Şimdi Ara

dosya indirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • u.s. robotics 9110 model nolu wireless modemim var ve dosya indirirken 1 sn kala download takılıyor bu kablosuz bağlantılarda da böle kablolu bağlantılarda da.aynı zamanda bu sadece ie için değil firefox içnide geçerli.normal sitelerden bişey indirirken sorun yok flash get kullanıyorum fakat rapid$hare kullanmak gerçekten çok büyük sorun oluyor.

daha önce de bu konuya çözüm aradım fakat hiç bişey bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chirurgas -- 18 Ağustos 2007; 18:27:24 >

• ya arkadaşlar hiç bi fikri olan yok mu?
  • bildigim kadariyla flashget de bu sorun var %99 da takilma oluyordu
    baska indirme yöneticisiyle deneyin . Download accelerator plus olabilir
  • evet bazen free download managerda da oluyor çok nadir. böyle olduğu zaman durdur tekrar devam ettir. bende sorun çözülüyor bu şekilde.
  • konunun 9110 modemle alakası yok
    aynı modemden kullanıyorum, aynı şeyi ben de yaşadım... meğersem flash get'in bir açığı imiş.
    aslında dosya inmiş ve %100 olmuş, fakat flash get %99 gösteriyor.
    eğer bittiğine emin iseniz. dosyaya sağ tıklayın, hedef klasörü aç deyin. bakınca dosya tamam inmiş olacaktır. bende öyle oluyor.
    bu söylediklerim flash get için.

diğer yerlerde de aynı şey oluyorsa onu bilemiyeceğim. yani internet explorer veya firefox'ta da aynısı oluyorsa...

ama aynı modemi ben de kullanıyorum, sorun yaşamıyorum.
  • Fakat sadece flashget te bu olmuyor.normal IE ve Firefox'un indirme yöneticilerinde de oluyor bu sorun.Aynı zamanda önce ki modemimde bu sorun yoktu.Belki bilgisayarda bişey vardır diye format attım hala aynı sorun.ve rapidshare den bişey indirmek için IE nin kini kullanmak zorunda kalıyorum o da duraklatılamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chirurgas -- 19 Ağustos 2007; 12:08:29 >
  • ya arkadaşlar lütfen başka çözümü olan yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IDM indirme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    idm ile film indirme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence RapidGet Kullanmalisiniz. Onay Kodu girme gibi Bir Sorunuda Yok ßir Cok Serveri de Destekliyor
    Turkce Dil Destegide var.

Destekledigi ServerLer

[m-e-g-aupload.com]
    [megarotic.com]
    [mytempdir.com]
    [slil.ru]
    [sendspace.com]
    [turboupload.com]
    [speedshare.org]
    [webfile.ru]
    [hyperupload.com]
    [getfile.biz]
    [depositfiles.com]
    [filespace.ru]
    [fileshare.in.ua]
    [rapidupload.com]
    [yourfile.org]
    [yourfilehost.com]
    [filehd.com]
    [mooload.com]
    [ifolder.ru]
    [oxyshare.com]
    [filecloud.com]
    [datenklo.net]
    [zshare.net]
    [filefactory.com]
    [badongo.com]
    [easy-sharing.com]
    [upload2.net]
    [oxedion.com]
    [up-file.com]
    [rapidshare.fr]
    [uploadyourfiles.de]
    [quickdump.com]
    [megashares.com]
    [box.net]
    [takdata.com]
    [bonpoo.com]
    [share.am]
    [recfile.com]
    [speedyshare.com]
    [free-transfer.de]
    [scambia.com]
    [filepost.ru]
    [justupit.com]
    [simpleupload.de]
    [2shared.com]
    [yourfilelink.com]
    [files.to]
    [savefile.com]
    [mediafire.com]
    [come2store.com]
    [filebest.ru]
    [ultrashare.de]
    [rapidsafe.de]
    [freefileupload.net]
    [4shared.com]
    [rapidshare.ru]
    [netload.us]
    [uploading.com]
    [up.spbland.ru]
    [filecache.de]
    [shareua.com]
    [f-forge.com]
    [sceneupload.net]
    [hotfile.ru]
    [rapidshare.de]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rx3004 -- 20 Ağustos 2007; 2:28:37 >

• bide bunu deneyelim saol arkadaş
  • arkadaşım bu programla ben rapidden dosya indiremiyorum.hem bu program premium üyelik istiyor.sorunu çözmek için bi yol yok mu ?
  • Ashampoo® Internet Accelerator 2'yi aşağıdaki adresten yükleyin (ücretsiz). bağlantı ayarlarınızı yeniden yapılandırıp tekrar deneyin isterseniz...

http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/product_2_0123_.htm
  • arkadaşım kullanamadım ben programı ya. hem sorunu böle farklı programlar kullanarak çözmesek.yani ie ile indirirken sorun olmasa.lütfen ya.
  • Olay donanımsal olabilir, hatta bence öyle. yani modemde, modemin firmware inde. güncelle bence hemen.
    geçen ay yurtta idik 4 mbit bağlantı vardı ama yavaştı ayrıca hangi bilgisayara oturursak oturalım hep %99 da kalıyordu. IE, Flashget, Firefox hepsini denedim farklı bilgisayarlarda ve günlerce bu sorun sürdü. biz gittik sonra yaz okulu bitti zaten. adama dedim modeme firmware at diye ama ben sahibi değilim beni ilgilendirmez, internete giriyo mu giriyo kardeşim dosya indirmekle alakası yok sorun modemde ya da bizde değil diyordu ama bence %99.99 modemde idi. sende de aynı durum olabilir. modemin firmwarini bul güncelle.
  • aslında arkadaşımın dediği de doğru... 9110 için firmware güncellemesi yapsan daha iyi olur.

yapması çok basit... eğer firmware yapmakta zorlanırsan yardımcı olmaya çalışırım bir 9110 kullanıcısı olarak
  • aslında yardımcı olursan iyi olur arkadaş nerden indirebilirm?
  • Modeminin sitesinden bulabilirsin.
  • ya indirdim ama içinden bi tane bin dosyası çıkıyor onu da açamıyorum.
  • çok pardon.. işyerine geldiğim için mesajını yeni gördüm. benim 9110 evde.
    eğer çok acil değilse ekran görüntüleriyle birlikte gece mesajı atabilirim..

acilse buradan yazılı olarak yardımcı olayım

nasıl kolayına gelirse yani...

<---düzeltme---------------------------------------------->
    ben yazayım, belki sorun olmadan yaparsın.

doğru firmware'ü yüklediğine eminsin değil mi?
    yani şunu indirmiş olmalısın: USR9110-V051.bin değilse adresi şu:http://www.usr.com/support/9110/9110-files/USR9110-V051.bin

-sonra bu dosyayı masaüstüne koy.
    -web tarayıcının adres satırına 192.168.2.1 yazar şifreni girip (şifre yoksa olmuşturmalısın ;) ) ana sayfaya gir.
    -ttnet şifrelerini ve NAT (torrent ve emule gibi programların) portlarını falan biryerlere not al, çünkü tüm bilgiler sıfırlanacak
    -gerekli bilgileri not aldıktan sonra, aşağıda TOOLS linkine tıkla
    -aynı menüde firmware olması lazım, ona tıkla
    -sağda gözat butonlu bir kutu vardır. oradan gözat'a bas :)
    -masaüstündeki USR9110-V051.bin dosyasını seç.
    -OK veya, upgragrade gibi onay butonuna bastıksan sonra beklemeye başlayacaksın..
    -modem bir süreliğine yazılımı yükleyecek.. bu esnada kesinlikle elektrikler gitmemeli
    -sonra not aldığın ayarları tekrar yaparak güncellenmiş modemini kullanmaya başlayabilirsin

güncellemeden sonra mesela PPP lambası önceden sabit dururken şimdi veri alış-verişinde yanıp sönüyor. wireless bağlantısı kullanılmadığı zaman sönüyor, iyi oluyor :)

kolay gelsin.

sorun çıkarsa dediğim gibi resimli anlatmaya çalışırım geceleyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cok_yasa_kamil -- 23 Ağustos 2007; 19:57:34 >

• arkadaş ben de giremedim bi kaç saat önemli değil çok sağol halletim sayende.
  • %99 sorunun çözüldü mü?

(rica ederim )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.