Şimdi Ara

Doujin Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi çapımda Türkiye'de geçen bir Doujin çizmek istiyorum. aklında bana verebileceği böyle bir fikir olan var mı acaba?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• soyguncu bir çetenin hikayesini anlatabilirsin.Zeki polis eklersin birde gayet tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

soyguncu bir çetenin hikayesini anlatabilirsin.Zeki polis eklersin birde gayet tutar

Benim de aklımdan böyle bir şey geçiyordu. İyi bir senaryo kurabilirsem bunu deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: --Zero--

quote:

soyguncu bir çetenin hikayesini anlatabilirsin.Zeki polis eklersin birde gayet tutar

Benim de aklımdan böyle bir şey geçiyordu. İyi bir senaryo kurabilirsem bunu deneyeceğim

aklıma gelirse bir şeyler yazarım
  • quote:

quote:

quote:

O zaman İstanbul'da terör estiren, fakat gerçekte göründükleri kadar kötü olmayan 3 psikopat olabilir. Peki bunlar adalet için falan savaşsınlar mı abi? Yoksa sırf zevk için mi olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman İstanbul'da terör estiren, fakat gerçekte göründükleri kadar kötü olmayan 3 psikopat olabilir. Peki bunlar adalet için falan savaşsınlar mı abi? Yoksa sırf zevk için mi olsun

Şöyle olabilir adamların işi sadece soygun yapmak.O kadar iyi planlar yapıyorlar ki çatışmaya girmelerine gerek dahi kalmıyor.
    Karakterleri tamamen kötü yap hocam.Kendi içlerinde çatışmalarda olsun ama bu adamlar o kadar profesyonel ki iş soyguna geldi mi her şeyi geride bırakıyorlar.
    Peşindeki polisleri de kötü yapabilirsin.Polisleri çok zeki yapman gerekiyor.D.N deki gibi 0 dan çetenin izini sürebiliyor olmaları lazım ama aynı zamanda çeteninde hiç bir açık vermemesi gerekiyor.
    Soygunları tamamen şirketlerin istekleri üzerine yapsınlar.Milyar dolarlık vurgunlar olacak tabi bunlar.Böyle olursa hem sadece İstanbul içinde değil farklı şehirlerede gidebilirsin buda daha fazla karakter oluşturmanda yardımcı olur.
    şimdilik aklıma gelenler bunlar.Yine gelirse bir şeyler ekleyebilirim yada beğenmediysen farklı bir şeylerde yazabilirim.

• polisler kız olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şöyle olabilir adamların işi sadece soygun yapmak.O kadar iyi planlar yapıyorlar ki çatışmaya girmelerine gerek dahi kalmıyor.
    Karakterleri tamamen kötü yap hocam.Kendi içlerinde çatışmalarda olsun ama bu adamlar o kadar profesyonel ki iş soyguna geldi mi her şeyi geride bırakıyorlar.
    Peşindeki polisleri de kötü yapabilirsin.Polisleri çok zeki yapman gerekiyor.D.N deki gibi 0 dan çetenin izini sürebiliyor olmaları lazım ama aynı zamanda çeteninde hiç bir açık vermemesi gerekiyor.
    Soygunları tamamen şirketlerin istekleri üzerine yapsınlar.Milyar dolarlık vurgunlar olacak tabi bunlar.Böyle olursa hem sadece İstanbul içinde değil farklı şehirlerede gidebilirsin buda daha fazla karakter oluşturmanda yardımcı olur.
    şimdilik aklıma gelenler bunlar.Yine gelirse bir şeyler ekleyebilirim yada beğenmediysen farklı bir şeylerde yazabilirim.

Hoşuma gitti bu fikir Peki farklı bir bakış açısı getirmek için, bir şekilde bu çeteyle bağlantıya geçmiş hırslı bir üniversiteli gencin (etkileyici veya garip bir geçmişi olabilir) gözünden baksam çeteye nasıl olur dersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

polisler kız olsun

Dedektiflerden biri kız olabilir belki ama karizma açısından soruşturmanın merkezinde erkek bir polis olsa daha doğru olur diye düşünüyorum
  • hepsi kız olsun. Bütün emniyet teşkilatında y kromozomu taşıyan kimse olmasın hatta

• Kız polisler ninjutsu kullanabilir mesela
  • olabilir ama şöyle bir şey var.bu adamlar dünyanın en iyileri ve polisler dahi onları yakalayamıyor.Normal bir insanın onları bulması biraz saçma olabilir.Çocuk değil ama belki bir evsiz olabilir.Bir soygundan sonra görebilir bu abileri.Bunlarda arkalarında kimseyi bırakmak istemediklerinden adamı alabilirler.Son kısıma biraz daha iyi hikaye kurgusu gerekiyor.
    Evsizi istersen poliste yapabilirsin ama buda biraz basit olur gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

hepsi kız olsun. Bütün emniyet teşkilatında y kromozomu taşıyan kimse olmasın hatta

Dalga mı geçiyorsun
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    O kısımları düşüneceğim biraz ama dediğim gibi birini koyarsam zaten normal biri olmaz. farklı olaylarla çeteye bir ayakçı olarak dahil olabilir. çetedekiler de onu kullanıp atılacak bir çöp olarak da görebilir belki başta. ama tabi değiştirilebilecek bir fikir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-438F18891 -- 30 Ocak 2015; 15:13:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan861

Kız polisler ninjutsu kullanabilir mesela

çok komik gerçekten
  • quote:

Suçlulardan biri böyle bir tip olabilir mi acaba hocam? Çizim benim. Kovboy şapkası ne kadar gider bilmem ama..
     Doujin Konusu

güzel de çiziyosun devam et yaparsın :):)
  • manga okumaktan nefret ederim bunca yili toplasan epi topu 10sayfa okumusumdur o da meraktan ben sadece anime izlerim ama bi turk kalkipda Doujin cizerse emege saygidan alir okurum konuyu favorilere ekliyorum merakla beklemekteyim bu arada soyguncu polis kurgusu gercekten guzel en sevdigim tarzdir akil oyunlari entrikalar felan hadi bakalim kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberwar

manga okumaktan nefret ederim bunca yili toplasan epi topu 10sayfa okumusumdur o da meraktan ben sadece anime izlerim ama bi turk kalkipda manga cizerse emege saygidan alir okurum konuyu favorilere ekliyorum merakla beklemekteyim bu arada soyguncu polis kurgusu gercekten guzel en sevdigim tarzdir akil oyunlari entrikalar felan hadi bakalim kolay gelsin

Hocam zaten benim asıl dileğim anime yapmaktı, fakat imkanım elvermediğinden Doujin'e yöneldim. Hem ileride animeye çevrilme durumu olabilir küçük bir ihtimal olsa da.
  • Destek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cyberwar

manga okumaktan nefret ederim bunca yili toplasan epi topu 10sayfa okumusumdur o da meraktan ben sadece anime izlerim ama bi turk kalkipda manga cizerse emege saygidan alir okurum konuyu favorilere ekliyorum merakla beklemekteyim bu arada soyguncu polis kurgusu gercekten guzel en sevdigim tarzdir akil oyunlari entrikalar felan hadi bakalim kolay gelsin

Hocam zaten benim asıl dileğim anime yapmaktı, fakat imkanım elvermediğinden mangaya yöneldim. Hem ileride animeye çevrilme durumu olabilir küçük bir ihtimal olsa da.

"dusuk ihtimal demek 0 demek degildir" (one outs dan tokuchi toua) buna benzer bi cumle tam hatirlamiyorum ama olabilirse maddi manevi elimden gelen herturlu destegi yaparim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.