Şimdi Ara

Dövme Yaptırıcam Ailem Karşı!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o parayı biriktirmek için açlıktan ölmek gerek
  • küpe piercing ve Atatürk dövmesi ? hmm... pek uyumlu gelmedi ama kararına saygı duyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledulth -- 26 Şubat 2010; 0:12:57 >
  • galiba doğru söylüyorsunuz herşeyi zamana bırakmak gerek..belki gelip geçici bir hevestir.. kalıcı dövme düşünmüyorum bu arada. 70 yaşına geldiğimde torunum dede bu kolundaki ney böyle demesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Orijinalden alıntı: DarkMetallica

imzamdakilerin hepsini uzun bi zaman aralığında ve kendi bayram harçlıklarımdan ve yemek paramdan kısarak aldım aç kaldım denebilir imzamdakileri almak için. ayrıca babam çok para harcamayı sevmez.

yani??? sen bu kadar şeyi uzun bir zaman aralığında aç kalarak aldım diyorsun ama yine bunları alman için iyi bir haftalığın yada ne bileyim yövmiyen var gibi duruyor.
    ayrıca tekrarlıyorum. eğer 18 yaşından küçüksen ailenin dediklerini yapmalısın. herhangi bir sertbestliğin yok. haa üniversiteyi kazandın (ki kesinlikle oturduğun şehre en azından 4 saat bulunsun. ev arkadaş oratımını tat. bir eve çöıktığında evde işler nasıl döner öğren. insanları tanımayı öğrenirsin en azından.) o zaman istediğini yap. ben böyle takılmak istiyorum. 18 yaşından büyüğüm kafam çalışıyor çocuk değilim istediğimi yapabilecek apasitedeyim dersin ailene ve tahminim zaten itiraz etmezler o yaşlarda. ama 18+ için...

dstum 18 ustu ne demek ya? discoya mi gidiyosun? evlenecekmisin? benim bildigim bunun gibi seyler icin yasal yas siniri 18 ama 18 sonrasi ailenin sozunu dinlemeyin kafaniza esen seyi yapin diye bisey yok.. ya da 18 yasina geldigin gun birden buyumuyosun.. eger calisan kendi ayaklari ustunde durabilen biri degilsen hala harclik aliyosan hala biseyler yapmak icin ailenden para istiyosan yasal olarak olmasada onlar icin hala cocuksun ve onlarin dediklerini istediklerini yapmak biraz daha acik olursak evin kurallarina uymak zorundasin..
    ayrica ac kalip biriktirdigin paralarin buyk kismini sana veren de onlar bu zamana kadar ihtiyaclarini karsilayanda.. parayi biriktirmis olman senin basarin ama sonucta bu para gokten gelmedi..

not: bu arada su andaki internetin parasini da buyuk ihtimal onlar oduyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 25 Şubat 2010; 23:18:25 >

• haliyle para biraz zor birikti ama dedigim gibi uzun bir zaman aralığındaydı
  • quote:

kulağını deldiren herkes aşırıya kaçmış kendini bilmez kişilermi öylemi düşünüyorsun kulağımı deldirdiğim için Atatürkçü olmadığımı düşünüyorsun demek...birde şöyle düşün.. Atatürk içki ve sigarada içiyordu..madem o kadar örnek bir kişi hepimizin gözünde peki neden yapmış bunları..

sen benim dediğimden öyle birşeyi nasıl çıkardın? anlamadım açıkçası?
    ben karşıyakalıyım. babamın arabasının arka canımda Atatürk'in imzası vardır. ev arkadaşımın iki kulağıda delik ve solunda sürekli yatarken bile küpesi mevcuttur. ayrıca insanların kişisel kararları başkalarını ilgilendirmez. Ben Atatürk'ün örnek alınacak yanlarının ileri görüşü ve zekası ile vatanseverliğini görüyorum. ben alkol kullanırım ama sigara kullanmıyorum. illaki beni örnek alacaksan zaten bunların kötü birer şey olduğunu bilmelisin ki beni ona göre örnek almalısın.
    dediklerimi biraz daha sakin kafayla oku. Kemalizme gönül verenlerden birisiyim. iyiki sende öylesin. çünkü bu vatanı kuran lideri sevmeyenlerden birisi olsaydın o zaman benden okkalı bi küfür yerdin.

@Fashionality
    benim demek istediğim en azından karakteri oturabilecek daha düzgün daha ağır düşünebilecek bir yaşa gelince yaptırması. diğerleri yanında sadece yardımcı öğeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer_utku -- 25 Şubat 2010; 23:17:39 >

• yanlış anlamışım özür dilerim.. Hafifde stres olunca evet bende kemalistim..bu ülkeyi azınlıkta olsakta bırakmayız yobazlara..kanımızın son damlasına kadar savaşırız yobazlarla.. sevindim sende kemalistsin.. Bu arada tekrar özür dilerim
  • ben dövme yaptırcam dedim
    tamam dediler
    ama 2 yıldır yaptıramadım o ayrı
  • Dövme yaptırma güzel kardeşim. İleride namaz kılarken abdest alırken çok pişman olursun..
  • burda olay çıkmasını istemiyorum ... belki söyleyeceğim kiminize yanlış kiminize doğru gelebilir ama namaz kılmıyorum şuan ve kalıcı dövme düşündüğümü söylemiştim.
  • haber vermeden yaptıracaksın tabiki
  • quote:

burda olay çıkmasını istemiyorum ... belki söyleyeceğim kiminize yanlış kiminize doğru gelebilir ama namaz kılmıyorum şuan ve kalıcı dövme düşündüğümü söylemiştim.

quote:

galiba doğru söylüyorsunuz herşeyi zamana bırakmak gerek..belki gelip geçici bir hevestir.. kalıcı dövme düşünmüyorum bu arada. 70 yaşına geldiğimde torunum dede bu kolundaki ney böyle demesin

?
  • haber wermeden yaptırıcam zaten zararlı bi simgede yazdırmıycam Atatürkün imzası..belirttiğim gibi..zaten görücekler yaptırdıktan sonra
  • kalıcı dövme yaptırdığım koşulda başıma ne gelebileceğini yazmak istemiştim cümle düşüklüğü olmuş
  • İmzandan 94 lü olduğun anlaşılıyor biraz daha bekle olgunlaştıktan sonra karar verirsin.
  • yanlış yazmışım hızlı yazmaya çalışırken kaçmış 1 kelime+
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Murat 1903

Bir kere anlayamadığım Atamızın imzasını koluna dövme yaptırmak ne demek ? İmza kişiye özel bir duygudur.Eğer Atatürk'e olan bağımlılığını göstermek istiyorsan bunu onun bıraktığı inkilapları takip ederek , onun yolundan giderek gösterebilirsin.Fakat gösteriş için bunu yapmak çok yanlış.Buradan bunu anladım..Kulağını vs. deldirmişsin , buradan Atatürk'e olan bağımlılığını görmek mümkün.Atamız'ın imzasını lütfen bir yerlerine dövme yaptırmak yerine , kendine çeki düzen ver.Sonra Atamız'ın imzası dışında ne yaptırırsan yaptır.

Niye kulak deldirmek Atatürk'ün ilke&inklaplarını inkar etmek anlamına mı geliyor?Lütfen boş konuşma.Atatürk'ün imzasını kolunda taşımak bence gayet mantıklı bir olay.Ben de kurtarıcımın bir eserini bedenimde taşımak isterim açıkçası.İmzasıda Atatürk'ün bir eseri olduğu için bence yaptır kardeşim.

• bende senin gibi düşünüyorum .. o yorum rahatsız etti beni biraz..
  • quote:

bu ülkeyi azınlıkta olsakta bırakmayız yobazlara..kanımızın son damlasına kadar savaşırız yobazlarla..

Gene aynı zırvalamalar.Sıkıyor artık.

World Peace
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.