Şimdi Ara

Dota 2 Smurf ve MMR Sistemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • https://store.donanimhaber.com/cf/7e/92/cf7e9299c3432fd13ad90af9a107b538.jpg

    arkadaşlar bu elemeanın galibiyet sayısı benim oyunda geçirdiğim sürenin 2 katı kadar, aldığı commedlerin toplamıda benim galibiyet sayım kadar. Öyleyse ali ile babasının 8 yıl sonra ki yaşları toplamı kaçtır?
    şaka bizim aynı maçta ne işimiz var diyecektim..?
     Dota 2 Smurf ve MMR Sistemi




  • MMR sisteminin tartışıldığı ve bir çok kez de yerden yere vurulduğu herkesçe biliniyor. Ben de kısaca deneyimlerimi yazayım.

    Daha Lvl10 um. Bildiğiniz Noob'um. Viper ile oynuyorum genelde. 150 saat sonra item build i rayına koyabildim (maç gidişatına göre şekillenmeyi kastediyorum elbet). Bunu yaparken çok sayıda viper pro gamereplay izledim. Oyun sonu etkinliğimin nasıl arttığını gördüm. 37/8 ile dün gece en iyi skorumu yaptım. 4 maçın üçünü kazandık. sonuncusunu kaybettik. Ama onda bile team best yine bendim. Nasıl oynayacağımı öğrenmeye başladığımı görüyorum.

    Yine böyle günlerden bir gün mid de viper la oynuyorum. Karşıda Gyro var. 3 dk geçmedi. Adamın oyun tarzı dikkatimi çekti. Yabancıydı. "Cidden çok iyi oynuyorsun" yazdım. "Noramlde Lvl70im bu arkadaşın hesabı" dedi. Az biraz Dota bilgimle o adamın farklı ve iyi oynadığını anında anlayabildim. Gyro belki favori herosuydu. Ama farketmez. Bir adam iyiyse mekanikleri biliyorsa nasıl oynaması gerektiğini de biliyor demektir.

    O nedenle MMR a pok atmaktan vaz geçin ve oyununuzu geliştirin. Bir Heroyu tam manasıyla oynayabilmek için en az 100 saat gerekiyor. Farklı kombinasyonlarda deneyim kazanmak için de ortalama 10 saat koysan; nerden baksan 20bin saat Dota oynadıkça öyle adam gibi oynuyom deyemezsin. Bak Pro adama diyor ki: "Son bir yıl her gün 16 saat oynayarak hazırlandık". Ki bu adam Pro. Oyunu biliyor yani...

    Öyle iki maça girip BS Pudge oynayıp kill alıp ben süperim demeyin...
    Çok iyi olduğunuzu düşünüyorsanız Captains Mode oynayın. Adam gibi draft olur. Sonradan takıma pok atmazsınız.




  • dota 2 ye 1.7k mmr ile başladım, smurf açtım 2.5k verdi parti mmr kastım 3.5k ya kadar 4k pt lerde oynaya bilmek için 1-2 maçtan sonra kovulduysam da yılmadım, yabancı bi arkadaşla smurf açtık bana 3k geldi ona 3.8k 2 sene ara verdim smurf açmadım öle 1k - 2k-3k arası arada 4k çocuklarla takıldım... acaba tek başıma ne yaparım smurf açsam diye https://www.dotabuff.com/players/401805373 açtım very high skill :D smurf açan 5k ların partisine falan girmedim kendim tek başıma oynadım tabi daha mmmr ın açılmasına var ama very high skill de olmak iyidir iyi 17 maçta 36 commend im var! commend diye de spamlamıyorum adamlar commend aomine diyor :D sadece smurf u açarken slark ile başladım karşı takıma quit çektirdim anladımki vhs ye girdik oyun zorlaştı carry oynamaktan vazgeçtim 4k açıcam tek başıma oradan da 9k 10k ya yürüyeceğim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mertcanoa

    dota 2 ye 1.7k mmr ile başladım, smurf açtım 2.5k verdi parti mmr kastım 3.5k ya kadar 4k pt lerde oynaya bilmek için 1-2 maçtan sonra kovulduysam da yılmadım, yabancı bi arkadaşla smurf açtık bana 3k geldi ona 3.8k 2 sene ara verdim smurf açmadım öle 1k - 2k-3k arası arada 4k çocuklarla takıldım... acaba tek başıma ne yaparım smurf açsam diye https://www.dotabuff.com/players/401805373 açtım very high skill :D smurf açan 5k ların partisine falan girmedim kendim tek başıma oynadım tabi daha mmmr ın açılmasına var ama very high skill de olmak iyidir iyi 17 maçta 36 commend im var! commend diye de spamlamıyorum adamlar commend aomine diyor :D sadece smurf u açarken slark ile başladım karşı takıma quit çektirdim anladımki vhs ye girdik oyun zorlaştı carry oynamaktan vazgeçtim 4k açıcam tek başıma oradan da 9k 10k ya yürüyeceğim

    not: bu smurf u açma nedenim 1.7k - 2.7k arası solo oyunlarda reportlanmam ve low prio oyunlara düşmemdir. adamlar ölüyor bana diyolarki sen niye bizimle ölmüyorsun :D safe lane carry oynuyorum yanımdaki support creplerimi ve xp mi çalıyor veya tek bırakıyolar 2 kişi gelip haraslıyor farm alıp core itemimi çıkmak için farm atarken takım malca 4 kişi 3 kişiye ölüyor :D 2 kişi beni kovalıyor sizi kim kesiyor :D egerki safe lane de haraslanmadıgım zaman oyunu 20 dakika da bitiriyorum 2k oyunlarda vhs de 17 maçta 36 commend alırken 2k da reportlanmak tamam carry alıyorum diye reportlanıyorsam testi de yaptım sup çektim ona bile report yedik :D kardeşim bence 1k - 3k arası nadir oyuncu var alayı çöp türklerden sanırım 1 tek ben çıktım adam gibi adam oda bu smurf dan belli zaten 17 maçtan... Türk kanaldan girdiğim bütün partilerde öğretici hiç bişey öğrenmedim hep eleştiri oynama bırak sen o öylemi olur Bence türkiye dotasından bişey olmaz ama ben 10k ya gözümü koydum benim için imkansız olan vhs game oluyorsa neden 10k olmıyayım !




  • Bende eskiden Dota 1 de iken oynardım, sonra 2 ye geçtim ilk hesabım ile çok fazla oyunu öğrenmeden 2k mmr vermişti, daha sonra o kadar oynamama rağmen yükseltemedim. En son dayanamayım yeni hesap oluşturdum bakalım ne mmr gelecek
  • Michrodz kullanıcısına yanıt
    ayarlardan maç geçmişini paylaşı etkinleştir. dotabuff.com a gir kendi profiline bak high veya very high skill değilse maçların boşuna oynamana gerek yok yine 2k kusür açılır hesabıın :) ayrıca high veya veryhigh skill de bile ne adamlar mesala adam 1k main hesabı var smurf açmış kanaldan veya listesinden 4k main hesabı olup smurf açan adam ile parti atıyor sistem otamatik high veya vhs atıyor buda oyunu rezilleştiriyor :) !

    1ci kural smurf hesap da 5 carry oynıya bilirsin bu normal sup oynayarak 4.5k üstü hesap açamazsın tamam 10 tbd maçta 1 sup lazım da illaki ama unranked maçlarda yüksek olması için gpm xpm lazım adam support picklemedi diye oyuna flame atmıcaksınız !

    2ci kural macro herolar ile very high skill e geçmek çok kolay tinker ile rahatlıkla 2ci maç 3cü maç very high skill e geçersiniz tabi kasarsanız :)

    ben carry ile vhs deyken support a çevirdim hemen high skill e düştü :) vede bu bir saçmalık neden mi support oynadığım oyunlarda çılgın ward smoke stackler ne ararsan vardı her maç 9 övgü aldım bide :) kimseye de commend diyede spam yapmadım adamlar helal olsun çekiyodu !

    3 bu dark moon oyunu katletmiş kötü adamlar cahiller dark moon kasarak davranış puanı kasmışlar oyunlar 1 ay süre çöp olabilir :) ama 2ci teoride smurf açmak için ideal çözüm çünki vhs de leş adamlar olacağı için yüksek gpm ve xpm kasılabilir :))




  • Hacı sen ne anlatmışsın ya. Sırf support oynayarak 4.2 açmıştım geçen yıl. Yanlış bilgilendirme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michrodz

    Bende eskiden Dota 1 de iken oynardım, sonra 2 ye geçtim ilk hesabım ile çok fazla oyunu öğrenmeden 2k mmr vermişti, daha sonra o kadar oynamama rağmen yükseltemedim. En son dayanamayım yeni hesap oluşturdum bakalım ne mmr gelecek
    hocam merhaba.


    Herkes 2 k civarı başlamış.Ben 1.5 senedir oynuyorum.İlk rank puanlarım(her ikisi de) 500 civarı geldi.Şuan da ise 800 civarı dolanıyor.


    Mmmr puanımı yükseltmek için ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ?


    Başka bir arkadaşımla aramızda 15 20 civarı galibiyet farkı var ama o hükümdar 1 i kazandı, ben hala muhafız rankında takılıyorum.

    1046 galibiyetim 6.350 övgüm var ama rankım çok düşük.Ne yapmalıyım ?


    Birde dota buff a kayıtlıyım.vhs, hs yi göremiyorum.Bu konuda yardımcı olur musun? @Mertcanoa

    @MacroPhageAB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 14 Mart 2019; 21:23:34 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.