Şimdi Ara

DOTA 2 [ANA KONU] (1022. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.855
Cevap
77
Favori
703.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10201021102210231024
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • jemalizm1 kullanıcısına yanıt
    Dilim döndüğünce açıklayayım;

    Bana tırnak işaretinin kullanım alanını anlatmadan önce ilkokul dördüncü sınıfta öğretilen bağlaçların cümle içinde nasıl kullanıldığını öğrenmelisin. Benim için sorun değil, daha beter yazıları da okumuştum ama bana link atıyorsan bu kadar basit bir hata yapmamalısın. Yoksa, örneğin, "şey" kelimesini bitişik yazsan da olur ama daha avam bir hata yapmadan önce kendi yazımıza dikkat edelim ki eleştirdiğimiz şeyi biz yapmayalım.

    İnternette kimin ne dediğini tam olarak anlayamıyoruz. Sen tırnak işaretinin kullanım alanını biliyor olabilirsin ama ben bunu senin bildiğini bilmiyorum. Senin ne anlattığını da anlamıyorum -bir sonraki arkadaş anlamış diyorsun ama o da yukarıda yazdığım gibi, senin vermen gereken yanıtı vermiş, oyunu Türkçe oynamıyorum demişim- ve sana yardımcı olmaya çalışıyorum. Benim bilgim ile senin anlattığının karşılığı suicide kill'lerinin işlenmemesi, banane reddit'ten dediğin kısım tam da burada konuşuluyor. Sanane olmasaydı, yazdıklarını google translate ile çevirsek reddit'teki başlığa daha çok gideceğini anlayabilirdin.

    "heroların kendi skilleri ile "İntiharlar" skor tabelasına işleme girmese çok mantıksız mı olur? " Bu cümleyi normal buluyorsan aslında diyecek pek bir şey yok. Ama bunu hata olarak da değerlendirmemiş, "Ne diyorsun sen, kendini yerli malı haftasında armutu canlandıran talebe gibi değil, düzgün ifade et de gel." dememişim. Sorunuza yanıt vermek istiyorum deyip yorumladığım kadarıyla da yanıt vermişim. Bir de oyunu Türkçe oynamadığımı, bu yüzden bu kavramlara uzak olabileceğimi söylemişim. Gerçi bu kavramlara uzak değilmişim, birebir dediğin gibi bir kavram yokmuş zaten oyunda. Birkaç düzeltmeyle hâlâ orası burası oynayan ve anlaşılmak için yalvaran bir tanımlama yapıyorsun.

    Bilmem kaç yılında kurduğum oyunun tarzı bir RPG'dir. Birisi bana 98 yılında yazı tabanlı bir oyun olan Baldur's Gate oynuyordum derse bunu "NALAGASI VAR :)))" şeklinde biraz gevşekçe yorumlamam. Derim ki, adam suicide kelimesinin anlamını biliyor olsa gerek. Ben de bana yardım etmeye çalışan bir adama böyle saçma soru sormuşum, "Yok, onu demek istemedim, intihar ile alınan öldürmelerde skorumuza ölüm eklenmese daha iyi olur demek istedim." demek yerine şov yapmışım.

    Olay aslında şu iki noktada kopuyor, birincisi suicide'ın anlamını bilmemekle yeni oyuna başlamak arasında kurduğun korelasyon, ikincisi suicide'ın anlamını bilmemekle geniş çerçeveden bakmak arasında kurduğun korelasyon. Suicide'ın anlamını bilmesem (Sanırım üçüncü kez söylüyorum, bilmiyor da olabilirdim) sana önce bu gem ile ilgili bilgi verip, sonrasında suicide kill'lerin yazılma sorununa değinilmiş bir reddit konusu linki yollamazdım, değil mi?

    Seni anlattığın gibi anlayamama sebebimin oyunu Türkçe oynamıyor oluşumdan kaynaklanabileceğini, ama doğru anladıysam -ki anlamamışım- suicide kill'lerin gem'e işlenmeme sebebinin o gem'in techies'te çalışması olduğunu yazdığım bir mesaja "yeni mi başladınız keh keh :)))9dokuz" mesajını uygun gördüysen, ve bu kadar sözün üzerine hâlâ da uygun görüyorsan burada bırakalım, boşverelim.


    Edit Akbayram: Oyun bende Türkçe değil kısmından sonra eğer sen suicide kısmına takıldıysan, ki aslında sen tablo kısmına takılıyorsun ama hâlâ farkında değilsin, daha farklı şekilde anlatamayacağım meramımı. Konuşurken anlaşmak daha kolay ama yazarken temel aldığım çocuk ve yaşlı zekâsı, konuyu daha basitleştirmem için yeterli değil. Ne yeterli biliyor musun? Seni anlamasını takdir ettiğin arkadaş gibi açıklama yapmak yerine olayı ekseninden koparman. Sizin oyunda derken de, Türkçe oynadığınız oyundan bahsediyorum. Skor tabelası ile skor tablosu arasında fark yok. Ama gem'lerde geçen suicide kill de skor tablosu olarak geçiyor. Benim böyle yorumlamaya bu bilgiler ışığında hakkım var. Ama senin benim yorumlayışımdan başka anlamlar çıkarmaya hakkın yok.

    Sorun değil, en azından apartman yöneticisi emekli albaylar gibi iki hoşuna gitmeyen mesaj gelince sildirmiyorsun :)

    İyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 28 Ekim 2016; 23:49:23 >




  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    kendi yazıma dikkat etmiyorum,
    böyle yazmak istiyorum ve böyle yazmaya devam edeceğim,
    yazımı, anlatımımı burada sen ve senin gibilere beğendirmek zorunda değilim,
    2. paragrafta yazdığına daha önce cevap verdim. "anlayamadıysanız cevap vermezsiniz"
    zira forumun takip ettiğim bir çok köşesin de benim de yazılan/anlatılan konuyu anlayamadığım oluyor ve es geçiyorum, nasıl olsa delinin biri çıkar anlar ve cevap verir bir şekilde anlaşırlar.
    senin burada amacın nedir? bana yardım etme isteği olamaz,
    farkındaysan kaç mesajdır "Gem" lere değinmedim; acaba neden? attığın gereksiz reddit linkin den 1 kere bahsettim çünkü reddit in benim dünyam da kendisi gereksiz,
    Türkçe veri sunmayan her bir oluşum benim için gereksizdir. çok zorda kalmadığım sürece ingilizce den uzak dururum.
    öncelikle sen oyunu ingilizce oynuyorsun diye ben sana burada ingilizce tabirle anlatmak zorunda değilim, bir zahmet kendiniz Türkçe karşılıklarını bulunuz.
    oyunu Türkçe oynamıyorsan bu benim sorunum değil, burası Türkiye ve oyunun Türkçe desteği var. ha bu yeni bir şey de değil, ne zamandan beri Türkçe desteği var ben söylemeyim çünkü seni kınadığım eylemi yapmış olacağım. Sen araştırarak bulursun.
    bende burada UO anılarımı mı anlatayım? ama siz UO oynamadıysan senin için "NALAGASI" var olur. konumuzun rol yapma oyunlarıyla ne alakası var,(bakın yine aynı yere geldi) Dota bir rol yapma oyunu değil ki bana ryo örneği veriyorsun. sadece üstü kapalı "ben şu tarihten beri oyun oynuyorum, karşımdaki monitöre 1998 yılından beri bakıyorum" demeye çalışıyorsun.
    ne yani sidik mi yarıştıracağız?
    bak ben senin RPG derken neyi kastettiğini anlayabiliyorum, oysaki tabir Türkçe bile değil, fakat benim Türkçe yazdığımı siz anlamakta zorluk çekiyorsunuz.

    eğer burada kimin kelime haznesi daha geniş, bak ben seni altettim, yüzünü kızarttım gibi çocukça eylemlere girecekseniz lütfen kablumbağları siz izlemeye devam edin.

    çünkü benim aradığım cevaplar sizin verdiğiniz yanıtlardan çok uzakta. burasıda bir mahkeme salonu değil, karşımda savcı yok. isteediğim kişiyle istediğim şekilde konuşurum (forum kuralları dahilinde) ne yazdığıma, neyi yazamadığıma karar verecek kişi siz değilsiniz, yineliyorum: anlayamadıysan yazma,cevap verme zorunluluğun yok.
    amacın nedir?

    edit: yani o yazdığımdan "ben GEM aldım ve intiharlar (o gemin ne işe yaradığını bile bilmiyorum) yada her neyse o geme işlemiyor" bunu sordum yani? vay anasını arkadaş. sen haklısın. ben GEMe işlemediğininin nedenini sordum?(ne işliyorsa artık) ve onu bu şekilde nasıl sordum onu anlayamadım ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 29 Ekim 2016; 0:07:37 >




  • Burayı oyun parkına çevirdiniz ya daha da bişey demiyorum size. Hâlâ bu konuları neden özelden tartışmazsınız anlamış değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herzelaid kullanıcısına yanıt
    arkadaş, ne kadar bilgili, engin bir insan olduğunu yazarak ispatlayamazsa rahat edemez hocam.
    bu kadar sakız gibi neden uzatırlar onu da anlamış değilim.
    benim de hatam var tabi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jemalizm1

    ne oldu senin ispat mekanizması ? :) gerimi tepti de "ne sorduğunu bilmiyor" oldu şimdi?

    işliyor muymuş? işlemiyor muymuş?

    Ne saçmalıyorsun birader ne ispatı ne tepmesi? Skor tabelası demişsin attım işte kendini deny ladığında skor tabelasında 0-0 gözüküyor hala işte? Kendi KDA nı atarak farklı birşey anlatmaya çalışıyorsan demek ki sorunu sorarken yanlış kelimeleri seçmişsin, üsttede dediğim gibi kendini açıkça ifade edememişsin ki diğer arkadaşta bundan yakınmış sana. Sende karşılık olarak saçma sapan konuşmuşsun olay bundan ibaret.

    Ayrıca intihar edince ölmüş olmuyor musun? Neden kda na yazılmasın?
  • u have to MakeMyFireOut U kullanıcısına yanıt
    ha ayrıca hocam, bana şunu derken "ne sorduğunu kendisi bile bilmiyor" buradan şunu anlıyorum, "yazamamış, anlatamamış"

    "Deny ladım" acaba bu ne demek? kesinlikle yazım hatası var fakat biz bunun üzerinde durmuyoruz. konunun özünü anladık ve senin yaptığın yazım hatalarını yüzüne vurmakla uğraşmadık. zira ilkokul çocukları bile artık bu hataları yapmaz.
    sanırım çok büyük hata yapıyorum şuanda ingilizce ye nasıl ek gelir konusunu TDK hala çözemedi çünkü :) fakat kamuoyu şöyle der "ingilizce kelimenin nasıl okunduğuna bakılmaksızın Türkçe okunup bu şekilde EK getirilir"

    "Deny ledim"
  • u have to MakeMyFireOut U kullanıcısına yanıt
    sen çok komik bir kardeşimizsin.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 29 Ekim 2016; 0:30:40 >




  • jemalizm1 kullanıcısına yanıt
    İşte biz de anlayamadığımızı sormadan, anlaşılma gayesiyle mi yazdın yoksa intihara meyilli emocu adolesanlar gibi "Ben böyleyim, beni kabul eden böyle eder .s.s" isyanqar_bashqentlee_06 havalarında mısın bilemiyoruz. Bir defa oldu ve debiller listesine gönderdiğimi söyledim ya, en azından ben bir daha anlamaya çabalamayacağım :)

    Beğendirmek zorunda değilsin ama yazarken konuşmanın aksine, kelimelerimizi daha rahat seçip istediğimiz gibi, acaba yanlış anlarlar mı gayesiyle gerekirse çok kelime kullanarak olabilecek en basit şekilde yazmak gerekir. Gerekmez banane banane diyorsun ama o zaman buraya niye yazıyorsun? Sana buraya istediğini yazma hakkını veren kurallar bana da bu yazdığına cevap verme hakkını veriyor.

    İnsan insanın aynasıdır. Sen demek ki bilgi sahibi olduğun bir hususta yardım istiyor olabilecek biri kendini iyi anlatamıyor diye es geçiyorsun ama ben geçmiyorum. Ben yine de amacımı anlayabilmen için bir geçmişi işaret edeyim sana;

    quote:

    Sorunuzu yanıtlayayım diyorum ama anlamadım, intiharlar skor tabelası nedir? Gem'den mi bahsediyorsunuz? Ondan bahsediyor olamazsınız, o yalnızca Techies için çalışıyor.

    Oyun bende Türkçe değil.


    quote:

    hocam siz oyuna yeni mi başladınız :)


    quote:

    Sorumun yanıtı bu değil ama merakını gidereyim, 8 yıldır DotA oynadıktan sonra 4 yıldır DotA 2 oynuyorum.


    quote:

    o zaman bahsettiğim şeyi anlayamamak için çok üst pencereden bakıyor olmanız lazım, zira oyunu ingilizce oynayıp "İntihar" ın ingilizcesini bilmemeniz manidar, o yüzden oyuna yeni mi başladınız diye sordum.
    çünkü dota da İntihar diye bir eylem var..


    Biraz olayı sen ve ben ile sınırlamazsan parmağımın ucuna değil, işaret ettiğim yere bakmaya başlayacaksın.

    Türkçe veri sunmayan oluşumu gereksiz görüp görmediğini nasıl bileceğiz? Ben senin oynadığın ve benim de ana dilim olan Türkçe ile iletişim kurmaya çalışıyorum, o yüzden intiharlar skor tabelası nedir demişim. Ben seni zorlamıyorum ki İngilizce konuşalım diye, sadece DotA'daki Türkçe çeviriler hem hoşuma gitmiyor hem de yıllardır DotA oynamaktan Türkçe karşılıklarına alışmak zor geliyor. Stun yerine ne diyor meselâ, sersemletmek mi, bayıltmak mı? Bu bana garip geliyor. Ama senin aksine kullanmadığım şeyi reddetmiyorum, kullanan arkadaşlarım var ve anlamaları daha kolay daha net olacaksa kesinlikle destekliyorum. Önemsiz bir bilgi, bir oyun Türkçe ise o oyun benim için öncelikli olarak orijinal alınacaklar listesindedir. Orijinal olarak alırım, ama Türkçe oynamam. Çünkü bu konuda farklı bir kıstasım var. Benim senin hakkında hiçbir şey bilmiyor oluşum gibi, sen de benim hakkımda pek bir şey biliyor sayılmazsın. Yaptığın yanlış çıkarımlar hariç. Aramızdaki fark, ben bilmediklerimden ötürü sorumluluğu alırken sen kendini anlatmak ihtiyacı hissediyorsun.

    Türkçe karşılığı olmadığını google linkini vererek söylemiştim. Sonrasında sen de düzelttin zaten, kendini ifade edemediğini belirttin.

    Oyunu Türkçe oynamamam senin sorunun değil, oyunu hangi dilde iyi anlıyorsan o dilde oynamalısın. Bunda şovenizm yapmak arsızlık olur. Oyunun Türkçe desteği olmasaydı bu savunman boşa çıkacaktı. Zaten kimse sana neden Türkçe oynuyorsun demedi. İki paragraf yukarıda açıkladım.

    Eğer ki aynı bytle'ları soluduğumuz şu ortamda anlaşılmanı kolaylaştıracaksa UO anılarını anlat tabiî ki. Ben oyunu oynamamış olsaydım da seninki gibi bir tepki vermezdim, genel olarak insanların yüzüne söyleyemeyeceğim şeyleri yazma huyum yoktur. Bunda tehdit yok, karşılıklı saygıdan, bir canlının varlığına duyulan saygıdan bahsediyorum. Orada vurgulanmak istenilen şey DotA'nın rol yapma oyunu olması değil, RPG'lerin genellikle ağır bir İngilizce bilgisi gerektirdiği idi. Algın çok açık değil, geç olduysa sonra devam ederiz, böyle tartışmak zorlaşıyor :) "sadece üstü kapalı "ben şu tarihten beri oyun oynuyorum, karşımdaki monitöre 1998 yılından beri bakıyorum" demeye çalışıyorsun. " bunu niye yapayım anlamadım, eleştirmek ile suçlamak arasındaki farkı öğrendiğinde haber ver, konuya dönelim.

    Şimdi Türkçe yazdığımı anlamakta zorluk çekiyorsun diyorsun ama birkaç mesaj ötede yanlış yazdığını söylemiştin, kaldı ki ben bu konuda yalnızca yanlış anlaşılmaya müsait bir yazı yazdığını söylemişken. Ben senin gibi agresif bir tutum sergilemiyorum, öyle olsa daha önceden yazdığım gibi, kendisini daha iyi ifade eden ilkokul talebelerinin olduğu bir ortamda kendini ifade etmeyi öğren de gel, derdim. Bunun yerine daha beter yazılar okuduğumu paylaştım.

    Türkçe kelimeleri yan yana getirince Türkçe yazmış olmuyorsun. Bu yüzden google translate çevirileri saçma geliyor.

    Sahip olduğumuz her bilgi içinde çürüdüğümüz bir hücredir. Hücremle övünecek değilim, normalde kullanmadığım kelimeleri burada yazmıyorum. Açıp sözlükten de kelime araştırmıyorum. Eğer insanların kullandığı kelimeleri bilmediğinde ya da günlük hayatında kullanmadığın kelimeler sana karşı söylendiğinde bunun alt etmek, yüzünü kızartmak gayesiyle yapıldığını düşünüyorsanız Inferiority Complex (Aşağılık Kompleksi) olabilir. Ben de Emre Kongar konuşurken birçok şey anlamıyorum ama "Adam elitist takılıyor yeaa, yüzümüzü kızartmaya çalışıyor çocukça eylemlerle." demiyorum. Benim anlayışıma göre en anlaşılır şekilde böyle konuşuluyor/yazışılıyor. Ama tavsiye ederim, düşüncelerimizi anlatabilmemiz için çok kelime bilmek, entelektüel gözükmeye çabalamadıktan sonra çok yararlı oluyor. Özellikle Almanca'da ruh hâlleri ile ilgili o kadar çok kelime var ki, keşke bizde de olsa. Üstinsan kelimesini kullandığında beni biraz heyecanlandırdın ama sonra kullandığım kelimelerden seni küçük düşürmeye çalıştığım anlamını çıkarıyorsan, sen yazdığımı okurken kendini böyle hissediyorsun, bu sebebi sana ben vermedim, sen bir sebep aradığın için buldun.

    İstediğin gibi konuşursun ama istediğin şekilde anlaşılmazsın. Kimisi bunu seni umursamayarak yapar, kimisi de seni ciddiye alarak. Sonuçta bir yaratılmışsın, bir insansın, ikimiz de bilmem kaç milyar yıllık evrende aynı dönemde dünyada bulunuyoruz ve birbirimizden pek bir fazlamız yok. Ben seni ciddiye aldığım için yazıyorum bunları, genelde insanları bir yere kadar ciddiye alırım. Bilmem, insanları fazla önemsiyorum ondan belki de.

    Forum kuralları insanlıktan ötede değil, onu kapsayan genişlikte de değil. Forum kurallarını şiar edinip tek kural olarak bunu tanıyorsan çapının çok geniş olmadığını söylemeden edemeyeceğim.

    Tek bir konudan savunmayı genişletmek yerine tek tek yanıt vermeyi denemelisin. Aklın Yönetimi İçin Kurallar isimli çok uzun olmayan bir kitap var, tavsiye ederim. Bak ben senin her yazdığın cümleye yanıt vermiş oldum. Oysa ki sen her mesajınla yeni bir cephe açıyorsun. Suçladığın konularda açıklama yaptığımda o konuyu tekrar açmıyor oluşundan geri adım attığın sonucunu mu çıkarmak gerek? Benim amacım bu değil. Senin aksine benim amacım daha iyi anlaşılmak. Ben "kendi yazıma dikkat etmiyorum, böyle yazmak istiyorum ve böyle yazmaya devam edeceğim" gibi bayağı lâflar etmeyi kendime yakıştıramam. Sen de yapma, olgunca değil.




  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    bunlardan sanane?
    benim aradığım cevapları hala yazdığın safsataların içerisinde göremiyorum.
    senin her kelimene cevap vermeyişim, cevabımın olmadığı anlamına mı geliyor.
  • jemalizm1 kullanıcısına yanıt
    Rica ediyorum, iki kere daha söyledim, arkadaşın hatası varsa bile bu senin hatalarının yanında daha basit kalıyor. Sen soru eklerini, ayrı yazılan bağlaçları ayıramıyorsun daha. Ben hata aramıyorum ama sen hata arıyorsan, bari bunlara dikkat et. Temel şeyleri bilmeyip ikircikli konularda cephe açma.

    Samimi söylüyorum, akraban da olsam, sözünü dinlediğin kulağını çekecek bir abin de olsam, dostun da olsam aynısını söylerdim, yani tarafım diye yazmıyorum. Ayrıca deny ledim de değildir, galat-ı meşhur fasih-i mehcurdan evladır.

    Çok komik bir noktaya koyuyorsun kendini, ilkokul çocukları deny ledim ya da deny ladım arasındaki farkı anlayamayabilir ama soru ekini ayrı yazmayı öğrenir. Türkçe, okunduğu gibi yazılan bir dildir. Deny kelimesini dinay diye okuyorsan gelen ekler de dinay kelimesine göre yazılır. O husus bunu demek istiyor. Yanlış yorumlamışsın.
  • jemalizm1 kullanıcısına yanıt
    Senin uyku saatin geldi, şimdi odana çık ılık bir duşun ardından uyu, bu gece sana televizyon yasak :)

    Sanane, kilitli ayna, şampiyon cimbom cicikuş seviyesine geçtik bir anda :) Yağmurlu günde boynunuzu ıslanmaktan koruyan kafanız gece yarısı itibarıyla balkabağına mı dönüştü?

    Yazdığım her şeye cevabın olmayabilir, bu sorun değil. Benim her suçlamana verdiğim cevaba karşılık senin o cevabı görmezden gelip başka bir konuyu açman o cevabın altında ezildiğin anlamına geliyor.

    Bu arada soru ekini ayrı yazmışsın, hayırlı olsun. Şu an monitöre damlayan gözyaşlarımın çetelesini tutamıyorum.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    yanılmıyorsam ingilizceyi çok iyi biliyorsun

    Türkçe'de ingilizce yazıldığı gibi okunarak ek getirilir. ama bunu bilmiyorsun, yada çevrem deki ingilizce hocaları yanlış biliyor yada farklı görüşlere sahipler
    zaten konunun başında "büyük bir hata yapıyorum, bu konuda TDK nın bile belli bör kararı yok" diye belirttim.
    dediğim gibi senin sunduğun örnek sana göre. ben ne demişim kamuoyuna göre :)
    istersen kamuoyunu bir araştır.
    ben neden sana sürekli araştır diyorum. hiç kimseye demezdim oysaki. uzun zamandır senin gibi doğrularının kesin doğru olduğunu düşünen kişilerle sohbet etmemişim. çok zevksiz ve lezzetsiz.

    edit: ha ayrıca yazdıklarının altında nasıl ezildim bilemezsin. pestilim çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 29 Ekim 2016; 0:58:53 >




  • jemalizm1 kullanıcısına yanıt
    Sen kendi yazdıklarına özenmedikten sonra ben senin yazdıklarını araştırmaya özenmem. Genel olarak edindiğim düstur şudur; en az okurken harcayacağım zaman kadar yazdığına özenmeyen ve merak uyandırmayan, sıranın kendisine gelmesini bekleyip bildiklerini tekrar eden, bildikleri sarsılınca farklı cepheler açan ve haklı olmayı anlamaya/anlaşılmaya/dinlemeye yeğleyen bir insana, çevresinden gelmeyen değeri vererek onun elinden normal olabilme şansını alma.

    Sana zevk veremediğim için kusura bakma, aslında etrafımdakiler tanıdıkları en eğlenceli ve komik insan olduğumu söylerler. Biz, her zaman kendi fikirlerimizi olduğundan kıymetli görürüz. O yüzden bıyık bıraktığımızda "Bu ne len şebeğe dönmüşsün ahhaha xd" diyen arkadaşımızla aramızı bozarız ama bir sabah uyandığımızda gerçekten şebeğe benzediğimizi düşünüp bir yıllık bıyığı kesmekte beis görmeyiz. Sen de şebeğe benzediğini düşündüğün zaman bıyığını keseceksindir, sana güveniyorum :)

    Eleştiri ile suçlama arasındaki farkı öğrendiğiniz günleri de görmek dileği ile, ayrı yazılmış dahi anlamındaki de'ler dilerim.




  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    hala safsata,
    hala "ben çok biliyorum havaları"

    çevrenin, annenin, babanın, seni nasıl düşündüğü, nasıl sınıflandırdığı beni ilgilendirmiyor ki,
    neyin ispat çabası hala.
    zihnini özgür bırak seni çok zincirlemişler.
    şurada seni adam yerine koyup yazmam bile kendime hakaret ve artık hakaret etmeyeceğim.

    şimdi köşeme gidip ağlayacağım.
    (forumda bir abi beni beni laflarıyla fena ezdiii :( :( ve 4 satır öncesi.
  • u have to MakeMyFireOut U kullanıcısına yanıt
    2 majör önce hangi güncelleme gelmişti?

    :)
    biz bilmiyorduk?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jemalizm1

    2 majör önce hangi güncelleme gelmişti?

    :)
    biz bilmiyorduk?

  • u have to MakeMyFireOut U kullanıcısına yanıt
    Sağda last bite for me yazıyor, onu fatoşopla silersen sevinirim.

    İmza: Bir tost.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Sağda last bite for me yazıyor, onu fatoşopla silersen sevinirim.

    İmza: Bir tost.



    Az önce NASA aradı, dünya ya yaklaşan meteor parçasını durdurmak için üstün fotoşok yeteneklerime ihtiyaçları varmış. Benden bugünlük bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u have to MakeMyFireOut -- 29 Ekim 2016; 1:29:42 >




  • u have to MakeMyFireOut U kullanıcısına yanıt


    29 yıldır insanım (Önceki hayatımda köşe takımıydım), bir kez olsun böyle kayamadım.

    Şu adamdaki rahatlığı ben evimde yaşayamıyorum. Biz düşsek şaftımız şakülümüz kaymasın diye ilk iş, yeri tutmaya çalışırız. Yok böyle bir gevşeklik, adam düşüyor hâlâ eller havada, hâlâ bir oturmaya mı geldik havaları.

    Lüdfen, bunlara dikkad edelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 29 Ekim 2016; 1:51:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

    quote:

    Orijinalden alıntı: AJFA

    quote:

    Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut


    quote:

    Orijinalden alıntı: jemalizm1

    o zaman bahsettiğim şeyi anlayamamak için çok üst pencereden bakıyor olmanız lazım, zira oyunu ingilizce oynayıp "İntihar" ın ingilizcesini bilmemeniz manidar, o yüzden oyuna yeni mi başladınız diye sordum.
    çünkü dota da İntihar diye bir eylem var..

    Ya arkadaş daha 2 kelimeyi bir araya getirip kendisini ifade edemeyen adam kalkmış yardımcı olmaya çalışan insarlarla kendi çapında sarcasm yaptığını sanıyor. Git önce türkçeden yoksun sorunu düzelt sonra git lobby de pudge pickleyip kendini deny la ve gör zaten skor tabelasına intiharların işlemediğini. 2 major patch öncesinin değişikliği. Rica ederim.

    Dostum işliyor 2 gün evvel oynadım daha

    Suicide lar yazılmıyor artık hocam müsait isen dener misin suan. Ben test ettim az önce

    hocam skora yazılmıyor doğrudur ben yanlış anladım kaç kere öldüğünü gösteren yerde yazıyor ondan bahsediliyor sandım




  • 
Sayfa: önceki 10201021102210231024
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.