Şimdi Ara

Dosyalarımın uzantısı değişti açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir tanıdığımdan flash diskime normalde .wmv uzantılı olan video ve bir torrent dosyası attım. Kendi bilgisayarıma takınca dosya uzantıları değişmiş şekilde çıktı. .WMV.XML ve.WMV.torrent.XML bu şekile geldi. Dosya uzantılarını değiştirip xml yi silmeme ragmen dosyaları açamıyorum. Yardım lütfen.

• ESET NOD32 ile taradım ama bir şey bulamadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kendi uzantısıyla açmaya çalışınca hata veriyor. Eski bozulmamış olanla yani wmv ile de açmıyor. 2 farklı virüs programıylada tarattım bulmadı birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozkisa -- 23 Ocak 2014; 0:59:41 >
    Daha Fazla Göster
  • dostum sistem geri yükleme yap. önceki bir tarihe geri yükle. sorunun en kolay bu şekilde çözülür. kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: fozkisa

Merhaba Arkadaşlar,

Bir tanıdığımdan flash diskime normalde .wmv uzantılı olan video ve bir torrent dosyası attım. Kendi bilgisayarıma takınca dosya uzantıları değişmiş şekilde çıktı. .WMV.XML ve.WMV.torrent.XML bu şekile geldi. Dosya uzantılarını değiştirip xml yi silmeme ragmen dosyaları açamıyorum. Yardım lütfen.

denetim masasına girin klasör seçeneklerini açın. görünümden bilinen dosya türleri için uzantıları gizlenin tikini kaldırın. gizli dosyaları göster diyin. en son korunan sistem dosyalarını gizlenin tikini kaldırın. dosyaların adını değiştirin sonunu .wmv yapın. açın düzelmesi lazım

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.