Şimdi Ara

Origin Download Hızı Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Sorunum şu ki Origin'den satın almış olduğum oyunlar (hangisi olursa olsun) 120 KB/ps ile iniyor. Torrent ve Steam'de tam hız alabiliyorken -8 MBPS- nedense Origin'de limit varmışçasına 120 ve çevresinde geziyor. İşin ilginç yanı, tek oyunda indirsem 3 oyunda indirsem (ki şuan öyle; Crysis 3, MOH WF, Battlefield 3) hepsi 95-120 arası iniyor. Normal şartlarda diğerlerini durdursanız kalan downloadda hız artışı beklersiniz ama ilginç bi şekilde olmuyor. Yalnızca Crysis'i bırakıyorum gene 120 ile indiriyor, diğerlerinide açıyorum, onlarda 95-120 arası indiriyor. Bu işe bir çözüm bulamadım ve 2 gündür bu üç oyunu indiriyorum. Yardımlarınızı veya en azından önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• Origin rezalet malesef yapacak birşey yok
  • aynı sorun bendede var şu son zamanlarda torrentle 800 altına düşmüyor hızım originde hız 600 le başlyıor 2 dk sonra 200 altına düşüyor ve bir daha yükselmiyor paramızla rezil oluyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoiciyiz

aynı sorun bendede var şu son zamanlarda torrentle 800 altına düşmüyor hızım originde hız 600 le başlyıor 2 dk sonra 200 altına düşüyor ve bir daha yükselmiyor paramızla rezil oluyoruz

Electronic Artsa mail atsak mantıklı bi sebeple dönerler mi sence?
  • EA ve onun mükkemmel alt yapısı sağ olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gündür bf3 indiriyorum haftasonuna yetişecek inş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM DOWNLOAD HIZ SORUNU
    geçen yıl önce açıldı
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.