve nikondur.(samsung konusunda fikrime katılıyormusunuz bilmiyorum ama) yatırım yapması güzel bir şey bencede orada sana katılıyorum, gerçekten canonun rakipsiz olmaması gerekiyor, hem kendini geliştirebilmesi açısından hemde canon fiyatlarının minimize olması açısından. bu arada nikon ve sony arasındaki görüşlerinede karşı çıkmak durumundayım sony ilk ince laptobu geliştirmeye çalışırken nikon bu sektörün en büyüklerinden biriydi.
    quote:

Orjinalden alıntı: yavkaysaw

quote:

Hiç öyle deme. Sony bu işe ciddi yatırımlar yapan bir firma. Bugün sony olmasa nikon da olmazdı(Nikon sensörlerini sonyden alır). Canon tek hakim olurdu. Verdikleri önem şuanki dslr sayısına bile yansımış durumda ve de bu sektörde çok eski bir firma(bkz: sayısal fotoğraf makinesi mavica)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.