Şimdi Ara

Dövme kursu için 5000 lira çok mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 150 saat kurs süresi. Bu süre zarfı içinde öğrenilir mi ve bu paraya verilir mi sizce.

Çizim yeteneğim var bu dövmede çizim yeteneği çok önemli değil diyorlar ama etkisi de var diyorlar.

Yeterlilik sınavını kazanırsam da Avrupa'da iş imkanı sunuyorlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dövme Kursu Fiyatları: Cleopatra Ink ile Bilmeniz Gerekenler

Dövme sanatına ilgi duyuyor ve profesyonel bir dövme sanatçısı olmayı mı hedefliyorsunuz? Cleopatra Ink, sektördeki saygın eğitim programlarıyla tanınır. Bu metinde, Cleopatra Ink dövme kursu fiyatlarını inceleyeceğiz ve alakalı anahtar kelimeler hakkında bilgi vereceğiz.

Dövme Kursu Fiyatları

Dövme kursu fiyatları, kurumun sunduğu programa, eğitim süresine ve dahil olan malzemelere göre değişebilir. Cleopatra Ink, çeşitli kurs seçenekleri sunar ve her birinin kendine özgü bir fiyat noktası vardır.

Cleopatra Ink Eğitim Fiyatları

Cleopatra Ink'in web sitesindeki bilgilere göre, temel dövme eğitimi kurslarının fiyatları şu şekildedir:

• Temel Dövme Eğitimi Kursu: 5.000 TL

Cleopatra Ink Akademi Fiyatı

Cleopatra Ink Akademi, daha kapsamlı bir dövme eğitimi programı sunar. Akademi programının maliyeti, kurs süresi ve dahil olan materyaller gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. Güncel fiyat bilgisi için doğrudan Cleopatra Ink Akademi ile iletişime geçmeniz önerilir.

Cleopatra Ink Fiyatı ve Yorumları

Dövme kursu fiyatlarının yanı sıra, Cleopatra Ink'in sunduğu eğitimin kalitesini değerlendirmek de önemlidir. Çevrimiçi yorumlar, öğrencilerin Cleopatra Ink'in kursları hakkındaki deneyimleri hakkında fikir verebilir.

Anahtar Kelimeler:

• Cleopatra Ink dövme kursu fiyatları
    • Dövme kursu fiyatları
    • Cleopatra Ink eğitim fiyatları
    • Dövme eğitimi fiyatları
    • Cleopatra Ink akademi fiyat
    • Cleopatra Ink akademi yorumlar
    • Cleopatra Ink fiyat
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bedava, 10k olmalıydı en az

• Sonuçunda kendini geliştirerek iyi bir dövme sanatçısı olacaksın

5 bin bedava

İleride usta olursan yapacağın büyük ayrıntılı bir dövme için 5 bin alacaksın zaten

5 bin tl ne

• İnsanları cilt kanseri yapma  

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt

Cilt kanseri riski, eğer boyaların içinde kurşun gibi kanserojen maddeler varsa vardır. Yine de kimseye dövme yaptırmayı tavsiye etmem; çünkü sildirmesi sıkıntılı iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kursu kimin vereceğine de bağlı ama fiyat uygun saat/ücret olarak. Bir de bedavaya 1-2 dövme yaptırırsın belki  Yada kendi kendine yaparsın.

• 5.000 tl ucuz. Eğer düzgün bir eğitim vereceklerine eminsen kesinlikle katıl.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Young Sinatra kullanıcısına yanıt

unuttum adını telefonda kayıtlı. telefon da kapalı şimdi çok üşeniyorum açmaya. 

ama akademi olarak geçiyor yani öyle dövmeci dükkanında değil bayağı ciddi bir eğitim. instagram sayfaları 200 bin takipçili.

kolpa bir yer değil ve avrupa'da da var bu akademi. ondan biraz aklıma yattı gibi zaten istediğim de bir şey bakalım.

• bistüri_ucu kullanıcısına yanıt

haklısın hocam zaten her gün 50- 100 liralık ucuz çok ayrıntılı olmayan bir şey yapsam bile bir kısmı çıkıyor.

ben artık bunu yapayım çünkü diğer yaptığım işten çok yoruldum mental olarak yoruldum çünkü.

benim olay çizim illüstrasyon. geometrik şekilleri ve formaları algılamakta çok zorlandığım bir iş yapıyorum. analitik zeka ve görsel algımın üst sınırlarını zorlayarak yapıyorum ve bu beni çok yoruyor ve üzüyor.

en azından çizime biraz hakim biri olarak bunu başaracağımı düşünüyorum.

teşekkürler.

• avrupada iş imkanı nasıl oluyormuş

• o iş imkanları cart curt boş iş bana göre. İlla kursa gideceksende türkiyedeki en büyük tanınan ve yurtdışında şubesi olan biryerden al mesela cleopatra ink.

• gustawa G kullanıcısına yanıt

ha orası zaten. adı telefonda kayıtlı da on saat telefonu açıp bakmaya çok üşendim.

ne diyorsun sence yani o imkanları veren yer orası ya ben zaten onda değilim de öğreneyim kendi işimi yapacak kadar olsun yeter.

olur mu ki işte.

• bilemiyorum valla ne kadar faydalı olur ne öğrenirsiniz yada o belge birşeye yarıyormu :D bildiğim kadarıyla 3aylık eğitimin sadece 1ayı çizim yaptırıyorlar bunlada ne öğrenirsiniz bilemiyorum. Ufak dövmecilerde maaşsız çalışmayı deneyin bence 1-2aylığına kabul ederlerse. en azından ordada öğretirler birşeyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.