Şimdi Ara

DOSYA TÜRÜ SORUNU ??? LÜTFEN ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetten bir video dosyası indirdim türünü bilemiyorum ama indirdiğimde dosya düzgün çalışmadı. vlc player ile dosya açılıyor ancak ileri almak istediğimde videoyu baştan başlatıyor. dosya türü olarak "dosya" yazıyor. gspot ve trid gibi programları denedim. klasör seçeneklerinden yapılan ayarları da yaptım olmadı. dosya adını .vlc veya .rar da yaptım ama olmadı. dosya normalde film dosyası ve ödevle alakalı olduğu için durum acil. yardım ederseniz çok sevinirim. teşekkürkler.

• bahsettıgın sorun dosya ıle ılgılı .yanı ılerı aldıgında basdan baslıyorsa yapacagın bırsey yok ... cunku sızınle programınızla yada sıstemınızle alakalı bırsey degıl tamamen vıdeo ıle ılgılı eger sorunsa bır sorun .. degılse adı herneyse yapabılecegınız bırsey yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

bahsettıgın sorun dosya ıle ılgılı .yanı ılerı aldıgında basdan baslıyorsa yapacagın bırsey yok ... cunku sızınle programınızla yada sıstemınızle alakalı bırsey degıl tamamen vıdeo ıle ılgılı eger sorunsa bır sorun .. degılse adı herneyse yapabılecegınız bırsey yok ..

peki k-lite programı dosyayı hiç açmıyor ama vlc en azından açıyor. vlc den daha iyi programla geri sarma sorununu aşamaz mıyım ?
  • gom player medya player clasık .quık player deneyın ... bunlarda da sorun aynıysa gerıye pek bısı kalmıyor ..

yanlız dıkkat edın programları yuklerken codeklerıyle yuklenıyor bır oncekını sılıp dıgerını yukleyın ..codeklerde cakısma olmasın
  • yardımınız için tesekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.