Şimdi Ara

Dosya Şifrelemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araştırdım ama net bir bilgiye ulaşamadım bilgisayarımda 'Şifreler' adlı metin belgesi var. Bu dosyayı nasıl şifreleyebilirim? Programsız olursa daha makul olur şimdiden teşekkürler...

• şifrelemek yerine dropbox a ya da başka siteye upload et, başka pcden ulaşablirsin lazım olunca
  • Dropbox derken kısaca açıklayabilir misiniz? Şu Yandex disk benzeri birşey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanuc

Dropbox derken kısaca açıklayabilir misiniz? Şu Yandex disk benzeri birşey mi?

aynen yandex disk gibi

https://www.dropbox.com/
  • Birader DropBox'u indirdim bana bir klasör oluşturdu ama klasöre şifre koyamıyorum. 'Şifreler' adlı metin belgesini attım Dropbox klasörüne klasöre tıklayınca hiç şifre felan sormadan direk giriyor. Benim bilgisayarıma oturan kişi o klasöre kolaylıkla girebilecek acaba şifre koymayı biliyor musun?
  • .bat uzantısı ile şifreleme kullanabilirsin.
  • furkanuc kullanıcısına yanıt
    Bu işi programsız yapmanın bir yolu var mı bilmiyorum ama winrar veya wise folder hider bu işi yapabilir. Ya da dosyayı kendine mail olarak at. Önemli postalar kısmında sakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windhunter -- 17 Kasım 2013; 13:07:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veritabanı dosyaları
    6 ay önce açıldı
    php uzantılı dosya oluşturmak
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanuc

Birader DropBox'u indirdim bana bir klasör oluşturdu ama klasöre şifre koyamıyorum. 'Şifreler' adlı metin belgesini attım Dropbox klasörüne klasöre tıklayınca hiç şifre felan sormadan direk giriyor. Benim bilgisayarıma oturan kişi o klasöre kolaylıkla girebilecek acaba şifre koymayı biliyor musun?

programı fln indirmene gerek yok, internet sitesinde upload kısmı var

önce siteye "sign up" diyip üye olacaksın, ardından "sign in" diyip giriş yapacaksın. kırmızı ile işaretlediğim yere tıklayıp, dosyayı seçip upload edeceksin. istediğin zaman siteye girip, dosyayı seçtiğinde download kısmı gözükecek, ya da istersen metin belgesi ise tıkladığında direk açılacak

Dosya Şifrelemek?

• Özelden bir site atacam ordan yaparsın.
  • Bkz. yada bkz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 17 Kasım 2013; 16:26:05 >
  • Teşekkürler arkadaşlar sayenizde yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanuc -- 20 Kasım 2013; 19:14:40 >
  • Birde rar yaparken şifre koyabiliyorsun.Sağ tıkla arşive ekle de ordan üst sekmeden gelişmişe tıkla parola ayarlarına yaz tamam de o kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.