Şimdi Ara

Dosyaların Adını Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ne kadar yazılımla ilgili tartışılır ama. şimdi mp3 arşivimdeki şarkıların isimlerinde Türkçe karakterler var. tek tek uğreşmadan kolay bi yolu var mı bööle bi program falan var mıdır bu isimlerin hepsindeli Türkçe karakterleri değiştirsin. bi yönlendirebilirseniz çok sevinirim

• Tag & Rename 3.17 otomatik isimlendirme yapabilir....

Doaya isimlerinide hızlı değitirsin tag bilgilerinid ama biraz incele...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 17 Aralık 2005, 21:01:58 >
  • nası bişi bu. dosyaların ismini tamamen değiştirmek istemiyorum. yani kaybetmem dimi bilgileri.
  • istediğin şekilde değiştirebilirsin mp3 dosya isimleri şarkı isimleri farlıdır . şarkı bilgileri mp3 iliştirilmiş id tag lara yazılır...

tam ne sorduğunu anlamadım tam değiştirmek yarım dağiştirmek nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 17 Aralık 2005, 21:09:15 >
  • programı buldum denedim. bu dosya ismine göre değişik formlarda düzeltiyo. benim istediğim i,ş,ü,ğ,ç,ö, gibi karakterleri değiştirmek. bunu nası yaparız??
  •  Dosyaların Adını Değiştirme

ismi değiştir bir sonrakine geç tuşu var ....
  • saol. bu arada program canavarmış. benim gibi takıntılı tipler için birebir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sitenin İsmini Değiştirme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işine yaradığına sevindim ..
  • ya pardon ama yukarıdaki gösterdiğin pencereyi ben bulamadım.
  •  Dosyaların Adını Değiştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 17 Aralık 2005, 22:39:43 >
  • Peki bir dosyanın uzantısı nasıl değiştiriliyor? dosya.html adlı dosyayı dosya.mp3, ya da başka bir şey, nasıl yaparız?
  • dosya uzntıları gömek için file explorerde > araçlar> klasör şeçenekleri

gizli dosyaları göster işaretle
    bilinen dosyalar için uzantıları gizle kaldır

Sonra değiştirilmek istenen dosyanın üzereinde sağ tıklayıp rename (yeniden isimlendir.) diyerek uzanttısını dosya ismini değiştirebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 18 Aralık 2005, 0:48:01 >

• teşekkürler... komik ama ben şimdiye kadar hep wsftp'nin rename komutunu kullanıyordum... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.