Şimdi Ara

Download hız sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 4-5 ay önce TTNET NETLİMİTSİZ ( 8 Mbps'ye kadar ) tarifesine geçtim.İlk başlarda torrentle ortalama 400-450 kb/sn ile download yapıyordum.Son 1-2 haftadır hız maximum 150 kb/sn'ye çıkıyor.Sebebi ne olabilir ? TTNET'ten kaynaklanan birşey midir yoksa bilgisayar-modem ayarlarımdan kaynaklı birşey midir ? Yoksa torrent programından kaynaklanan bir sorun mu ( utorrenti kullanıyorum vuze be bittorenti de denedim sonuç aynı )
    Yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler

• Yardım yok mu hiç ?
  • hızın 512 kb ye düşmüş olabilir .
  • Sadece torrent deneme, mesela gir microsoft un sitesine direct x indir, yada sp3 indir deneme için, inerken kontrol et bakalım kaçla indiriyor.
  • İdm indir
    daha sonra idm ile parduş indirmeyi dene bak bakalım hız kaça çıkıyor
  • binternet download manager kullan en hızlı serverı bulup indirir eğer torrent değilse...
  • aynı sorun bende de var
    idm ile 1.3gb lık oyunu 120-140 arası indiriyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Torrent için flashget kullan en hızlısı odur diğer dosyalar içinde arkadaşında dediği gibi internet download maneger(idm) kullan.
  • benim 400 lerdeydi son ay 800 lere çıktı
  • @Razumihin7 : 512 kb/sn de hız maximum 103-104 kb olmuyor mu ben 200 e çıkıyorum genelde maximum.Speedtestten baktım hızım 1.52 mbit olarak gözüküyor.

@Ares : Denedim onu da arkadaşım.Microsofttan ve gezginlerden,rapidden ayrı ayrı denedim hepsinde sonuç aynı 200 kb max.

@akid : Flashget'i de deneyeceğim.Ama daha önce vuze ve bittorrenti denedim sonuç inş değişir.Tavsiyen için sağol

Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler,dediklerini dikkate alacağım.Başka tavsiye var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.