Şimdi Ara

Dövme yaptırmayı düşünüyorum yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • el ile dirsek arasına ya thug life yada only god can judge me yazdırmak istiyorum boyu 25-30cm arası olur aşağı yukarı fiyat nasıl olur peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Bird

el ile dirsek arasına ya thug life yada only god can judge me yazdırmak istiyorum boyu 25-30cm arası olur aşağı yukarı fiyat nasıl olur peki?
    150-200tl falan alırlar.. Bütün dövcemiler makineyi 150 tl den falan açarlar harf yazdırsanda 150dir. öyle bir cümle 150-200 arası tutar.. (daha ucuzunuda bulabilirsin aslında ama işini iyi yapan dövmecilerden bahsediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 20 Eylül 2012; 19:28:05 >
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • bi çok kişide olması inanın benim umrumda değil ben bunu yaptırmak istiyorum tam hayalimdeki şey bu

200tl biraz çok ya anca 150 verebilirim ben

Orijinalden alıntı: eazy e

bi çok kişide olması inanın benim umrumda değil ben bunu yaptırmak istiyorum tam hayalimdeki şey bu

pazarlıkla 150 ye iner zaten o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 20 Eylül 2012; 19:31:49 >
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

bi çok kişide olması inanın benim umrumda değil ben bunu yaptırmak istiyorum tam hayalimdeki şey bu

pazarlıkla 150 ye iner zaten o
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.