Şimdi Ara

Dövmeli Devlet Memuru Olur mu Göreniniz Var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
35.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMDx6

Adı üstünde devlet memuru özel sektöremi giriyorsun la dövmeli memurmu olur gerçi hastane vs bilmiyorumda polis vs olmaz.

kim diyor poliste dövme olmaz diye hey yavrum hey
  • Görünmediği sürece sorun olmaz
  • Bir gün patron olursam çalışanlara uzun saçı, dövmeyi vs. serbest bırakmazsam ne olayım
  • ben de devlet memuruyum ama dövme yaptırıcam
  • Devlet memurumu olunur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Bu ülke ne kadar garip bir ülke dimi.Türbanı din özgürlüğü adı altında kamuya getirmek isterler ama kamuda memur sakal bırakamaz,saç uzatamaz,bayanlarda etek diz kapağını geçemez diye hüküm koyarlar.Mademki bu kadar özgürlükten yanasınız o zaman neden milletin sakalına,etek boyuna,dövmesine karışıyorsunuz.Hayır türbana özgürlük isteyen zihniyete bunları sorduğum zaman bu yasaklar olmalı diyor.Hani sen özgürlüklerden yanaydın.Türbana özgürlük olsun ama bunlara olmasın demek nasıl bir iki yüzlülüktür..
    Dövmeye gelirsek.Memurlukta görünür yerlerde dövmeye genel olarak izin vermiyorlar.Sen zaten kolsun bişey giymeyeceğin için sorun olmaz.Görünür yerlerindeki dövmeler yasak.Ama bu olay birazda müdürünün ideolojisine bakar.Yani şakirtin birisiyse herşeyine karışır..

Şakirt oldu diyelim mesela.Ben kapssde o devlet hastanesine atandım dövme yüzünden işe başlayamayacakmıyım?Memur olamayacak mıyım?O kadarda olmaz ancak o dövmeyi fazla gösterme der kolunu kapat der.Yoksa dövme var diye puanın tutupta atanmaya kalkına atamazlarsa artık yuh derim.

• Dövme kas kısmında diyorsun.Yani gömlek giydiğinde zaten görünmeyecek.Görünmeyen yerindeki dövmeye zaten istesede karışamaz.Ama görünür yerdeki dövmene istese karışır.Sildirmem dersen seni meslekten bile attırabilir.Dostum googleda istersen arat.Bu ülkede fazla makyaj yaptığı için hakimlikten atılan bayanlar oldu.Bak makyajdan bahsediyorum sana.Özelliklede bu iktidar varken onlar gibi giyinmeyene,düşünmeyene nefes almak yok artık.Dövme zaten kas yerindeyse gözükmiyecektir.Kısa kollu gömlek giyeceğin zamanda dövme gözükmeyecek şekilde kollarını uzattırırsın.Bu kadar basit.
  • quote:

Bu ülke ne kadar garip bir ülke dimi.Türbanı din özgürlüğü adı altında kamuya getirmek isterler ama kamuda memur sakal bırakamaz,saç uzatamaz,bayanlarda etek diz kapağını geçemez diye hüküm koyarlar.Mademki bu kadar özgürlükten yanasınız o zaman neden milletin sakalına,etek boyuna,dövmesine karışıyorsunuz.Hayır türbana özgürlük isteyen zihniyete bunları sorduğum zaman bu yasaklar olmalı diyor.Hani sen özgürlüklerden yanaydın.Türbana özgürlük olsun ama bunlara olmasın demek nasıl bir iki yüzlülüktür..
    Dövmeye gelirsek.Memurlukta görünür yerlerde dövmeye genel olarak izin vermiyorlar.Sen zaten kolsun bişey giymeyeceğin için sorun olmaz.Görünür yerlerindeki dövmeler yasak.Ama bu olay birazda müdürünün ideolojisine bakar.Yani şakirtin birisiyse herşeyine karışır..

bir konudada siyaset yapma bağnaz bir insansın gözün kör olmuş artık ne türbanı konuyla alakası ne.

• İdama kadar cezası var,
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

quote:

bir konudada siyaset yapma bağnaz bir insansın gözün kör olmuş artık ne türbanı konuyla alakası ne.

Sen beni bloklasana.Dinime küfreden müslüman olsa bari.Kendinle karıştırma beni.Sen kendi dalgana bak.Hadi naş..Senin millete attığın iftiraları daha kimse unutmadı.Sen hiç konuşma o yüzden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

quote:

Sen beni bloklasana.Dinime küfreden müslüman olsa bari.Kendinle karıştırma beni.Sen kendi dalgana bak.Hadi naş..Senin millete attığın iftiraları daha kimse unutmadı.Sen hiç konuşma o yüzden.

nerde iftira atmışım gösterirmisin.

• quote:

Dövme kas kısmında diyorsun.Yani gömlek giydiğinde zaten görünmeyecek.Görünmeyen yerindeki dövmeye zaten istesede karışamaz.Ama görünür yerdeki dövmene istese karışır.Sildirmem dersen seni meslekten bile attırabilir.Dostum googleda istersen arat.Bu ülkede fazla makyaj yaptığı için hakimlikten atılan bayanlar oldu.Bak makyajdan bahsediyorum sana.Özelliklede bu iktidar varken onlar gibi giyinmeyene,düşünmeyene nefes almak yok artık.Dövme zaten kas yerindeyse gözükmiyecektir.Kısa kollu gömlek giyeceğin zamanda dövme gözükmeyecek şekilde kollarını uzattırırsın.Bu kadar basit.

Ya kas kısmındada genede kısa kollu yazlık tişörtlerin kolları felan baya yukarda oluyor o yüzden dövmenin yarısı gözüküyo öyle kısa kollu lazımki dirseğe kadar uzun olsun.Onuda bulmak zor.Ancak xlarge felan bulursan olurda oda bana olmaz beden Medium:) Ama uzun gömlekle gidebilirim o sorun olmaz.Zaten kışın problem yok yazında uzun kollu gömlek giyen çok nede olsa her mevsim giyilir uzun kollu gömlek abes kaçmaz yani neyse idare edicez biraz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThêRev.SuLLivan -- 8 Ocak 2012; 17:37:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThêRev.SuLLivan

Beyler benim üst kolumda kas kısmında bir dövme varda.7*5 ebatında çok büyük değil.Gerçi gözükmüyo.Bu sene mezun olcaum hastanede devlet memuru olmak istiyorum.Memurlukta dövme bir problem yaratıyomu.Hiç dövmeli memur gördünüzmü.Veya hastanede dövmesi olan teknisyen?

Zaten adam elemek için bahane arıyorlar polislik gibi yerlerde.Milleti uçuktan sivilceden eliyorlar ama hastanede belli olmaz torpilde olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

quote:

Beyler benim üst kolumda kas kısmında bir dövme varda.7*5 ebatında çok büyük değil.Gerçi gözükmüyo.Bu sene mezun olcaum hastanede devlet memuru olmak istiyorum.Memurlukta dövme bir problem yaratıyomu.Hiç dövmeli memur gördünüzmü.Veya hastanede dövmesi olan teknisyen?

Zaten adam elemek için bahane arıyorlar polislik gibi yerlerde.Milleti uçuktan sivilceden eliyorlar ama hastanede belli olmaz torpilde olabilir

Naptın hocam sen ya hastanede memur olucaz altı üstü.Öyle bir söyledinki sanki çevresi olmayan hastanede dövmesiyle memur olamaz diye.Az önceki yorumlarla rahatlamıştım şimdi gene içimi karanlık kapladı.Nerden yaptırdıysak kafama.......

• quote:

quote:

quote:

Naptın hocam sen ya hastanede memur olucaz altı üstü.Öyle bir söyledinki sanki çevresi olmayan hastanede dövmesiyle memur olamaz diye.Az önceki yorumlarla rahatlamıştım şimdi gene içimi karanlık kapladı.Nerden yaptırdıysak kafama.......

başka birisi tanıdğını araya sokarsa sende dövme olmasda giremezsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

başka birisi tanıdğını araya sokarsa sende dövme olmasda giremezsin

Senin dediğin torpil işi yani dövmeyle alakası yok mesela hastanede 1 kontenjan vardır ben tutturmuşumdur en yüksek puan bendedir ama torpille bende düşük birini alırlar ben kalırım.Hmm evet öyle oluyor özellikle bu iktidarda doğal karşılanıyor artık.Ama dövmeyle alakası yok senin dediğini sanırsam?

• Dövme ne la ? Dövme ne ?

Memur dediğin bıyıklı akbilli olur
  • abimin omzunda var yaklaşık 15cm X 20cm boyutlarında beden eğitimi öğretmeni hiçbir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

abimin omzunda var yaklaşık 15cm X 20cm boyutlarında beden eğitimi öğretmeni hiçbir sorun yok

Adı üstünde beden eğitimi öğretmeni ona birşey demezler herhalde diycemde şaka bir yana demekki sorun olmuyo pek bende sanmıyorum olucağını:)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.