Bildirim
Dövme yaptırmayı düşünüyorum(limitim yok) (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dictatory
quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R
quote:
Orijinalden alıntı: dictatory
Haram kardeşim aman ha.
edit:tabi müslümansan
Dövme yaparken vücuda acı verdiği için haramdır. Ona bakarsan strese girmek de haram kendini boş yere üzüyorsun. Başka haramlık bir şeyi yok.
Yok ya abdest kabul olmuyor o yüzden haram ama kendi kararındır.
Abdest kabul olmuyor diyenler bi bitin la. Tamam buyuk gunah dinen uygun degil falan ama abdest oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The Earth without ART is just EH!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Güneş.
quote:
Orijinalden alıntı: jrbatu
quote:
Orijinalden alıntı: Güneş.
Bende bu var.
insan iki renk menk bişey katar, ya da siyah ile yapar o ne öyle sivrisinek ısırmış da kabarmış gibi
Beyaz boya
Ailemin haberi yok dövme yaptırdığımdan dikkatli bakılmazsa fark edilmiyor
tabi yaa, iki sürtsen tırnağını kızarır sonra anne sinek ısırdı kaşındı ondan kabardı
neyse güle güle kullan
Sağol hocam
It's Always Sunny In Sefaköy
I miss the warm embrace I felt
First time you touched me
Secure and safe in open arms
I should have known you'd crush me
-

_____________________________ Eski kullanıcı adım : Sefid.dL
Eski şifrem : k_4547203ddsa
bir aşk şarkısı söylüyordun ki,
birden sustun.
düşmemek için saçlarına tutundu dünya.. -
Bende Göktürk alfabesinde ismimi yaptırıcam göğsüme, harf çizelgesi var internette tavsiye ederim
_____________________________ -
Bence senin için önemli olan birşeyin simgesini felan yaptır derim, tribal ile başlarsan ilerde memnun olmayabilirsin,sıkılabilirsin.
_____________________________ İmzam kural dışıymış! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklamayın. -
la yiğenler yaptırmayın şu dövmeleri.. bak haftası gelmeden pişman olacaksınız sonra yıllarca pişmanlıkla gideceksiniz.. spor yapın az vücut geliştirin yakışıklı olun.. ama şu dövmeyi yaptırmayın siz farklı olun.. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
hazır dövme konusu varken soriyim bileğime küçük bi a harfi yaptırtmak istiyorum sizce ne kadar alırlar..? _____________________________ SADECE AKILLI İNSANLARLA OYNARSAN AKILLANIRSIN! -
çok gereksiz ve tehlikeli bir heves.
Kendini karalatmaya neden bu kadar istekli insanlar anlamıyorum.
Ömrünün sonuna kadar abdestsiz gezeceksin...
Ve otomatikman cenabet öleceksin...
Connected to Hell without sıraat.
yazdır bari._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ExCeLLeNTSeAMeN
hazır dövme konusu varken soriyim bileğime küçük bi a harfi yaptırtmak istiyorum sizce ne kadar alırlar..?
Benim gittiğim dövmeciler makineyi 100 TL den açıyorlardı, ufak dövmeler 100 TL den başlıyordu yani._____________________________ -
Yaptırmak sorun değil de bence anlamlı ve özel olması şart.Tribal evet hoş durabilir ama saçma geliyor iyi düşünmek lazım.Gururla taşıyabilmen lazım ve pek görünmeyen bir yere yaptırman iyi olur,diğer türlü kafaya takıp sıkılabilirsin. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki