Şimdi Ara

Dövme yaptırmak isteyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
266
Cevap
21
Favori
22.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıldız figürlü dövme yaptırmayı düşünüyorum.
    Nereme yaptırmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Dead Redemption

Yıldız figürlü dövme yaptırmayı düşünüyorum.
    Nereme yaptırmalıyım
    hocam beni yansıttığını düşündüğüm bu dövme var. ancak sıkıntım çevrenin "bu nasıl şekil" tarzı tepkileri var. yani chaplini değilde modeli beğenmeme. ben böyle basit şeyleri severim. 1-2 yıldır aklımda bu zaten. dövmeci olarak önerin nedir. direseğin üzerine kol arkasına düşünüyorum.
    ha bu arada her dövmeci yapabilirmi korkuyorum güzel çizemezler diye. ve fiyat olarak sence ne kadardır kazıklanmayalım.
     Dövme yaptırmak isteyenler

yada şöyle bir model mi daha uygun olur

• izmir-coşkun şakre.. en iyisi zaten herkes bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

izmir-coşkun şakre.. en iyisi zaten herkes bilir

Biliyorum orayı.. birde lucky tattoo ink var aynı yerde.

bana yakın yerlerde tattooizm kaan / atalay gölge var.. ne yapsam bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

quote:

Alıntıları Göster
    Charlie Chaplin seni yansıtıyorsa yaptır kim ne diyecekmiş hiç umursama sonuçta bu senin dövmen ve kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin,fiyat olarak tahminim iyi bir yerde bu dövmenin fiyatı 300 - 450 lira civarı olacaktır,çok zor bir dövme değil,dirseğe yaptırmanı pek önermem çünkü dirsek derisi biraz kalın ve boya zor işleniyor ayrıca dirsek diz gibi bölgeler deforme olmaya en yakın bölgelerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

quote:

Alıntıları Göster
    İzmir için ilk tavsiyem kesinlikle Coşkun Şakre olacaktır
  • Abdest tutarmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Abdest tutarmı
    Valla din adamı değilim herkes farklı bir şey söylüyor bu konuda ama emin olun abdest tutar,deri altına su alıyor dövmeden sonra da hem önemli olan niyettir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfan7013

Charlie Chaplin seni yansıtıyorsa yaptır kim ne diyecekmiş hiç umursama sonuçta bu senin dövmen ve kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin,fiyat olarak tahminim iyi bir yerde bu dövmenin fiyatı 300 - 450 lira civarı olacaktır,çok zor bir dövme değil,dirseğe yaptırmanı pek önermem çünkü dirsek derisi biraz kalın ve boya zor işleniyor ayrıca dirsek diz gibi bölgeler deforme olmaya en yakın bölgelerdir

Alıntıları Göster
    Bacağıma dövme yaptırmak istiyorum fakat kıllardan dolayı vazgeçtim.Kıllı diyorum ama öyle aşırı değil normal ölçüde deri görünüyor yani Sizce sıkıntı yaratırmı ?

Bir de yaptırırsam bacağıma bunu

Üst kolumada şunu yaptırmak istiyorum ve bayağı canlı durmaları gerek ne kadara patlar ?

• Selamlar ikisi de gayet güzel seçimler ve işlenmesi zor ama nerede olduğunuzu yazarsanız bu işleri becerebilecek dövmeciler tavsiye edebilirim,fiyat konusunda tahmini bir fiyat söyleyebilirim sadece ama ikisi birden tahminimce 3000 4000 falan tutacaktır
  • quote:

Selamlar ikisi de gayet güzel seçimler ve işlenmesi zor ama nerede olduğunuzu yazarsanız bu işleri becerebilecek dövmeciler tavsiye edebilirim,fiyat konusunda tahmini bir fiyat söyleyebilirim sadece ama ikisi birden tahminimce 3000 4000 falan tutacaktır

Ankaradayım şu an o parayı toparlayabilmem mümkün değil ama ilerki dönemlerde yaptırabilirim.
  • quote:

Valla din adamı değilim herkes farklı bir şey söylüyor bu konuda ama emin olun abdest tutar,deri altına su alıyor dövmeden sonra da hem önemli olan niyettir diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    renklerin iç içe geçmesi, dövme görüntüsünün bozulması her dövmede olur mu yoksa kaliteyle alakalı olarak deforme olmadan kalabilir mi?

çünkü sokakta kimde gördüysem iğrenç, kalitesiz, bozulmuş, adeta smooth edilmiş gibi dövmeler. internettekiler photoshopla oynanmış şeyler mi acaba diye şüphe ediyor da insan.

• Kolumun arkasında dirseğin hafif üstünden başlayarak yukarı doğru giden yaklaşık 10 cm lik dikiş izim var. Onu kapatma amaçlı dövme yaptırsam çok acırmı ya da bir zarar verirmi deriye?

• Bi gün yapacak olursam sorarım
  • nickbulpageat N kullanıcısına yanıt
    İyi yere yaptırılırsa ,iyi malzeme kullanılırsa sorun olmaz ,ayrıca o etrafta gördüğünüz çoğu kötü dövme maalesef daha ucuz diye bu işi merdiven altı yapan yerlerde yaptıranlarındır büyük ihtimalle,ancak şu da var ki en iyi dövme boyasının bile 15 20 yıl sonra solgunlaştığı görünür ilk günkü gibi kalmamakta,esmer tenliler renkli dövme yaptırmasınlar tavsiyem budur renkli dövmelerin ömrü beyaz tenlilerde daha uzun olacaktır,dövmecinizin işlerine bakarken fotoğraflarının arasında iyileşmiş hali olan dövmeleri bulmaya çalışın dövmeler ilk yapıldığında çekilir fotoğrafları genelde ve bu dövmenin en koyu halidir daha sonra iyileşince renklerin tonu 3 ton falan daha soluklaşır ama bu durum normaldir
  • Requast kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Requast

Kolumun arkasında dirseğin hafif üstünden başlayarak yukarı doğru giden yaklaşık 10 cm lik dikiş izim var. Onu kapatma amaçlı dövme yaptırsam çok acırmı ya da bir zarar verirmi deriye?

o bölgenizin hassasiyeti önemli hassassa biraz daha fazla can yakabilir ama dayanılmaz bir acı olmaz,yara izinize de bir zararı olmaz bu sıkça gördüğümüz bir durum yara izi jilet izi falan kapatma
  • irfan7013 İ kullanıcısına yanıt
    hocam daha karar veremedim ne olacağına ama en önemli şey ücret şimdilik danışayım sana hazır bulmuşken

bunun gibi kol dirseğimin aşağısına lakin kolun ön yüzüne(bana bakan kısmına) 5-6 cm çapında bir şey

veya

bunu sol kolumda nereye uygun görürsünüz? kafamda

bu adamınki gibi olsada tek şerit olabilir
    bunların ücreti uygulaması nasıl olur?

kendi tasarımı mı götürsem karalama kağıt şeklinde ,adam edip sağlam bir şekilde ugulayabilirler mi? ücreti artar mı?

• psikozg kullanıcısına yanıt
    resimleri göremiyorum maalesef bir sorun var sanırım,5-6 cm çapında ise yaklaşık 250 350 tl arası tutar detaysız ve siyah bir dövme ise tabii bu tahmini fiyat ,iyi bir dövmeciye gidersen kesinlikle kendi karalamanı götür bu daha hoşa gider ve adam ederler extra ücret alır mı bunun için bilemem ben kendim adına konuşacak olursam ben sıfırdan çizmediğim bir tasarım için extra ücret almıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikozg

hocam daha karar veremedim ne olacağına ama en önemli şey ücret şimdilik danışayım sana hazır bulmuşken

bunun gibi kol dirseğimin aşağısına lakin kolun ön yüzüne(bana bakan kısmına) 5-6 cm çapında bir şey

veya

bunu sol kolumda nereye uygun görürsünüz? kafamda

bu adamınki gibi olsada tek şerit olabilir
    bunların ücreti uygulaması nasıl olur?

kendi tasarımı mı götürsem karalama kağıt şeklinde ,adam edip sağlam bir şekilde ugulayabilirler mi? ücreti artar mı?
     Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler

1 ) Hocam şu tarz dövmeleri Türkiye'de hakkını vererek yapabilen bir stüdyo var mıdır ? Fiyatı muhtemelen çok olur ama mühim değil, yeter ki fotoğraflardaki gibi kaliteli bir şey çıksın ortaya. Özellikle 4. fotoğraftaki gibi bir şey istiyorum...

2) Diyelim omuzumuzdan dirseğimize kadar dövme yaptırdık. Dövüş sporları veya vücut geliştirme yaptıktan sonra kolumuz kalınlaşırsa dövme bozulur mu ?

• Aoi. kullanıcısına yanıt
    selamlar,kesinlikle bunların hakkını verecek sanatçılar var bu tarzın adı Trash Polka oluyor,bana bulunduğunuz ili yazarsanız sizi bazı dövmecilere yönlendirmeye çalışayım,diğer sorunuza gelince aşırı genişleme olmadıkça örneğin 50 kilodan 150-170 kiloya çıkmadıkça bir bir deformasyon olmaz,dövmeyi yaptırdıktan sonra o da artık derinizin bir parçası derinizle beraber genişleyip daralacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.