Şimdi Ara

download hastaligim var gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler nedendir bilinmez bi suru sey indiriyorum film dizi felan surekli takip ederim hemen cikar cikmaz atarim down listeme fakat onlari hic izlemem bu nasil bir hastaliktir anlamiyorum indirme istegim var ama izleme istegim hic yok aciyorum bazen yarisina gelmeden kapatmak zorunda kaliyorum sonra donup birdaha bakmiyorum ama bazen dizi oluyor bi oturusta araliksiz 25-26 bolum izliyorum hic mola vermeden bunun cozumu nedir bu hastaliktan olan baska arkadaslar varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRo_4LiF3 -- 21 Haziran 2009; 16:05:10 >

• Boşver takma.
  • bilgisayarını Sat.
  • Ben de böyle yapıyordum.Yığınla film arşivim oldu,izlemiyorum diye sildim hepsini.Yine indiriyorum uzun zamandır,bayağı birikti yine.Ancak izlemeye başladım...Ama şu Blu-ray indirip kenarda duranlar evlat acısı gibi.
  • Hayata karış...Bu düşünceye ulaşmak bile büyük bir adım senin için...Kurtulmak üzeresin...
  • Kotalıya geç gör eb..kini öhöm öhöm.
  • Sınırsızsa sorun yok.Bende de var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyber_soldier

Kotalıya geç gör eb..kini öhöm öhöm.

zaten ne olduysa sinirsiza gecince oldu eskiden kotaliydim 4gb kotayla mp4 felan takilirdim her indirdigimi aninda izlerdim ne zamanki sinirsiza gectim +yeni harddisk aldim kendimi durduramiyorum surekli icimde download yapma istedigi var bide nedendir bilinmez jdownloader programi acik olmadigi zamanlar rahat edemiyorum illa sag alt tarafta download yapmasi lazim benim psikolojik sorunlarim var gibi
  • tek çaresi 2 tane çift katman dvd yi kırdıktan sonra kaynar suya atıp bekletip içmek.eğer olmassa blu ray diski dene.bu da işe yaramassa kurtulamassın.
  • Çok büyük kapasiteli hard diskin varsa onu sat ufak bişey al.Kotalı internete geç.
  • Kotalı yeter ne gerek var satmaya indirmediğim halde kota doluyor şimdiden 1 gb aştı bile!
    quote:

Orjinalden alıntı: ant_alican

Çok büyük kapasiteli hard diskin varsa onu sat ufak bişey al.Kotalı internete geç.
  • Bizde ailecek var o hastalık. Babam maşallahı var 2 TB a yaklaştı adam yahu. Ama tek fark adam oturup izliyor hepsini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Bizde ailecek var o hastalık. Babam maşallahı var 2 TB a yaklaştı adam yahu. Ama tek fark adam oturup izliyor hepsini.

neyse ben cozumu buldum gibi onumuzedeki aya kadar download listemi bitirip kendimi indiriklerimi izlemeye vericem film maratonu yapicam beni en az 3 ay goturur gibi geliyor diziler filmler vs tek cozum bu gibi
  • O indirdiklerini ileride izlersin düşünmeye gerek yok. Ben arşiv yapıyorum daha izlemediğim birsürü film-dizi-belgesel var. Şimdi iniyor canım isteyince istediğimi izliyorum problem yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.