Şimdi Ara

dövme,ben ve kıl hakkında. (dövme hakkında bilgisi olanlar, lütfen.)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

birkaç sorum olacak, bunları özellikle bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

1- boynuma dövme yaptırmak istiyorum fakat yaptırmak istediğim alanı 1.5 mm çapında birkaç tane "ben" işgal ediyor.bu benleri aldırabilir miyiz, sakıncası var mıdır?

2- vücudum şundan biraz daha kıllı ;

şimdi kılları alırsak yine çıkacak, ayrıca yolunmuş tavuk gibi görünmek nasıl ola ki? ten rengim de açık.nasıl hallederiz bunu?

3- kasların dövmedeki etkisi nedir? mesela ben uzun süre ağırlık kaldırmazsam kaslar gider, böyle olunca görüntü çok mu bozulur? -veya tam tersi vücut yapısızken dövme yaptırıp yapılı olmak?-

teşekkürler, saygılar

• up
  • 1-) Benlerin türüne göre tıbbi operasyonla aldırabilrisin ama doğum lekesi ise zor.
    2-) Kıllarını niye aldırmak istediğini anlamadım. Tabi ki anormal bir görünüm söz konusu olur.
    3-) Dövme derinin değişimine göre deformasyona uğrayabilir. Kaslı iken yaptırıp incelsede, kassızken yaptırıp şişsede dövme değişiklik gösterebilir. Anormal bir deri değişikliği yaşamazsan dövmenin şekline etki etmez, figürü bozmaz. Daha sonra rötuş ile istediğin hale getirebileceğin kadar küçük bir sorun yaşarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 31 Ocak 2011; 3:22:40 >
  • hocam kılları aldırmak istemiyorum çünkü bana göre kılsız Türk erkeği olmaz.kıllarım seyrek olsa düşünürdüm ama..

peki diyelim kılları aldırdık, yine aynı seviyede mi çıkacak yoksa daha mı seyrek olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

hocam kılları aldırmak istemiyorum çünkü bana göre kılsız Türk erkeği olmaz.kıllarım seyrek olsa düşünürdüm ama..

peki diyelim kılları aldırdık, yine aynı seviyede mi çıkacak yoksa daha mı seyrek olacak?

Bilgime göre ağda ile aldırdığın kıllar daha seyrek çıkar. Jiletle falan alırsan daha gür çıkar. Tüy dökücüdede normal seyrinde çıkar diye biliyorum. Kıllarını aldırmana hiç gerek yok, boşver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

quote:

hocam kılları aldırmak istemiyorum çünkü bana göre kılsız Türk erkeği olmaz.kıllarım seyrek olsa düşünürdüm ama..

Bilgime göre ağda ile aldırdığın kıllar daha seyrek çıkar. Jiletle falan alırsan daha gür çıkar. Tüy dökücüdede normal seyrinde çıkar diye biliyorum. Kıllarını aldırmana hiç gerek yok, boşver.

o zaman yaptıramayacam çünkü kıl adam olma yolundayım

• quote:

quote:

quote:

Dövmeyi boynuna düşünümüyor muydun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dövmeyi boynuna düşünümüyor muydun ?

yok hocam sadece boynuma değil

vücuduma da yaptırmak istiyorum fakat kıl var.çözülebilirse vücuduma da yaptıracam (özellikle göğüs bölgesine).kıllar sorun olursa sadece boyun

• quote:

sizin sosyal otoriteden etkilenen aklınıza........
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_SCo

quote:

sizin sosyal otoriteden etkilenen aklınıza........

aklıma ne?

sana kalmadı benim düşüncem.
  • Kolumda Atatürk'ün imzası var.
    dövmeyi yaptırmadan önce makineyle kılları aldılar.
    sonra çıkan kıllar ne daha gür ne daha seyrek yine aynı şekildeydi. 1 defa kılların alınmasıyla birşey farketmiyor en azından şimdi karşılaştırdım diğer kolum ile aynı uzunlukta kıllar, dövmeyi 10 kasımda yaptırmıştım.
    Benler konusunda ise bir cildiyeciye danışman veyahut dövmeyi yaptıracağın yere sorman daha mantıklı olur elbet dövme ile ilgili forumlarda buna benzer konular açılmıştır iyice araştır derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aramachus

Kolumda Atatürk'ün imzası var.
    dövmeyi yaptırmadan önce makineyle kılları aldılar.
    sonra çıkan kıllar ne daha gür ne daha seyrek yine aynı şekildeydi. 1 defa kılların alınmasıyla birşey farketmiyor en azından şimdi karşılaştırdım diğer kolum ile aynı uzunlukta kıllar, dövmeyi 10 kasımda yaptırmıştım.
    Benler konusunda ise bir cildiyeciye danışman veyahut dövmeyi yaptıracağın yere sorman daha mantıklı olur elbet dövme ile ilgili forumlarda buna benzer konular açılmıştır iyice araştır derim

hocam ama kıl durumunuz nedir? yani resimdeki kadar var mı?

şimdiden soruyorum ki kıl konusunda problem olacaksa hiç hayal etmeyem.boyun da yeter.

bir tanıdığım benlerin alınmasında zarar olduğunu söylemişti ama.. :(

• Benlerin alınmasında zarar yok, aksine yarar olduğu bile söylenebilir eğer benler kanser riski taşıyorsa. Ama alındıktan sonra dikiş izi kalır, bunu da göz önüne almanızda yarar var.
  • işte onu dövmeye yakın olduğum zaman dövmecilerle falan tam olarak görüşeceğim inşallah.

bir de kılları alsam mı almasam mı diye düşündüm ya.şu resmi görünce afedersiniz kıç kıllarımı bile aldırmayı düşündüm

• upup
  • kılsız türk erkeği mi olur düşüncesi saçma bir kere..
    artık kızlar kıllı erkeklerden hoşlanmıyor
    itici olursun aldır yaptır dövmeni vücudunda fit ise miss gibi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.