Bildirim
Dota 7.00 Yeni Hero Monkey King
Primanova Lima Çöp Kovası Kırmızı M-E06-04 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BHT429T
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güzel bence yine -
Herolara özel gelen yükseltme çok iyi olmuş. Mesela slarkda pounce süresini uzatma, pa da çift bıçak atma.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunun azına sıçmışar lol e çocuk oyunu diyorduk bu yeni gelen güncellemeyle lolden farkı kalmamış oyunun -
+1 bende lole cok benzettim ya bakalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seslendirmesi hariç sorun yok gibi. tabii arcana çıkması da 1-2 ay sonra ağır nerfleneceğinin müjdecisi resmen. jugger arcana yalan oldu. yenilik iyidir ben beğendim oyunu şahsen. -
Bence çok affedersiniz ama oyunun içine etmişler. Lol'e benzemiş. Ayriyetten yeni gelen hero acayip imba birşey. Herolar gözden geçirilmeli. Map'e gelirsek orjinaliyle keşke oynamamış olsalar. Grafikleri iyileştirdikleri yeterliydi bence. Bana kalırsa VALVE bu işi kıvıramayacak gibi. Ah Blizzard ah... Ah İce Frog ah... -
6.6 gb Update
Daha oynayamadım, laptopum p8400 ile darboğaz yapıyordu, şimdi indirmeyi tamamlarsam tamamen oynayamam laptopdan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günlük giren mevcut oyuncuların 2/3'ünü kaybettiği söyleniyor. -
hoşuma gitti baya beğendim bu patch :=) çoğu şampiyonlarla oynama yapılmış supportların etkin kullanılması için mana havuzu rune ların yerlerin değişik yerlerde olması savaşmayı etkin hale getirmiş . yeni oyuncuların çok hoşuna gideceğini umuyorum -
Monkey bu kadar imba olmasının sebebinin arcana satmak olduğunu düşünüyorum çok sürmez jugger arcana çıktığı zaman monkey güzel bir nerf yer diye düşünüyorum ayrıca heroyu çözmeye başladıkça early gamede tutabiliyorsunuz. -
şu item skill barını ve mapı nasıl büyütebiliriz büyümüyorsa cidden bırakırım oyunu oynanmıyor -
Bence abartılıyor. Lole benzemek gibi bir amaçları olsa ejderi mavi ve kırmızı yaratığı vs. alırlar. HoN daki shrine ı sevmişler ve almışlar bence de güze olmuş. Base e daha az bağımlı oldu artık oyun. Her zaman değişiklik olunca oyun battı diyenler var 3-5 hafta sonra alışırsınız. Monkey king ise Zeus poseidon gibi mitolojik karakterdir. Yani lol de bu karakteri mitolojiden almıştır. Ortada lolden araklamak gibi bir durum yok. Skillerinin alakası bile yok zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furyzer0 -- 16 Aralık 2016; 22:7:41 > -
Birde secret shoplar ve shrine offlane e yaklaştırarak oyunu sadece midd game olmaktan çıkarıp diğer lanelere dağıtılmış -
Valla mükemmel bir update olmuş çok sevdim değişiklikler çok yerinde :) -
Lole benzeyen bir tarafı yok update in. Hud ekranları filan biraz eksikler var özellikle stast şeyin geri plana atılması üzücü.
Lol e benzemediğinin en güzel kanıtı yetenek ağacı. Oyunun late game de ne kadar daha etkili olduğunun kanıtı. Ayrıca çanta olayı da müthiş olmuş.
Yeni hero yakında nerf yer. Ki monkey King mitolojik hero çakma değil yani -
adam king :) ama keserler önünü yakında
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X