Bildirim
Dövme için şekil,figür önerisi... (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bence yapma gusul abdest aldığında su vucufa işlemez cunub gezersin: -
Ben şunu yaptım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CambazTr
Ben şunu yaptım.
Sen mi yaptın -
Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.
Beni unutmamanız dileğiyle
Akosev (Number47)
Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür
Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 24 Aralık 2010; 3:23:41 >
-
Dostum ben de zamanında yaptırıcaktım ve şekil falan arıyodum fakat bi gün hep 20li yaşlarda kalmayacağım geldi. Yani dövme yaptırmadan önce senin için büyük anlam taşıyan bişeyler bul ki 10 sene sonra çocukluktu diyip geçme -
Tribal'a apaçi diyeni ilkkez görüyorum. Ekmek yesen apaçi oluyorsun artık
Bana sorucak olursan Arm sleeve tattoo öneririm , 1-2 sene sonra
bu resimdeki gibi bir tane yaptırmayı düşünüyorum full sağ kol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2A20571EF -- 19 Nisan 2010; 20:25:05 >
-
genelde döverken şekil olarak kaşı yararım burnı kırar kulağı ısırık izine sokarım güzel bir şekil çıkar -
bende elime bişey yaptırmak istiyorum ama seçemiyorum. motor tutkum var bununla ilgili bişey yaptırabilirmiyimki???
... -
Büyüyünce Koluma Çöpadam Dövmesi Yaptırıcam
Güzel Olur Belki Sende Yap :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Vaio
genelde iinsanlar bi şekli yada simgeyi çok severde dövme yaptırmaya karar verir
dövme yaptırmaya karar verip şekil düşünenide ilk gördüm
Bende aynı fikirdeyim ve konuyu açan arkadaş üzgünüm ama sadece özenmişsin, başka birşey değil. Yani aksesuar değil ki sıkılınca çıkartıp atasın -
quote:
Orijinalden alıntı: PawnageFactoR
quote:
Orijinalden alıntı: CambazTr
Ben şunu yaptım.
Sen mi yaptın
Evet aynısından yaptırdım sağ omzuma. Kalıcı 200 Tuttu. Geçici ise 20 günde geçiyor 30 tl yapıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gimildenn
Tribal'a apaçi diyeni ilkkez görüyorum. Ekmek yesen apaçi oluyorsun artık
Bana sorucak olursan Arm sleeve tattoo öneririm , 1-2 sene sonra
bu resimdeki gibi bir tane yaptırmayı düşünüyorum full sağ kol
nerden baksan 3000-5000 tl'nin kapısıdır o ya ama aşırı hoş duruo
-
Bundan yaptırmayı düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: .Mirliva.
quote:
Orijinalden alıntı: Qu4k3r
quote:
Orijinalden alıntı: oksiyus
quote:
tribal
Aynı zamanda ismini mc_serseri_asi_yakışıklı_aşık olarak değiştir
anlamiyosunuz dimi. apaci deilim ama tribal dovmem var. ne var bunda? o zaman cogu sanatci apaci
Hangi sanatçı olduğuna göre değişir. Ben Freddy Mercury'de John Lennon'da, McCartney'de Elvis'te Johnny Depp de Brad Pitt'de tribal dövme görmedim hiç.
Senin bahsettiğin sanatçı Kıvanç Tatlıtuğ falan mı? Onun bi kolunda Only Allah can judge me!!! yazıyor çünkü
apaçi dimi ?
-
-
Kol yapın nasıl birde o önemli. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
quote:
quote:
quote:
quote:
tribal
anlamiyosunuz dimi. apaci deilim ama tribal dovmem var. ne var bunda? o zaman cogu sanatci apaci
Hangi sanatçı olduğuna göre değişir. Ben Freddy Mercury'de John Lennon'da, McCartney'de Elvis'te Johnny Depp de Brad Pitt'de tribal dövme görmedim hiç.
Senin bahsettiğin sanatçı Kıvanç Tatlıtuğ falan mı? Onun bi kolunda Only Allah can judge me!!! yazıyor çünkü
apaçi dimi ?
hem de ağır apaçi
siz insan yabancı olunca apaçi olmaz mı sanıyorsunuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: owin
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
quote:
quote:
quote:
quote:
tribal
apaçi dimi ?
hem de ağır apaçi
siz insan yabancı olunca apaçi olmaz mı sanıyorsunuz
önce apaçi ne öğren sonra gel belki konuşuruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r
http://2face-tattoo.deviantart.com/art/Blood-clock-script-skull-lily-149362659
http://rawjawbone.deviantart.com/art/Tragedy-Time-is-Comedy-colored-105926281
Şu an bende bu 2 si mevcut.
Not:Dikkat edilecek husus 1 kere yaptırınca devamı gelecegidir.O yüzden birbirinden alakasız olmuyacak şekilde bir kompozisyon yaptırmanı tavsiye ederim.Eğer Kocaeli'nde isen Junior Tattoo mevcut.Arkadaşım çalışmaktadır.İndirim yapılır
2. güzelmiş. Kaça patlar?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X