Bildirim
Downloadlarım %99 da kalıyor.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Temiz bir virus+ spy taraması yapın derim. -
+1 -
HİJACKTHİS. forumda bulabilirsin. kolay gelsin. -
Şayet, modeminizin markası US Robotics 9110 ise ve Firmware Upgrade'inizi v0.50 ye yukselttiyseniz mümkün olabilecek bir hadise. Çözüm olarak, bir öncekine yani v0.48'li Firmware sürüme dönmenizi tavsiye ediyorum. -
free download maneger ile indir birde -
Ayne sorun bende de var benim modemimde us robotics. Normal downloadlarımda flashget kullanıyorum onunla iniyor ama malum rapid ile flashget kullanamıyorum o downloadların çoğu 99 da kalıyor. -
çok teşekkür ederim arkadaşlar.
modemim robotics ve halloldu.
Pek sağolun çok sağolun. -
quote:
Orjinalden alıntı: kaldırımcı
Pek sağolun çok sağolun.
Şu an hangi firmware sürümünde bende onu yapıcam. -
quote:
Orjinalden alıntı: wedontneed
quote:
Pek sağolun çok sağolun.
Şu an hangi firmware sürümünde bende onu yapıcam.
v0.50 -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: wedontneed
quote:
Pek sağolun çok sağolun.
Şu an hangi firmware sürümünde bende onu yapıcam.
v0.50
Teşekkürler. -
Arkadaşlar indirmeleriniz %99 da kalıyorsa büyük olasılıkla bu sorun işletim sisteminden değil modeminizden kaynaklıdır. Bunun için modeminizin firmware ini güncellemenizi öneriyorum. Ben öyle çözdüm. :) -
format at düzelir fazla ugraşma bence -
quote:
Orijinalden alıntı: zehirli
Arkadaşlar indirmeleriniz %99 da kalıyorsa büyük olasılıkla bu sorun işletim sisteminden değil modeminizden kaynaklıdır. Bunun için modeminizin firmware ini güncellemenizi öneriyorum. Ben öyle çözdüm. :)
Usr modemimin firmware'ni yeni sürüme yükseltim sorun çözüldü,hiçbir sıkıntı kalmadı,teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X