Bildirim
Dosyaların Adını Değiştirme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tag & Rename 3.17 otomatik isimlendirme yapabilir....
Doaya isimlerinide hızlı değitirsin tag bilgilerinid ama biraz incele...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 17 Aralık 2005, 21:01:58 > -
nası bişi bu. dosyaların ismini tamamen değiştirmek istemiyorum. yani kaybetmem dimi bilgileri. -
istediğin şekilde değiştirebilirsin mp3 dosya isimleri şarkı isimleri farlıdır . şarkı bilgileri mp3 iliştirilmiş id tag lara yazılır...
tam ne sorduğunu anlamadım tam değiştirmek yarım dağiştirmek nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 17 Aralık 2005, 21:09:15 > -
programı buldum denedim. bu dosya ismine göre değişik formlarda düzeltiyo. benim istediğim i,ş,ü,ğ,ç,ö, gibi karakterleri değiştirmek. bunu nası yaparız?? -
ismi değiştir bir sonrakine geç tuşu var .... -
saol. bu arada program canavarmış. benim gibi takıntılı tipler için birebir. -
işine yaradığına sevindim .. -
ya pardon ama yukarıdaki gösterdiğin pencereyi ben bulamadım. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 17 Aralık 2005, 22:39:43 > -
Peki bir dosyanın uzantısı nasıl değiştiriliyor? dosya.html adlı dosyayı dosya.mp3, ya da başka bir şey, nasıl yaparız? -
dosya uzntıları gömek için file explorerde > araçlar> klasör şeçenekleri
gizli dosyaları göster işaretle
bilinen dosyalar için uzantıları gizle kaldır
Sonra değiştirilmek istenen dosyanın üzereinde sağ tıklayıp rename (yeniden isimlendir.) diyerek uzanttısını dosya ismini değiştirebilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 18 Aralık 2005, 0:48:01 >
-
teşekkürler... komik ama ben şimdiye kadar hep wsftp'nin rename komutunu kullanıyordum... :) -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X