Şimdi Ara

Dowland Hızım Çok düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu olay bugün başıma geldi dowland hızım 35 kb/sn geçmiyo fakat sitelere filan gayet hızlı giriyorum ttneti aradım hat değerlerimin mükemmel olduğunu söylediler hız filan kontrol ettiler yok gene düşük anlamıyorum sorun ne acaba trojan filan taraması yaptırcam bakalım ne olcak

We Know
  • quote:

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

arkadaşlar bu olay bugün başıma geldi dowland hızım 35 kb/sn geçmiyo fakat sitelere filan gayet hızlı giriyorum ttneti aradım hat değerlerimin mükemmel olduğunu söylediler hız filan kontrol ettiler yok gene düşük anlamıyorum sorun ne acaba trojan filan taraması yaptırcam bakalım ne olcak

Tarama yaptırın free download yapıyorsanız haliyle yavaş olacaktır normal sitelerden bir şeyler indirin bakalım.

arkadaşlar bu olay bugün başıma geldi dowland hızım 35 kb/sn geçmiyo fakat sitelere filan gayet hızlı giriyorum ttneti aradım hat değerlerimin mükemmel olduğunu söylediler hız filan kontrol ettiler yok gene düşük anlamıyorum sorun ne acaba trojan filan taraması yaptırcam bakalım ne olcak

indirme yaptığın hostla alakalı olabilir..başka yerlerden download yap..aynı sorun olcak mı?

We Know
  • ağ destekli güvenli moddayken indirme yapmayı deneyin birde

hepsinde aynı speed test sonuçlarım normal çıkıyor fakat ping değerim fazla 79 bundan mı acaba

Dediğiniz gibi zararlı yazılım olabilir tarama yaptırın..

We Know
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram hızım düşük gözüküyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ping değerim aşırı yüksek ondan olabilirmiki

Internet Download Manager programıyla download yapar mısın ?

800 kb'den aşağı inmeyecektir..
  • Virüs taraması yap. Eğer modemin kablosuz ise başka pcler de bağlanıyorsa bu download değerini düşürür. Bilgisayarındaki bazı programlar interneti sömürebilir bu da download değerini düşürür. Ping çok yüksekse 3'ünden biri olabilir.
    Breaking Bad - Californication - Deadwood - Dexter - Game of Thrones - Hell on Wheels - Mad Men - Misfits - Modern Family - My Name is Earl - New Girl - Nip/Tuck - Shameless - Six Feet Under - Spartacus - The Vampire Diaries - The Walking Dead - True Blood
  • Yada sende çoğu vatandaş gibi Adil Kullanım Kotasını geçmişindir. Hızın buyüzden düşmüş de olabilir.
    TEOMAN ?
    TEOMAN ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.