Bildirim
Download gecmisini gösteren bir program varmı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Castiqate
Merhaba arkadaslar ben download , oynadıgım oyunlarda izledigim filmlerde internet in ne kadar harcandıgını gösteren bir program varmı acaba . Kota hiç bir şey yapmadıgım halde cok fazla tüketiyor buda bana cok sorun cıkartıyor . Böyle bir program varmı
Modem sürekli açıksa kota haliyle dolacaktır.
Bizim aylık 40 GB kendiliğinden doluyor.
Öyle bir program olarak Masaüstü aracı (Gatget) var bakabilirsin. -
Ama benimki cok hızlı doluyor imkanı olamaz 2 günde 8.gb oyun oynama ve film izleme ile olabilir mi ki anlamadım . Eskiden güvenli kota denen şey yokken int hiç kota sorunu olmazdı kontrol ederdim yinede bu kadar olamaz dı o zaman yaptıgımın aynısını yapıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Castiqate
Ama benimki cok hızlı doluyor imkanı olamaz 2 günde 8.gb oyun oynama ve film izleme ile olabilir mi ki anlamadım . Eskiden güvenli kota denen şey yokken int hiç kota sorunu olmazdı kontrol ederdim yinede bu kadar olamaz dı o zaman yaptıgımın aynısını yapıyorum
Şuan kotam 1 gb yarın 50 Gb olur nasıl iştir anlamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X