ben bilgisayarima dosyaşifreleme programi yükledim kurdum sonra bütün resimlerimi bir dosyanin içine attim ve o dosyayi işfreledim sonra açamadim sonra sifresini kırabildim ama açtikdan sonra içndeki bütün resimler birlikte açtaki gibi dosya tipi oldu açtigimda ordan resim faks görüntüleyicisi yapiyorum açiliyor ama ben bütün hepsini bu türdeki dosyaya uygulamasini istiyorum ama ordaki buton aktif deil ne yapmaliyim yardim edin
kullanmak istediginiz dosyanın ustune gelerek sag tıkla ozelliklerine bakınız,belkide read olarak degismistir,eger oyleyse read konumunu duzeltiniz
sag tikladigim da herangi birşey bulamadim düzeltebilmek için :S çözemedim bir türlü offf belgeler :(
program dosyaların uzantılarını silmiş
dosya uzantısı olmadığı için bu tür dosyaların hepsi diyemiyorsun...
dosyaların uzantısını .jpg yaparsan hepsini tek bir seferde tanımlayabilirsin ancak resim dosyası genelde jpg olur da o açıdan öyle dedim...ama bmp de olsa sen jpg yapınca açılması lazım
yani tek tek uzantılarını yazman lazım boş vaktin olduğunda tek tek düzenlersin
kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: madmaxibo
program dosyaların uzantılarını silmiş
dosya uzantısı olmadığı için bu tür dosyaların hepsi diyemiyorsun...
dosyaların uzantısını .jpg yaparsan hepsini tek bir seferde tanımlayabilirsin ancak resim dosyası genelde jpg olur da o açıdan öyle dedim...ama bmp de olsa sen jpg yapınca açılması lazım
yani tek tek uzantılarını yazman lazım boş vaktin olduğunda tek tek düzenlersin
kolay gelsin
iyide nasil yapicam pek bilgim yoqqq :( biraz daha bilgi pls
Bilgisayarım a gir araçlardan folder options a gir ordan bilinen dosya uzantılarını gizle seçeneğini kaldır ve tek tek bütün dosyaların arkasına .jpg ekle örnerk: foto.jpg
HERKEZE COK TEŞEKKÜRLER EDERİM.yardimlariniz için.baklava yaptirim donanim habere göndericem