Şimdi Ara

Dosya taşıma hatası, sorun..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    herhafta dizilerimi bir güzel rapid ile indirip klasörledikten sonra D sürücüsünden, F sürücüsünde belirlediğim klasörlere taşımaya çalışıyorum. Taşıyorum da ama taşıdıktan sonra, atıyorum "Chuck 2x21 taşınamadı, dosyanın kullanımda olmadığından vs vs emin olun" uyarısı geliyor. Kontrol ettiğimde taşıma işlemi tamamlanmış ancak dosyanın bir kopyası halen kaynak sürücüde duruyor. Kaynakta görüneni çalıştırmaya çalıştığımda file not found diyor Media player. Ama normal 350 MB yer kaplıyor. PC reset atmayana kadar dokunamıyorum da. Bundan ayrı olarak, hedef sürücüye kopyaladığım dosyanın da adını değiştiremiyorum reset atmayana kadar.

uzun lafın kısası, taşıma işlemi yarıda kalmış gibi tepki veriyor ancak, taşımayı da yapıyor, şimdi diyebilirsiniz ki taşıdıktan sonra problem ne felan ama. birden fazla avi dosyası taşımaya çalıştığımda her bir tanesi bittiğinde hata verdiğinden, avi sayısı kadar işlemi tekrarlamak zorunda kalıyorum...

Biraz uzun ve karmaşık oldu ama umarım yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkürler...

İşletim sistemi WinXP SP3

AMD Athlon64 X2 4200+ (2.2 GHz Dual Core) / MSI K9N Neo V3 Mainboard / 4x1 GB TwinMos 800 Mhz DDR2 RAM / 512 MB 8600GT VGA / 500 GB Seagate Sata2 HDD / AVerMedia Hybrid TV Adapter (A700) / ASUS 16X DVD/RW / Inca 6Mpix WebCam / ASUS 22" VW222 LCD Wide Screen Monitor

• Unlocker adında küçük bir program var. O programı netten bul indir ve taşımak istediğin videoyu taşımadan önce dosyaya sağ tıkla Unlocker>>Bütün kilitleri kaldır. Daha sonra dosyayı taşımayı dene bakalım. Bu defa ne diyecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewre -- 28 Nisan 2009; 16:01:39 >

Tasimaya calistiginiz klasor, kucuk resim seklinde gorunmemesine de dikkat ediniz.

Bu cozum getirmezse, harddiskinizde sorun olabilir. Harddiskinizi scandisk yapin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.