Bildirim
Dosyayı bilinmeyen uygulama yapmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dosyaya sağ tıkla "özellikler" seç. Açılan ekranın yukarısında "değiştir" seçeneği var. Buradan dosyanın hangi programla açılmasını istiyorsunuz seçebilirsiniz. -
Başlığı iyi okumanı öneririm. Programı bilinmeyen uygulama yapmak istiyorum program yardımıyla açmak değil.
Güncel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryBe4Die -- 15 Aralık 2013; 10:15:10 > -
Pardon, yanlış anlamışım.
Denetim masası/Klasör seçenekleri/Dosya türleri
Buradan eski haline getirmek istediğiniz dosyanın uzantısını seçiniz ve alttaki sil seçeneğine tıklayınız. -
Tamamdır teşekkürler. -
Rica ederim. Hayırlı günler. -
quote:
Orijinalden alıntı: icatcikartmayav
Pardon, yanlış anlamışım.
Denetim masası/Klasör seçenekleri/Dosya türleri
Buradan eski haline getirmek istediğiniz dosyanın uzantısını seçiniz ve alttaki sil seçeneğine tıklayınız.
Peki bu işlemi windows 8.1'de nasıl yapabiliriz? -
Windows 8 ve sonrası işletim sistemine sahip bilgisayarlarda ise en kolay yolu,
Windows arama kısmına ‘Dosya Türü‘ yazmanız ve arama sonucunda karşınıza çıkan ‘Her Dosya Türü İçin Varsayılan Uygulama Seçin’ yazısına tıklayarak buradan dosya uzantısını bularak değiştirmeniz gerekir.
Windows arama kısmına ‘Ayarlar’ yazın ve girin, gelen pencereden ‘Sistem Ayarları’na tıklayın, ‘Varsayılan Uygulamalar’ yazısına tıklayarak yine aynı yere ulaşabilirsiniz. -
DOSYA UZANTISINI SIFIRLAMA ESKİ HALİNE GETİRME %100 BU VİDEODA
Çözümü buldum arkadaşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X