Şimdi Ara

Download gecmisini gösteren bir program varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben download , oynadıgım oyunlarda izledigim filmlerde internet in ne kadar harcandıgını gösteren bir program varmı acaba . Kota hiç bir şey yapmadıgım halde cok fazla tüketiyor buda bana cok sorun cıkartıyor . Böyle bir program varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiqate

Merhaba arkadaslar ben download , oynadıgım oyunlarda izledigim filmlerde internet in ne kadar harcandıgını gösteren bir program varmı acaba . Kota hiç bir şey yapmadıgım halde cok fazla tüketiyor buda bana cok sorun cıkartıyor . Böyle bir program varmı

Modem sürekli açıksa kota haliyle dolacaktır.

Bizim aylık 40 GB kendiliğinden doluyor.

Öyle bir program olarak Masaüstü aracı (Gatget) var bakabilirsin.
  • Ama benimki cok hızlı doluyor imkanı olamaz 2 günde 8.gb oyun oynama ve film izleme ile olabilir mi ki anlamadım . Eskiden güvenli kota denen şey yokken int hiç kota sorunu olmazdı kontrol ederdim yinede bu kadar olamaz dı o zaman yaptıgımın aynısını yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiqate

Ama benimki cok hızlı doluyor imkanı olamaz 2 günde 8.gb oyun oynama ve film izleme ile olabilir mi ki anlamadım . Eskiden güvenli kota denen şey yokken int hiç kota sorunu olmazdı kontrol ederdim yinede bu kadar olamaz dı o zaman yaptıgımın aynısını yapıyorum

Şuan kotam 1 gb yarın 50 Gb olur nasıl iştir anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu program nasıl?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.