Şimdi Ara

Dövme yaptıracağım,tavsiyelerinizi bekliyorum .. [SS] [Anket] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
1
Favori
11.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Dövme yaptıracağım,tavsiyelerinizi bekliyorum .. [SS] [Anket]

(En Son Oy Tarihi: 24.8.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: Resital2007

Dovme yaptirisan su deriye nufuz etmedigi icin namaz kilamazsin. Bilgine

yav he he

ayrıca canın istiyorsa yaptır. bu arada haramdır bedeni değiştirdiğinden dolayı değil, acı çektiğinden dolayıdır. müftülüklerle falan konuştum sordum ben internette de bulabilirsin. Sanki herkesin tek günahı dövmeymiş gibi konuşmayın burda. Kul hakkı yemek, gıybet etmek dövme yaptırmaktan daha günahtır ona bakarsanız.
  •  Dövme yaptıracağım,tavsiyelerinizi bekliyorum ..  [SS] [Anket]
  • Hocam Pusula dövmelerini tavsiye ederim
     Dövme yaptıracağım,tavsiyelerinizi bekliyorum ..  [SS] [Anket] Dövme yaptıracağım,tavsiyelerinizi bekliyorum ..  [SS] [Anket]

•  Dövme yaptıracağım,tavsiyelerinizi bekliyorum ..  [SS] [Anket]

Bunu yaptıracağım ben yakında.Hakimiyet sembolü çift başlı kartal diye geçiyor eski türk devletlerinin sembolüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destny -- 2 Ağustos 2013; 10:52:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inevitable_InET

quote:

Orijinalden alıntı: SkyLark12

quote:

quote:

Çınar ağacı favorim.. Tavsiyelerinizi bekliyorum,yaş ilerdiğinde de çocuksu görünmeyecek bir şey olsun istiyorum.. Ve çok büyük olmayacak :)

Dövme yaptıracağım,tavsiyelerinizi bekliyorum ..  [SS] [Anket]

Bunu yaptıracaktım aslında ama yaş 30 ve üstü olduğunda çocuksu görünecek..
    Kararsızım..

Görüen yere yaptırıyorsun. İlk dövmen ise düşün derim. Daha yukarılara veya kolunun dışına yaptırabilirsin. Bana gelen teklifler bu yöndeydi. Ama ben bildiğimi okuyup şu dövmeyi yaptırdım hocam. Resim benim. Kendim çektim.

Aynen hocam kolun arkasına da yaptırabilirim... Dövmenizi tam olarak göremedim mobildeyim,manası nedir ?
    Teşekkür ederim ilginiz için .

Rica ederim.

Facilis est vivis, oculos claudunt yazıyor latince. Gözler kapandığında yaşamak daha kolaydır türkçe manası.

Geçen yıl sevgilimi araba kazasında kaybettim ve o gün bu tattoo'yu yaptırdım.

Büyük resim atayım size.
     Dövme yaptıracağım,tavsiyelerinizi bekliyorum ..  [SS] [Anket] Dövme yaptıracağım,tavsiyelerinizi bekliyorum ..  [SS] [Anket]

Tüylerim diken diken oldu , bencede dövme yaptırıcaksanız çok geçerli bir sebep gerekir gerisi keyfe keder yaptıranlar saçmalık bence.
    benim arkadaşım bir köstekli saat dövmesi ve saat babasının öldüğü saat yazıyordu alttada tarih.

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyasi_adam

quote:

quote:

quote:

quote:

Çınar ağacı favorim.. Tavsiyelerinizi bekliyorum,yaş ilerdiğinde de çocuksu görünmeyecek bir şey olsun istiyorum.. Ve çok büyük olmayacak :)

Kararsızım..

Görüen yere yaptırıyorsun. İlk dövmen ise düşün derim. Daha yukarılara veya kolunun dışına yaptırabilirsin. Bana gelen teklifler bu yöndeydi. Ama ben bildiğimi okuyup şu dövmeyi yaptırdım hocam. Resim benim. Kendim çektim.

Aynen hocam kolun arkasına da yaptırabilirim... Dövmenizi tam olarak göremedim mobildeyim,manası nedir ?
    Teşekkür ederim ilginiz için .

Rica ederim.

Facilis est vivis, oculos claudunt yazıyor latince. Gözler kapandığında yaşamak daha kolaydır türkçe manası.

Geçen yıl sevgilimi araba kazasında kaybettim ve o gün bu tattoo'yu yaptırdım.

Büyük resim atayım size.

Tüylerim diken diken oldu , bencede dövme yaptırıcaksanız çok geçerli bir sebep gerekir gerisi keyfe keder yaptıranlar saçmalık bence.
    benim arkadaşım bir köstekli saat dövmesi ve saat babasının öldüğü saat yazıyordu alttada tarih.

Size göre saçmalık, bana göre hayatın anlamı kollarımda yazıyor. Konuyu kapatalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen bazı insanlar çok düz bakıyo kına oluyorsa dövme neden olmasın

• bende bileğime yaptırmayı düşünüyorum da geçici
  • Müslümansan yaptırma kardeş sakın.
  • Üniversite deyken gecici yapmistim . Tribal bir dovmeydi kolumda . Cok uzun sure kullandim . Gerci hastalik bir olay . Bir kez bulastigin zaman arkasi kesilmiyor . Orama yapayim burama yapayim .

Tavsiye : Gecici dovme yapacaksan eger alman taşı alip doverek toz haline getir . Hint kinasi oksijen suyu ve alman tasi ile bir kahve telvesi kivami yakala . Kaliciligi 15 20 gunu buluyor . Silindikcede ustunden gecersin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xYaKuBux

Üniversite deyken gecici yapmistim . Tribal bir dovmeydi kolumda . Cok uzun sure kullandim . Gerci hastalik bir olay . Bir kez bulastigin zaman arkasi kesilmiyor . Orama yapayim burama yapayim .

Tavsiye : Gecici dovme yapacaksan eger alman taşı alip doverek toz haline getir . Hint kinasi oksijen suyu ve alman tasi ile bir kahve telvesi kivami yakala . Kaliciligi 15 20 gunu buluyor . Silindikcede ustunden gecersin .

Kalıcı yaptırıcam hocam
  • Evet karar verdim gibi arkadaşlar bunu yaptıracağım ama altına iyi ve anlamlı bir söz düşünüyorum..

Edit : ama yeri burası olmayacak,sağ kolun iç tarafına dirsek hizası ile bilek hizası arasında olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouCanOn -- 2 Ağustos 2013; 12:23:15 >
  • http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR79X7Sgq0DC92u1aPTAU9lguGI8L8k9jURIcCfHgyKHS_0GitrYg

Elimin üstünde bu var hachiko yazıyor resmin üstünde de..
  • tavsiyem:
    yaptırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

Kararsızım..

jack in dövmesi iyidir

Jack kim?

• Abdest olaylarını engellemiyormuş ama harammış. Ben de çok yaptırmak istiyordum abdeste engel olmadığını duyunca ama işte, haram olunca..

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

quote:

Kararsızım..

jack in dövmesi iyidir

Jack kim?

HİÇ BİOSHOCK OYNAMADINMI HAYATINDA ?

• quote:

Orijinalden alıntı: spider003

tavsiyem:
    yaptırma

Neden?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

quote:

quote:

Kararsızım..

jack in dövmesi iyidir

Bu çok hoşuma gitti, bileğin etrafına doğru yapsak daha iyi olmaz mı?

elbette her yere uyar

çocuksuda diyil

bu genç haliydi

buda yaşlıyken hali siyah daire içerisine aldım net gözükmüyor diye  Dövme yaptıracağım,tavsiyelerinizi bekliyorum ..  [SS] [Anket]

Grafikler oyuna ait sanırım. Artık öyle bir hal oldu ki oyun ile gerçeği çok karıştırıyorum. Oyunun adı acaba nedir?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.