Şimdi Ara

dota 2 oto atak bugu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.benden başka yaşayan varmı bilmiyorum ama oto saldırı kapalı olmasına rağmen oyunda çoğu zaman benim karakter gidip kendisi saldırıyor.işin kötü tarafı birisinden kaçarken filan da geri dönüp saldırmaya çalışıyor.üstelik defalarca kez başka yöne çekmeye çalışsam bile sanki birisi zorla geri çevirip saldırmasını istiyor gibi oluyor.boş yere defalarca öldüm sırf bu yüzden.artık çok sıkmaya başladı.buna ne yapabilirim? kontrol ayarlarını ilk hale nasıl getirebilirim?yeniden o ayarı kapatırsam düzelir belki??

• Aynısı bendede var. Oto atak kapalı olmasına rağmen geri dönüyor, şalterler atıyor benim.
  • +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladığım kadarıyla şunu söyliyeyim, dediğimiz olay bug değil. düşman hero yada creep leri bana saldırıyor, ben de bir yere gitmesi için tıklıyorum ve gidiyor. benim hero, tıkladığım yere gittiği anda, range i benden büyük olan düşmanların saldırısına hala mağruzsa eğer, düşmanı kendi range i ne alana kadar üstlerine yürüyor ve saldırmaya başlıyor. otomatik olarak bunu yapıyor ve ayarlardan iptal edemiyoruz. saldırmayan bir düşman range imize girdiği zaman, bize saldırmamasına rağmen bizim hero nun ona saldırmasını iptal edebiliyoruz sadece (oto atak off yani). eğer hero saldırı altındaysa, oto atak açık yada kapalı olsun kendini savunmak için herzaman atağa kalkıyor.

kıl olmuyorum mu ? oluyorum. kaçarken büyük sorun. ama bug değil. belki settings e bunun çözümü için auto-self defence on/off şeklinde bi ayar getirebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLyaTRe

anladığım kadarıyla şunu söyliyeyim, dediğimiz olay bug değil. düşman hero yada creep leri bana saldırıyor, ben de bir yere gitmesi için tıklıyorum ve gidiyor. benim hero, tıkladığım yere gittiği anda, range i benden büyük olan düşmanların saldırısına hala mağruzsa eğer, düşmanı kendi range i ne alana kadar üstlerine yürüyor ve saldırmaya başlıyor. otomatik olarak bunu yapıyor ve ayarlardan iptal edemiyoruz. saldırmayan bir düşman range imize girdiği zaman, bize saldırmamasına rağmen bizim hero nun ona saldırmasını iptal edebiliyoruz sadece (oto atak off yani). eğer hero saldırı altındaysa, oto atak açık yada kapalı olsun kendini savunmak için herzaman atağa kalkıyor.

kıl olmuyorum mu ? oluyorum. kaçarken büyük sorun. ama bug değil. belki settings e bunun çözümü için auto-self defence on/off şeklinde bi ayar getirebilirler.

Warcraft3 ten aynen alınan bir mekaniktir. Kesinlikle on-off tarzı bir şey geleceğini sanmıyorum. He zamanla alışırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: mandalenaa

quote:

Orijinalden alıntı: fLyaTRe

anladığım kadarıyla şunu söyliyeyim, dediğimiz olay bug değil. düşman hero yada creep leri bana saldırıyor, ben de bir yere gitmesi için tıklıyorum ve gidiyor. benim hero, tıkladığım yere gittiği anda, range i benden büyük olan düşmanların saldırısına hala mağruzsa eğer, düşmanı kendi range i ne alana kadar üstlerine yürüyor ve saldırmaya başlıyor. otomatik olarak bunu yapıyor ve ayarlardan iptal edemiyoruz. saldırmayan bir düşman range imize girdiği zaman, bize saldırmamasına rağmen bizim hero nun ona saldırmasını iptal edebiliyoruz sadece (oto atak off yani). eğer hero saldırı altındaysa, oto atak açık yada kapalı olsun kendini savunmak için herzaman atağa kalkıyor.

Warcraft3 ten aynen alınan bir mekaniktir. Kesinlikle on-off tarzı bir şey geleceğini sanmıyorum. He zamanla alışırsın

çok gıcık bişey ama ya off.düzeltmeleri bişey yapmaları lazım buna

• aynen vurup kaçma olmasın diye mi nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 hile sorunu
    11 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • H (hold) tuşuyla denediniz mi ben herhangi bir ayar yapmadım holda bastıgımda creplere atak yapmıyor da crep keserken niye sabit duruyorsunuz ki ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypnotiC.

H (hold) tuşuyla denediniz mi ben herhangi bir ayar yapmadım holda bastıgımda creplere atak yapmıyor da crep keserken niye sabit duruyorsunuz ki ?

Creepler rangeinin içinde ise hold yapınca saldırır. Melee heroların rangei çok az olduğu için onlar attack yapmaz ama range herolar yapar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantıksal olarak bakıldığında saldırı alan herhangi bir karakterin siz istemeseniz de kendini savunması doğal. çünkü kaçması için tıkladığınız noktaya ulaştığında sizden 2. komutu bekliyor salise gecikme olursa o da kendini koruma maksatlı saldırıyor. kaçışlarda bence yapay zekaya zaman tanımadan mapte kaçılmak istenen nokta / lara hızlı hızlı tıklanmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.