Şimdi Ara

DOTA2 SPECTRA ANTİLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç zamandır her girdiğim rankda ilk olarak spectra pickleyip oyunu kazanıyorlar bazen axe legion antiliyorum fakat yeterli olmuyor tam antiliycek bi hero söylermisiniz

Özledik Be Kaptan..
  • Earlyde farma bırakmayın bm tarzı itemler iş görebilir veya magical damagei yüksek herolar alın önde onu tutabilecek tank vs. varsa zeus sky disp tinker olabilir clinkz tarzı invisi bozulsa bile hızlı kaçan herolar alabilirsiniz clinkz slark lycan veya disable herolar alın takımınız dovsun atropos es diğer es olabilir legion-sky legion-disp legion-invo comboları yapabilirsiniz legion yerine void olabilir tank kasmissa assault deso madalyon gibi itemler alabilirsiniz tank kasacagi baştan belliyse naix necro olabilir dps çıkmışsa bm lifesteal şansınızi artırabilir pa skeleton iyi olur aklıma gelenler bu kadar şimdilik carryini tankinizi hayatta tutmak istiyorsaniz omni iyidir ofansif supportlar için cm wd lion lina güzel olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her heroyu counterlayan Necro ve Doom iyi bir çözüm olabilir. Onun dışında burst lazım ve beyni olan bir takım lazım sürekli ultiyle solo kill almasına engel olmanız lazım. Hero harbiden çok güçlü şu anda nerf yer bi sonraki patch'e. Offlane DS veya Night Stalker'la sürekli rahatsızım edebilirsiniz.

Yerinde olsam en zor botlara karşı spectre ile oynardım... sonra oyunculara geçerdim.. Bu sayede spectre yi nelerin rahatsız ettiğini daha iyi anlardın.
  • Spectrenin counterı early agressiondur arkadaşım diğer çoğu carryde olduğu gibi. Vericen karşısına en kanser offlaneleri (timber melee hero counterı mesela çok hırpalar earlyde) , dark seer olabilir, agresif trilane yapabilirsiniz (diğer lanelerin oyun domine edici olması şarttır) anca o şekilde. Early bitirdin bitirdin latede durdurmak harbici zor heroyu. Ha latede de ilizyon herolarıyla durdurabilirsin mesela. Skadili bir tb eşit farmda spectreyi paçoz eder. Hem ilizyondan dolayı specin desolate damagei olmaz hem ultisi sayesinde haunta yem olmaz hem de hayvan evladı gibi damagei ve slowu ile spectreyi pataklar. Ha qsunun çıkardığı spec ilizyonunun çok güçlü olduğu da ayrı mevzu.

Dota 2 MMR Belası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bkb,Silver Edge güzel item counterları hero olarak arkadaşlar bahsetmiş zaten.Ya early de laneyi parçalayacak herolar olacak toparlayamayacak kadar oyundan düşücek spectre.Veya Necro,Doom gibi herolar alacaksın.Özellikle Aghanimli Necro buyback haunt stratejisini çöp edip ulti yiyen Spectre'ın 150'ye yakın güzel bir respawn time'ı olacak ayrıca aurası da tanklayan Spectre'e karşı etkilidir ki bence en iyi counterıdır.Onun dışında düşman heronun illüzyonunu çıkarabilen SD,DS veya Spectre'ın genelde Bkb çıkılmayan bir hero olmasını avantaja çevirebilecek aoe skilleri olan herolar picklenebilir.Ayrıca Spectre oyunun lane'de açık ara en ezik herosu yapabileceği tek şey tüm manasını bitiren q skillini atmak onun dışında hiçbir şey yok.Lane'de ezin jungle girmişse gank atın takımı kendisini kollamazsa çok sorun çıkaramaz.Spectre kasarsa evet durdurmak çok zor olsa da ölümsüz falan değil 30+kill olan full slot(6-7-8)Spectre'lar da maç kaybedebiliyor(Badman bile).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master user -- 24 Mart 2016; 0:01:39 >

• master user kullanıcısına yanıt
    Yok ya medusanın early daha kötü.

Yapma hocam W skillini küçümseme dmg/mana çalmasıyla lanede çok güçlü bir skill artı Medusa 600 menzile sahip bir hero.Başlangıç statları berbat olsa da Medusa lane'de güçsüz bir hero değildir.Hele Spectre'dan hiç olamaz.Spectre Medusa'dan early'de daha etkili olabilir ultisi ile kill vs alıp varlığını hissettirebilir fakat ben laning'den bahsediyorum .Laning konsunuda Spectre'dan daha zayıf bir hero yok hiçbir skilli lane'de işe yaramaz.Melee olması da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master user -- 24 Mart 2016; 9:50:28 >

• Doom ve lion u olan takım erkenden bunun önlemini aldığı takdirde kolaylıkla spectre sorun olmaktan çıkabiliyor.Zayıf supportlu takımlıysanız solo dolanmak yerine her an team fight olacakmış gibi beraber dolaşmak faydalı.

Orijinalden alıntı: maktül

1v1 diyorsanız bristle öneririm spectreye karşı zaten lane de çok güçlü bir karakter değil.

Katılıyorum. Spectre, farma dayalı ve bana göre sadece late game herosu.. Riskli bir pick. En azından şu metada. Sürekli dürtüp oyunu erken bitirmeye çalışırsan spectre sorun olmaktan çıkıyor.

GIGABYTE-GA-Z270X-Ultra Gaming | INTEL i7-7700K | EVGA GTX 1070 FTW | XIGMATEK 600W 80PLUS | 4x4 KINGSTON HYPERX FURY BLACK 2666MHZ | 2x Samsung 850 EVO 120 GB | COOLER MASTER X DREAM i117 | ZALMAN R1 KASA | BENQ 144 HZ XL2411 | SAMSUNG 24
  • herkes early gameden bahsetmiş. benim de late game için çözüm önerim var.
    blink+blaedmail legion kasıyoruz. spectre damage i yeterince yükseldi ise zaten bm onun işini hallediyor :D tek yapmanız gereken belki takından küçük bir destek almak.
    not: lc'e bash kasmayın sebebi önemli olan sizin ona vurduğunuzdan ziyade onun size vurduğu damage.
  • Benim tavsiyem ya çok iyi rat yapan np, clinkz, ve doomlu takım yada çok iyi io tiny kombosu yapabilen mobilitesi olan takım spectreyi durdurabilir diye düşünüyorum, en azından haunt yaptıkça io da tiny i oraya ışınlayıp ez kill almasına engel olabilir yada jungle da 2vs1 kesebilirsiniz. Tabi io nun harbi io olması lazım yoksa maçı spectreye hediye edersiniz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.