Şimdi Ara

Dövmeci tanıdığı olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,kız arkadaşımın kolundaki dövmeleri sildirmeyi düşünüyoruz ama herkes farklı bişey söylüyor kimi iz kalmıyo kimi iz kalıyo çok acıyo diyo her kafadan bi ses çıkıyor anlayacağınız varsa daha önce yaptırmış olan yaptıracak olan ankarada oturuyorum bu arada yardımlarınızı bekliyorum

• bizim salih abi var çok iyi adam dövüyor işini görürmü?
  • yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lazerle sildirme islemi cok fazla aci verir iz kalma ihtimali vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AusteRe

Lazerle sildirme islemi cok fazla aci verir iz kalma ihtimali vardir

Bende araştırdım onu dövme yapılırkenki acıyla hemen hemen aynıymış ve dakikalar sürüyormuş sadece ama iz kalma ihtimalı sorun teşkil ediyor biraz,çünkü bildiginiz üzere lazer sildirme yöntemi ucuz birşey değil bide ondan sonra kremleri filan derken o yüzden emin olmamız gerekiyor
  • dövmeci silmez onu estetikçiler yapar hastanede .. dövmeciler beceremez onu silmeyi anca üzerine başka bişeyler çizip kapatır ..

yakıp su toplamasını sağlıyolar derinin evet acı verici ama iz kalmaz doğru işlem uygulanırsa
  • AlmostAngel A kullanıcısına yanıt
    Dovme yaptirilirken ki ayni aci degil cok daha fazlasi hissedilir. Lazerin fiyati pahalidir ama baska adam akilli bi yontem gozukmuyor. Dovmeciler dovmeyi silmez bu arada belirteyim estetikciler doktorlar yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendis olan varmı?
    10 yıl önce açıldı
    Pilot tanıdığı olan var mı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru diyorsunuz bende biraz araştırma yaptım ama sildikten sonra yanık seanslarına da girmek gerekiyormuş bildiginiz duydugunuz tanıdık estetikçi var mıdır peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.