Şimdi Ara

Download'cılar size bi sorum var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ay bende dl işine giriştim kotanın anasını ağlatayım biraz Bi sorum olacak;
    Az önce lostun 4.sezonu indirmeye başladım ama ilk download'ım bi göz atarmısınız doğru şeymi indiriyorum?
    Bu bitince prison break 3.sezona başlayacam.oda s03e01,s03e02 ... diyemi gidiyor aynı bu şekilde?
    Ayrıca hdtv,repack falan yazıyor bunlar nedir?Alt yazı senkron sorunu olmasın sonra?

• Doğru indiriyorsun.

Divxplanet.com dan bak bölümlerin hangi sürümlerinin altyazısı varsa onları indir. ama şu an indirdiklerinin altyazısı var zaten onu merak etme. Dizi indirirken genelde altyazı sorunu çekmezsin, çıkan tüm sürümlerin altyazısı oluyor çoğunlukla. Fakat film indirirken filmi indirmeden önce kesinlikle bak altyazısı var mı bu sürüme göre diye yoksa boşa indirirsin altyazısız izlersin veya altyazı çıkmasını beklersin o sürüm için. :)
  • Anladım hocam teşekkürler şuan problem yoksa tamam.Sonraki indireceklerim için söylediklerine dikkat ederim
  • ben minonıvadan bittrorent ile indiriyorum. mininoava bleş site bildigniz gibi.
    eger ben format atarsam yptıgım uploadlar gidecekmi bittroentteki. 200kusur gb lık uploadım var.
    yoksa yaptıgım uploada bakılmıyormu beleş site oldugu için.
    sadece yuksek seedli torrentleri ceksem gene aynı hızda indirimiyim. formattan sonra
  • utorrenti gece 12de başlattım hayırlısıyla

3 GB'ı geçtim şu saatlerde.

1-2 saate kotayı aşarım

Yeter ya her ay 40-45 fatura geliyo hiçbir şey indirmediğim halde

Bu ay hedef 150 GB download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 1 Mart 2008; 9:31:31 >

• Dogru indiriyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.