Şimdi Ara

Dövme Yaptırdım Ama Bir Sorunum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
15.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar, 2 gün önce dövme yaptırdım ama hala mürekkebi akmaya devam ediyor. günde 4 kere vazelin sürüyorum , 2 kere anti bakteriyel sabunla yıkıyorum, peçeteyle hafifçe siliyorum falan ama nafile. giydiğim tisort'te dövmenin izi kalıyor, giyicek tisortum kalmadı, yatağın halini hiç sormayın. ne yapmam lazım bi yol gösterin ey dh

• Made in China yaptirirsan böyle olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Made in China yaptirirsan böyle olur.

made in chine falan değil, çokta kaliteli, bilinmiş bi yerde yaptırdım :

• quote:

Orijinalden alıntı: NeverTrust

quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Made in China yaptirirsan böyle olur.

made in chine falan değil, çokta kaliteli, bilinmiş bi yerde yaptırdım :

Güzelmis begendim. adres ver dövmeciyi basalim niye akiyor!

• Papağan kusmuş gibi la o ne öyle...

Normaldir bu havalarda özellikle, gider rötüş yaptırırsın ücretsiz zamanı gelince.
  • Dövmende hayır yok ki
  • Eğer yaptırırsam asla tuttuğum takım ile ilgili bir dövme yaptırmam. Destek kombine alınarak,ürün alınarak yapılır bence. Vücudu feda etmek saçma geldi şimdi bana. Fakat kişisel zevk meselesi sonuçta. Önemli olan yaptıran kişinin beğenmesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Eğer yaptırırsam asla tuttuğum takım ile ilgili bir dövme yaptırmam. Destek kombine alınarak,ürün alınarak yapılır bence. Vücudu feda etmek saçma geldi şimdi bana. Fakat kişisel zevk meselesi sonuçta. Önemli olan yaptıran kişinin beğenmesi.

son 3 senedir kombinemde var dostum.

quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Papağan kusmuş gibi la o ne öyle...

Normaldir bu havalarda özellikle, gider rötüş yaptırırsın ücretsiz zamanı gelince.

o gördüğün parlayan şeyler kabuk hocam, dövme kabuk bağlıyor o yüzden öyle gözüküyor, ama sorunum kabuklar değil mürekkepler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverTrust -- 6 Temmuz 2012; 13:43:33 >

• ilerde pişman olucaksın kardeşim hemde çok
  • Kac paraya patladi o plus lu bi krem vardi arkadas onu suruyor yarayi iyilestirmek icin

• çok beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Kac paraya patladi o plus lu bi krem vardi arkadas onu suruyor yarayi iyilestirmek icin

Bepanthene Plus, onuda sürüyorum. 400 liraya patladı
  • quote:

...
    quote:

o gördüğün parlayan şeyler kabuk hocam, dövme kabuk bağlıyor o yüzden öyle gözüküyor, ama sorunum kabuklar değil mürekkepler

Yok ben dövmenin kendisine gönderme yapmıştım Kabuklar dökülecek daha, mürekkep akması da biter yakın zamanda. Ondan sonra gider dediğin gibi bi rötüş yaptırırsın, akan mürekkepler ufak da olsa boşluk yaratacaktır dolgularda.

• quote:

quote:

Kac paraya patladi o plus lu bi krem vardi arkadas onu suruyor yarayi iyilestirmek icin

Bence gayet uygun bir fiyata yaptirmissin bizim arkadas iki kelime toplamda 11 harf olmasina rahmen 200 e kolunun dirsekle bilek arasina yaptirdi fontta pekde zor degildi ustelik siyah renk seninki renkli ve baya efekt var h.o simdiden

• Vücut o renkleri kabul etmiyor demek ki
  • Normaldir kullanilan boya sebebi ile akmalar veya renk acilmasi olucaktr 1 ay sonra yaptridigin yere tekrar git be dovmenin uzerindn tekrar gecsin

• quote:

quote:

...
    quote:

Yok ben dövmenin kendisine gönderme yapmıştım Kabuklar dökülecek daha, mürekkep akması da biter yakın zamanda. Ondan sonra gider dediğin gibi bi rötüş yaptırırsın, akan mürekkepler ufak da olsa boşluk yaratacaktır dolgularda.

fail olmuşum pardon hocam saol önerilerin için

quote:

quote:

quote:

Bence gayet uygun bir fiyata yaptirmissin bizim arkadas iki kelime toplamda 11 harf olmasina rahmen 200 e kolunun dirsekle bilek arasina yaptirdi fontta pekde zor degildi ustelik siyah renk seninki renkli ve baya efekt var h.o simdiden

yaptırdığım kişi iyi niyetli bir abimizdi, baya indirim yaptı sağol hocam güzel dileklerin için

quote:

Orijinalden alıntı: _x_eagle_x_

Vücut o renkleri kabul etmiyor demek ki

hadi len ordan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.