Şimdi Ara

dosya paylasimi ve fat32 hk soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle s3 ailesine yeni katılan bir birey olarak sorularım cahilce olursa ayriyeten zaten sorumun cevabı forumda varsa niye soruyorsun arasana sorusuna maruz kalırsam af ola.. zira 7 yıl kulladığım javalı sony ericsson telden üst düzey bir tele geçmişimki bende batterfly etkisi bıraktı 1-telefonla wireless ağına girdiğimde s3 üzerinden herhangi bir klasörü paylaşımı açıp pc den tele bir şey aktarabiliyor-muyuz ? 2- s3 üme 32 sandisk 10 class sd aldım. fakat ben cihazı birde usb bellek olarak kullanmak istedimki usb kablo ile bağlantı ok hafıza kartına da erişim ok fakat büyük dosyaları mesala 4 gb dosya trasfer etmiyor . yetersiz alan diyor . neden olduğunu biliyorum sd fat32 fotmatında . ntfs olsa sorun olmaz ... pc sd yuvasında ntfs çevrildiğinde sorusuz büyük dosyaları kabul ediyor. ntfs cevrilmiş hafıza kartınıda s3 kabul etmiyor tanımıyor ntfs çevrilmiş hafıza kartını s3 taktığınızda biçimlendirmiz gerektiğine benzer birşeyler zırvalıyor. neyse kısacası hafıza kartını büyük dosya atmanın bir yöntemi var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.