Şimdi Ara

Download Hizmeti Sağlayıcı Siteleri(Letitbit-Uploaded-Turbobit...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün Letitbit sitesinden 1 günlük Premium üyelik satın aldım fakat bir süre sonra '' Hesabınızda bu dosyayı indirebilmek için yeterli puan bulunmamaktadır '' uyarısı aldım.indirmeye çalıştıklarım 2.5Gb 3.5Gb 5.5Gb halinde tek dosya.

Letitbit üyelikte puanlama sistemi başlamış aynı şekilde Uploaded de. Letitbit 1 günlük 10 puan Uploaded 2 gün 500 puan veriyormuş.
    Letitbit 1o puan = 10Gb indirme Uploaded 500 puan =500Gb indirme manasınamı geliyor?
    Sınırlama olmadan yada en çok veri indirme hakkı veren Hangi siteyi tavsiye edersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IQRI -- 11 Mart 2013; 18:54:59 >

Orijinalden alıntı: IQRI

Geçen gün Letitbit sitesinden 1 günlük Premium üyelik satın aldım fakat bir süre sonra '' Hesabınızda bu dosyayı indirebilmek için yeterli puan bulunmamaktadır '' uyarısı aldım.indirmeye çalıştıklarım 2.5Gb 3.5Gb 5.5Gb halinde tek dosya.

Letitbit üyelikte puanlama sistemi başlamış aynı şekilde Uploaded de. Letitbit 1 günlük 10 puan Uploaded 2 gün 500 puan veriyormuş.
    Letitbit 1o puan = 10Gb indirme Uploaded 500 puan =500Gb indirme manasınamı geliyor?
    Sınırlama olmadan yada en çok veri indirme hakkı veren Hangi siteyi tavsiye edersiniz ?

En kralı TurboBit. Ondan al derim. Hız olarak IDM+TURBOBIT= Normal hızının 1-2-3 katı gibi bisi oluo.
  • Debrid siteleri tavsiye ederim. Çoğu barındırıcıdan dosya çekebilirsin debrid sayesinde. ben real-debrid kullanıyorum. letit, turbo, hf, vs. hepsinden premiumlu cekebiliyorum. 90 günlük 9 euro, 180 günlük 16 euro.

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Debrid siteleri tavsiye ederim. Çoğu barındırıcıdan dosya çekebilirsin debrid sayesinde. ben real-debrid kullanıyorum. letit, turbo, hf, vs. hepsinden premiumlu cekebiliyorum. 90 günlük 9 euro, 180 günlük 16 euro.

Oda iyimiş be :D

Orijinalden alıntı: j500ist

quote:

Geçen gün Letitbit sitesinden 1 günlük Premium üyelik satın aldım fakat bir süre sonra '' Hesabınızda bu dosyayı indirebilmek için yeterli puan bulunmamaktadır '' uyarısı aldım.indirmeye çalıştıklarım 2.5Gb 3.5Gb 5.5Gb halinde tek dosya.

En kralı TurboBit. Ondan al derim. Hız olarak IDM+TURBOBIT= Normal hızının 1-2-3 katı gibi bisi oluo.

İncelediğim kadarıyla Turbobit de puanlama sistemi yok gibi, birde mantıken bakarsam Uploaded siteside bana uygun, tabi 500puan 500 Gb 1 Aylık Premium 1.000 puan 1Tb manasına geliyorsa?

• quote:

Debrid siteleri tavsiye ederim. Çoğu barındırıcıdan dosya çekebilirsin debrid sayesinde. ben real-debrid kullanıyorum. letit, turbo, hf, vs. hepsinden premiumlu cekebiliyorum. 90 günlük 9 euro, 180 günlük 16 euro.

O konu hakkında bilgim yok, ihtiyacım olan dosyalar Turbobit, Letitbit,Uploaded siteleri üzerinde kayıtlı olduğundan 3 ünden başkada seçemiyorum .Senin sistemde nasıl oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IQRI -- 11 Mart 2013; 20:04:59 >

quote:

O konu hakkında bilgim yok, ihtiyacım olan dosyalar Turbobit, Letitbit,Uploaded siteleri üzerinde kayıtlı olduğundan 3 ünden başkada seçemiyorum .Senin sistemde nasıl oluyor ?

Turbobitte belli bir puanlama yok ama kotası var. günlük kotan dolunca malesef turbo üyeliğini 24 saatliğine durduruyor.
    Debrid sisteminde ise cevirici bölümüne dosya linkini yapıştırıp, kısıtlamayı kaldır diyorsunuz ve premium indirme linki veriyor.
    Örnek resim;

Download Hizmeti Sağlayıcı Siteleri(Letitbit-Uploaded-Turbobit...)

Yazdığım link ve aşağıda verdiği premium link. İster üstüne tıklayarak indirirsiniz, istersenizde çoklu çevirilerde (her satıra bir link yazarak istediğiniz kadar linki aynı anda cevirebilirsiniz) ürelilen linkleri gör deyip tüm linkleri kopyalayıp txt dosyasına atıp indirme programına alabilirsiniz ve indirebilirsiniz. Oyun ve program indirmelerinde birebirdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web sitesinden dosya indirme
    5 yıl önce açıldı
    turbobit sitesi ????
    14 yıl önce açıldı
    Domain Sitesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.