Bildirim
Download Yaparken Modemin Işığı Sönüyor Bi Bakın.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sorun kablosuz oluyorsa cihazın bellenim yazılımını Zyxel'i arayarak güncellemesini yapın. Kablolu yapıyorsa modemin toplam çalışma saatini yazın. -
Bende ZyXEL kurulum cd si var onu yüklemedim daha doğrusu hata verio zyxel donanımları bulunmuyor diyor ondan olabilir mi birde çalışma saati derken ? -
ADSL ethernet arayüzlü modemlerle verilen kurulum CD'si sadece kurulumu basitleştirmek için verilen gereksiz bir şey aslında. Modemi direk müdahale etmeniz için kullanma kitapçığında arayüz ayarlarına bakın. Kaç yıldan beri kullanıyorsunuz modemi. -
1 yıl olmadı format attım aradan zaman geçti böyle oldu her indirdiğimde net kopuyor veya fazla yüklenmede örneğin facebook sayfası ile ardından açılan 2 3 sayfada net gidiyor ne yapmam lazım ? -
Kablolu, kablosuz mu bağlısın? Kaç cihaz bağlı modeme? İnternet gidince modemi kapatıp açıyor musun? ZyXel müşteri hizmetleriyle görüştün mü bu konuda? -
quote:
Orijinalden alıntı: microsonic
Kablolu, kablosuz mu bağlısın? Kaç cihaz bağlı modeme? İnternet gidince modemi kapatıp açıyor musun? ZyXel müşteri hizmetleriyle görüştün mü bu konuda?
Kablolu modem 1 cihazaa bağlı internet gidince kapatıp açmıyorum müşteri hizmetleri ile görüşmedim -
?? -
Zyxel Müşteri Hizmetleri'ni arayıp cihazın yazılımını güncelleyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ~ultrAslan~
Arkadaşlar internetten herhangi bir dosya oyun vs indirirken modemin internet ışığı sönüyor ve indirme işlemi iptal oluyor ne yapmam lazım ? modemi ttnetten aldım ZyXEL P 660 W TX Series
Ethernet driverını yeniden yüklemeyi deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hbk386
quote:
Arkadaşlar internetten herhangi bir dosya oyun vs indirirken modemin internet ışığı sönüyor ve indirme işlemi iptal oluyor ne yapmam lazım ? modemi ttnetten aldım ZyXEL P 660 W TX Series
Modemi kapatıp açınca düzeliyormuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: microsonic
quote:
Orijinalden alıntı: hbk386
quote:
Modemi kapatıp açınca düzeliyormuş.
Hocam hatalı yükleme olduysa düzelir diye düşünmüştüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X