Şimdi Ara

dosya problemi yardim plss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bilgisayarima dosya şifreleme programi yükledim kurdum sonra bütün resimlerimi bir dosyanin içine attim ve o dosyayi işfreledim sonra açamadim sonra sifresini kırabildim ama açtikdan sonra içndeki bütün resimler birlikte açtaki gibi dosya tipi oldu açtigimda ordan resim faks görüntüleyicisi yapiyorum açiliyor ama ben bütün hepsini bu türdeki dosyaya uygulamasini istiyorum ama ordaki buton aktif deil ne yapmaliyim yardim edin

• kullanmak istediginiz dosyanın ustune gelerek sag tıkla ozelliklerine bakınız,belkide read olarak degismistir,eger oyleyse read konumunu duzeltiniz
  • sag tikladigim da herangi birşey bulamadim düzeltebilmek için :S çözemedim bir türlü offf belgeler :(

• program dosyaların uzantılarını silmiş

dosya uzantısı olmadığı için
    bu tür dosyaların hepsi diyemiyorsun...

dosyaların uzantısını .jpg yaparsan hepsini tek bir seferde tanımlayabilirsin ancak
    resim dosyası genelde jpg olur da o açıdan öyle dedim...ama bmp de olsa sen jpg yapınca açılması lazım

yani tek tek uzantılarını yazman lazım
    boş vaktin olduğunda tek tek düzenlersin

kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

program dosyaların uzantılarını silmiş

dosya uzantısı olmadığı için
    bu tür dosyaların hepsi diyemiyorsun...

dosyaların uzantısını .jpg yaparsan hepsini tek bir seferde tanımlayabilirsin ancak
    resim dosyası genelde jpg olur da o açıdan öyle dedim...ama bmp de olsa sen jpg yapınca açılması lazım

yani tek tek uzantılarını yazman lazım
    boş vaktin olduğunda tek tek düzenlersin

kolay gelsin
    iyide nasil yapicam pek bilgim yoqqq :( biraz daha bilgi pls

• Bilgisayarım a gir araçlardan folder options a gir ordan bilinen dosya uzantılarını gizle seçeneğini kaldır ve tek tek bütün dosyaların arkasına .jpg ekle örnerk: foto.jpg
  • HERKEZE COK TEŞEKKÜRLER EDERİM.yardimlariniz için.baklava yaptirim donanim habere göndericem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardim Pls
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.