Şimdi Ara

Download için netbook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde iyi bir masaüstü pc var.Fakat download a bırakmak mantıklı gelmiyor çünkü bileşenler iyi olduğundan biraz fazla elektirik harcıyor.Sadece download için ve çok nadir dışarda kullanıcam.Bu doğrultuda bulabileceğim en uygun netbook u arıyorum.Bestbuy da 399 a hp compaq 110 var ama ısındığını öğrendim.Download da günlerce açık kalıcak yani pek ısınmaması gerek.Bana bu doğrutuda 400 civarı ne önerirsiniz?

• Ustam bende LG X110 var. Aldığım günden beri -ki 9 ay civarı oldu- download yapıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. yalnızzca yaptığım netbook'un ısınan altını üste getirmek veya netbooku açık halde hem altını hem de üstünü hava alacak şekilde bırakmak. Sanırım bu şekilde yaparsan veya bi soğutucu filan alırsan hiç sıkıntı yaşamazsın.

(Ancak download için tercihim istisnai durumum gibi durumlar hariç netbook olmaz)

• Bende LGx130 Kullanıcısıyım Yaklaşık 7 Aydır.Download Konusuna Gelicek Olursak Isınmalar Çok Fazla Oluyor.Tercih Olarak Tabi Ki De Masaüstünden Daha Mantıklı Sana LGx130 Modelini Tavsiye Ederim.Hep Download İçin Hep Film İçin.

İyi Forumlar.
  • download için netbook önermem bunların bazılarında fan yok olanlardada çok dandik bi fan var öyle günlerce açık kalmamaları lazım prize takılı olmasıda cabası... bide çok nadir dşarı çıkarıcam diyosun... ben bi turkell bayinde bi pc görmüştüm kasası netbook kadar ama ekranı yok ona bide ufak ekranlardan aldınmı olay bitti onlara sormuştum yeni almışlar ve son bikaç hafttadır açıkmış alet (ekran bağlamışlar reklam oynatıyo) hemde netbook tan daha ucuza gelir dur ben bi araştırıyım şuanları

şimdi baktımda thin cilent deniyomuş ama t.cell'de daha farklı bişe söylemişlerdi bunlrın bazı özellikeri download için yararlı olabilir ama yok gerek yok diyosan netbok al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorlinux -- 15 Temmuz 2010; 17:47:26 >
  • o zaman masaüstüyle devam netbook banada dayanmaz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

o zaman masaüstüyle devam netbook banada dayanmaz herhalde.

Bende Başta Senin Gibi Düşünüyordum.Daha Sonra Masaüstü İle Bir Farkı Olmadığını Anladım.

İyi Forumlar.
  • Hocam Lgx130 öneririm. 7 saate yakın gidiyor:) ekran kapalı şekilde. Isınma da pek olmuyor. Netbook birde sessiz çalışıyor rahatsız da etmez. Şimdiden hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Autocad için laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam zysel mi ne işte o markanın bazı modemleri pc kapalıyken dosya indirebiliyomuş bence sen onlardan al sayfanın sağ tarafında reklamı vardı şimdi gitti ama sen dikkat et arada çıkıyo olmadı sitesine bak
  • kardeş söylediğim alet burada umarım pek pahalı birşey değildir özellikleri harika

http://ww w.zyxe l.co m.tr/web/product_family_detail.php?PC1indexflag=20050125090459&CategoryGroupNo=29718481-4F25-4EFF-8FED-BA6EA1233523&display= boşlukları sil

soldaki menüde buna benzer 2 alet daha var
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezegenci

kardeş söylediğim alet burada umarım pek pahalı birşey değildir özellikleri harika

http://ww w.zyxe l.co m.tr/web/product_family_detail.php?PC1indexflag=20050125090459&CategoryGroupNo=29718481-4F25-4EFF-8FED-BA6EA1233523&display= boşlukları sil

soldaki menüde buna benzer 2 alet daha var

teşekkürler inceliyorum

• quote:

Hocam zysel mi ne işte o markanın bazı modemleri pc kapalıyken dosya indirebiliyomuş bence sen onlardan al sayfanın sağ tarafında reklamı vardı şimdi gitti ama sen dikkat et arada çıkıyo olmadı sitesine bak

İyiymiş cidden pc kapalıyken dosya indirmek .) nasıl oluyor merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

quote:

Hocam zysel mi ne işte o markanın bazı modemleri pc kapalıyken dosya indirebiliyomuş bence sen onlardan al sayfanın sağ tarafında reklamı vardı şimdi gitti ama sen dikkat et arada çıkıyo olmadı sitesine bak

İyiymiş cidden pc kapalıyken dosya indirmek .) nasıl oluyor merak ettim

okuduysanız modem değil nerdeyse ufak bir server maşallah yapmadığı iş yok

• n450 işlemcili bu model bence download ve diğer kullanımlar için birebir hp nin modeli daha düşük ve çok kasar açmaya kapamaya bile oyüzden boşa para atmyaın derim

http://www.pcdepo.com/asp/product/67453/VIEWSONIC-VNB106B-N450-1GB-160GB-10-1-W7S-SIYAH-RAIN-BlueTooth-HEDIYE-
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.