MERHABA ARKADAŞLAR BİLGİSAYARI FORMATLADIM YALNIZ BİLGİYİ YEDEKLEDİĞİM DOSYAYI ALMAYI UNUTMUŞUM. ŞİMDİ BAZI DOSYALARI KURTARMAM GEREKTİ SAĞLAM BİR ŞEKİLDE KURTARAN PROGRAM HANGİSİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. LİNKLERLE BERABER YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
CEVAP YAZACAKLAR ( GEÇMİŞ OLSUN, ÜSTÜNE BİR BARDAK SU İÇ GİBİ ) İBARELER LÜTFEN YAZMASIN. UZMAN ARKADAŞLARIN GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM.
AMSTERDAMA GÖNDERECEKSİN ORADA Bİ ŞİRKET VAR FORMATLANMIŞ HARDDİSKLERDEN BİLGİ KURTARIYOLAR
TÜRKİYEDE VAR MI BİLMİYORUM Bİ ARAŞTIR GOOGLEDAN FALAN İSTERSEN
ÇOK YARDIMCI OLDUN VALLA ARASAM SENİN GİBİ CEVAP YAZANI BULAMAM HERHALDE TOPICI OKUMADINÇ
http://www.runtime.org/ getdataback programını burdan download et zaten download ederken göreceksinki 2 versiyonu war ntfs ve fat32 senin disk hangi biçimdeyse onu indir.. kolay gelsin..
apostylee KARDEŞ SAĞOL BİR BAKALIM İNŞALLAH OLUR. İLGİNE TEŞEKKÜR EDERİM.
abi en iyisi easy recovery link veremiycem bende googleden areatarak buldum. ayrıca bi kaç program daha varwww.inndir.com yazıp recovery die arat bulursun hepsini ama benim tavsiyem easy recovery
ben bunla kurtadım ama genede hepsini kurtarak diye bir kaide yoq....ama çoğunu geri getirebilirsin...
eğer formattan sonra o dosyaların yerine başka bişi yazdıysan eski dosyaları alamazsın yazmadıysan kurtarma ihtimali çok yüksek
bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum (yalnız orchun arkadaş hariç )
RecoverMyFiles-v3.06 de kullanabilirsin bu bayağı hızlı kurtarıyor ama kurtarılan dosyaların isimleri değişik çıkıyor. 5 format öncesi,dosyalarımın bazılarıı bile buldum