Şimdi Ara

Döviz ve Döviz Büroları Hakkında Bilgisi Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pazar sabahı polonyadan türkiyeye geliyorum ve yanımda bir miktar para var zloty olarak (polonya para birimi) ve bunu euroya çevirmem gerekiyor. Şu an burada christmas olduğu için hayalet şehir gibi, hiçbir yer açık değil ve paramı çevirecek döviz bürosu yok hepsi kapalı. Yani bu durumda benim işim havalimanındaki döviz bürolarına kalıyor. Biliyorum komisyon alıyorlar ama başka şansım var mı diye sormak istiyorum.

Türkiyeye geldikten sonra bu parayı çevirmek istesem, zloty'yi Türk lirasına veya Euroya çevirecek döviz bürosu var mı. İzmirde olması lazım bu büronun.

Eğer yoksa, havalimanı son çare. Ne kadar komisyon aldıklarını biliyor musunuz. Varşovada çevireceğim parayı. Free shop bölümündeki bürodamı çevirsem yoksa içerideki bürolar mı daha iyi kur veriyor.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlara çok ihtiyacım var şu an. Teşekkürler.

• Yukarı
  • Yukarı
  • Yukarı
  • Teşekkürler. Yukarı
  • Yukarı
  • Yersiz olacak ama 18 yaşından küçüklein TL'yi USD ye veya EURO'ya çevirmesi mümkün mü ? yada USD , Euro vb. yi TL'ye çevirmek mümkün mü ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borsa için banka önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o parayı hiçbir döviz bürosu almaz çünkü türkiyede geçmiyo hatta merkez bankası bile almaz orda cevirdin cevirdin burda ciklet bile vermezler o paraya
    şimdi sen itiraz edebilirsin haklı olarak nasıl olur falan diye internetten türkede konverte edilen para birimleri diye arat karşına çıkan para birimlerinden başka hiçbir para birimi türkiyede başka bir para birimine cevirilmez türk lirasına bile bırak avro yu
    Not: Bankacıyım

quote:

Orijinalden alıntı: trane1

Yersiz olacak ama 18 yaşından küçüklein TL'yi USD ye veya EURO'ya çevirmesi mümkün mü ? yada USD , Euro vb. yi TL'ye çevirmek mümkün mü ?

18 yaşından küçüklerin bankalarda ve döviz bürolarında işlem yapması yasaktır ancak bazıları bu hususu dikkate almıyobiliyolar ki bence yanlış şansını denemen lazım
    buarda 18 yaşında küçük bir kişi reşit olmadığı için imza gerektiren hiç bir işlemi velisi olmadan yapamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h!j@cker -- 26 Aralık 2009; 2:47:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

o parayı hiçbir döviz bürosu almaz çünkü türkiyede geçmiyo hatta merkez bankası bile almaz orda cevirdin cevirdin burda ciklet bile vermezler o paraya
    şimdi sen itiraz edebilirsin haklı olarak nasıl olur falan diye internetten türkede konverte edilen para birimleri diye arat karşına çıkan para birimlerinden başka hiçbir para birimi türkiyede başka bir para birimine cevirilmez türk lirasına bile bırak avro yu

quote:

Yersiz olacak ama 18 yaşından küçüklein TL'yi USD ye veya EURO'ya çevirmesi mümkün mü ? yada USD , Euro vb. yi TL'ye çevirmek mümkün mü ?

18 yaşından küçüklerin bankalarda ve döviz bürolarında işlem yapması yasaktır ancak bazıları bu hususu dikkate almıyobiliyolar ki bence yanlış şansını denemen lazım
    buarda 18 yaşında küçük bir kişi reşit olmadığı için imza gerektiren hiç bir işlemi velisi olmadan yapamaz

Western Union'da bile mi ?

• aynen işlem yaptırmazlar adama western union da dahil
  • Anladım hocam varşova havalimanında çevireceğim parayı o zaman.

Peki biliyor musunuz ne kadar komisyon alıyorlar acaba? Yüklü bir miktar çevrilecek çünkü ve rahat 100-150 lira arası komisyon verecek olmaktan endişeleniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

o parayı hiçbir döviz bürosu almaz çünkü türkiyede geçmiyo hatta merkez bankası bile almaz orda cevirdin cevirdin burda ciklet bile vermezler o paraya

quote:

Peki sudi arabistan riyalı alış satışı varmı türkiyede ?

• YLDS YUSUF kullanıcısına yanıt
    https://www.haremaltin.com/
    bu sitedeki tüm dövizleri döviz bürolarında nakit olarak alıp satabilirsin.
    (sar da dahil)
    bu dövizlerin dışında döviz büroları işlem yapmıyor diye biliyorum.
    sadece çok talep edilmeyen dövizleri almak istediğinde elinde mevcut değilse 1 gün sonraya teslim ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultan22

https://www.haremaltin.com/
    bu sitedeki tüm dövizleri döviz bürolarında nakit olarak alıp satabilirsin.
    (sar da dahil)
    bu dövizlerin dışında döviz büroları işlem yapmıyor diye biliyorum.
    sadece çok talep edilmeyen dövizleri almak istediğinde elinde mevcut değilse 1 gün sonraya teslim ederler.
    Riyal yok anladığım kadarıyla.
    Dolar aldı uçtu gitti sene 2018 6,70 lerde geziyor. Bende bişeyler alsam diye düşünüyorum ondan sordum şuan için ne almak akıllıca olur ? Dolar, Euro, altın, diğer ülkelerin paraları?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.