Şimdi Ara

dota 2 vs lol (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
2
Favori
26.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Midbroke

quote:

Orijinalden alıntı: Haligarsi

dotA2 de trollüğüne eleman arkadaşını kesemez mi aklıma takıldı bu soru

http://www.youtube.com/watch?v=wxMRMcxAQM0
    eheh, belli bi yuzdeden sonra dalabiliyorsun kendi unitlerine

Bunu yapsam linç ederler beni

• Benim aklıma dota 2 denince warcraft 3ün sınırlarını belirlediği bir oyun geliyor ama w3ten bu kadar yaratıcı yetenekler cıkarmak da cok etkileyici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

off of selim reyiz yardırmış yine.parmağına,klavyene yazık hocam

ayrıca "- Deny sistemi kadar saçma bir sistem yok bence. Tamamen anlamsız bir mekanik. (Nasıl bir senaryo uydurursanız uydurun, arkadaşınızı öldürmek gayet saçma bir mekanik.)"

ona bakarsan 10 garip yaratığın bir haritada savaşması da çok saçma.morelloya lol de neden deny yok diye sorduklarında "bence kendi takım arkadaşını öldürmek çok saçma xd xp" demişti.bunu bir tercümana çevirtirseniz "dotadaki tüm mekanikleri lol'e eklemek istemedik yoksa çalıntı oyun diyenlerin sayısı daha da fazla olurdu" dediğini anlarsınız.rakibin gold ve exp almasını kısıtlayan bir sisteme "gerçekçi değil" diyerek çamur atmak çok saçma

görende dakka başı kendi takım arkadaşınızı deny ediyorsunuz sanacak

O bahsettiğiniz bile çok güzel bir şey bence, karşı tarafa kill,xp ve gold vermemiş oluyorsunuz.

Her iki oyunu da oynamış birisi olarak ben de bir kaç bir şey söyleme gereği hissediyorum.

Çok uzun zaman dota oynadım, sonra dotanın yapımcılarından birisi lol'ü çıkardı
    Denedim, hatta baya takıldım bir dönem. Ancak gerek grafikleri, gerek oyuncuların yaş seviyesi, gerekse de oyunun mekaniği bana uymadı
    Dotada görüş açısı taktiği varken, lol'de çalıların arasından çıkıp geliniyordu
    Ancak lol'ün efektleri daha günceldi. Team clashlerde ekran kartımdan dumanlar çıkıyordu mesela:D

Grafik bakımından lol lcd ise, dotayı plazma'ya benzetebiliriz. (teknoloji açısından değil, efekler bakımından)

Patlama vs efekleri daha iyi olsada, çizgi filme benzeyen creepleri ve heroları(champ'leri) can sıkıcıydı.
    Tabi ben 1 sene önce bıraktım, mutlaka değişmiştir. Ancak Dota2'den sonra hiç lol'ü aramadım.

Dota2 deki mevcut eksiklerse şunlar

1)Ruslar
    2)MM sistemi = çok uzun bekleme süresi ve iyi oyuncuların arasına noobları serpiştirmesi
    3)Son güncellemelerden sonra çok fazla sistem gücü tüketmesi
    4)Herolar daha sık eklenebilir, bu kadar maddi destekleri var. Şimdiye çoktan çıkmalıydı

Lol'ü bayadır oynamadığım için ilave yorum yapmayacağım, hangisinden daha çok keyif alıyorsanız onu oynamaya devam edin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: buckfush
    görende dakka başı kendi takım arkadaşınızı deny ediyorsunuz sanacak

O bahsettiğiniz bile çok güzel bir şey bence, karşı tarafa kill,xp ve gold vermemiş oluyorsunuz.

Her iki oyunu da oynamış birisi olarak ben de bir kaç bir şey söyleme gereği hissediyorum.

Çok uzun zaman dota oynadım, sonra dotanın yapımcılarından birisi lol'ü çıkardı
    Denedim, hatta baya takıldım bir dönem. Ancak gerek grafikleri, gerek oyuncuların yaş seviyesi, gerekse de oyunun mekaniği bana uymadı
    Dotada görüş açısı taktiği varken, lol'de çalıların arasından çıkıp geliniyordu
    Ancak lol'ün efektleri daha günceldi. Team clashlerde ekran kartımdan dumanlar çıkıyordu mesela:D

Grafik bakımından lol lcd ise, dotayı plazma'ya benzetebiliriz. (teknoloji açısından değil, efekler bakımından)

Patlama vs efekleri daha iyi olsada, çizgi filme benzeyen creepleri ve heroları(champ'leri) can sıkıcıydı.
    Tabi ben 1 sene önce bıraktım, mutlaka değişmiştir. Ancak Dota2'den sonra hiç lol'ü aramadım.

Dota2 deki mevcut eksiklerse şunlar

1)Ruslar
    2)MM sistemi = çok uzun bekleme süresi ve iyi oyuncuların arasına noobları serpiştirmesi
    3)Son güncellemelerden sonra çok fazla sistem gücü tüketmesi
    4)Herolar daha sık eklenebilir, bu kadar maddi destekleri var. Şimdiye çoktan çıkmalıydı

Lol'ü bayadır oynamadığım için ilave yorum yapmayacağım, hangisinden daha çok keyif alıyorsanız onu oynamaya devam edin derim

Creep denylamak da aynı derece saçma dostum, yukarda da yazdım. O mekanik DotA'ya özgü bir mekaniktir. DotA'yı DotA yapan şeydir. Bütün RTSleri düşünürsen, Deny mekaniği benim aklıma DotA ve düpedüz kopyası olan oyunlar dışında hiç bir oyunda gelmiyor. Öyle aman tanrım, denysız RTS! diye oyunu kötülemek ne yani. Sanki topsuz futbol oyunu yapmaya çalışmış adamlar. Deny sistemi, hem artıları hem eksileri olan bir sistem. Herkesin kendi kişisel tercihinden öteye gitmez sevip sevmemek. -Hoş, önceden attığım mesajı okudun mu bilmiyorum, uzun olunca insanlar genelde okumuyor diye yazıyorum bunu.-

Dürüstçe bir yorum yapmak istiyorum fixlenmesi gerek dediğin şeylere,
    1) Oyuna henüz yeterince insan gelemiyor. Oyuna çıktığında daha çok rus geleceği bir gerçek de, seviyeli oyuncuların ne kadarı gelicek, o belirler ortalama seviyesini. -F2P oyundan çok fazla seviye beklememek lazım bugünlerde. TF2 iyi bir örnektir. Gerçi F2P olduktan kısa bir süre sonra bıraktım ama eminim ki hala kötüdür durumu.-
    2) MM sistemi düzelir. Direkt olarak oyuncu sayısıyla alakalı. Maça uygun ne kadar oyuncu varsa onu dengelemeye çalışıyor yani. -Oyun henüz çıkmadı sonuçta.-

Not: Benim müzik benzetmeme laf eden insanlar, senin TV benzetmeni anlar umarım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 22 Ağustos 2012; 16:55:33 >

• günde 1-2 oyun lolde atarım. dota2 de oynarım. tartışmaya girmeyeceğim fakat

deny sistemi çok saçma, kendi arkadaşlarını öldürmek ne kadar saçma değil mi ?

bu kadar saçma düşünce olur mu yahu. o zaman heroların skilleri saçma, ölüp yeniden doğması saçma. dotaya dengesiz diyenler genelde deny atmıyorlar adam deny atıyor böylece kendisi kasamıyor adam kasıyor.
    lolü kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın ama deny sistemine saçma demeyin ayıptır günahtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi above and beyond -- 4 Eylül 2012; 17:09:15 >
  • Oynanabilirlik açısından Lol daha rahat ve göze hitap ediyor ve en iyi arayüz de lol'de .
  • Çok karanlık kasvetli bir oyun dota bir süre sonra bıkkınlık geliyor lol ne güzel rengarenk
  • Dota 2 de şuan parayı basan diğer oyuncalara göre üstünlük sağlıyor.Tek sevmediğim yanı odur. Yoksa eskiden lol mü vardı ya la

Edit:Yanlış bilgi öyle bir şey yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 5 Eylül 2012; 4:16:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

Çok karanlık kasvetli bir oyun dota bir süre sonra bıkkınlık geliyor lol ne güzel rengarenk

Nick-entry uyumsuzluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp16

quote:

Çok karanlık kasvetli bir oyun dota bir süre sonra bıkkınlık geliyor lol ne güzel rengarenk

Nick-entry uyumsuzluğu

aa o başka bu başka Nocun yeri çok ayrıdır benim için

• Nasıl invite olunuyor dota'ya free key felan varsa bana da atabilir misiniz cidden çok merak ediyorum.Steam nick: cacaik
  • quote:

Dota 2 de şuan parayı basan diğer oyuncalara göre üstünlük sağlıyor.Tek sevmediğim yanı odur. Yoksa eskiden lol mü vardı ya la

ne üstünlüğü merak ettim ?
  • Ben steam hesabıma girdim dota2 yazdım Altta yeşil bir yerde You already own dota2 yazıyodu download dedim indirmeye başladı şuan %30 şimdi indirmek beleş mi?Kafam iyice karıştı benim.
  • quote:

Dota 2 de şuan parayı basan diğer oyuncalara göre üstünlük sağlıyor.Tek sevmediğim yanı odur. Yoksa eskiden lol mü vardı ya la

Dota'da para ile sadece ama sadece kozmetik ürünler alınıyor bilader, invite dışında. Ne parası ne avantajından bahsediyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guguk Cuckoo -- 4 Eylül 2012; 22:29:02 >
  • quote:

zeka-entry uyumsuzluğu.
  • Geçen dotanın turnuvasına baktım 20k izleyici Aslında ona da şükür ama lol 150-160k gördüm geçen acıdım bir an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Geçen dotanın turnuvasına baktım 20k izleyici Aslında ona da şükür ama lol 150-160k gördüm geçen acıdım bir an.

http://www.wisegeek.com/what-is-a-beta-version.htm

• quote:

darrrrkkkneeess hoooaoaa felan
  • online oyuncu sayisi farki aciklar bence.. ama dota2 yeni cikti ne olacak belli olmaz denemekte fayda var tabii. dota2 keyi steamdan temin edebiliyor muyuz fiyati ile bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _WoLFY_

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Geçen dotanın turnuvasına baktım 20k izleyici Aslında ona da şükür ama lol 150-160k gördüm geçen acıdım bir an.

http://www.wisegeek.com/what-is-a-beta-version.htm

beta versiyondaki bir oyunun turnuvasını herkes izleyebilir...Ayrıca dota2 dotanın devamı zaten betalık bir şey kalmadı.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.